Právě je út listopad 19, 2024 15:16
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SULAN Martin
|
Předmět: |
|
|
Jen se chci zeptat, možná už se tu někdo ptal, proč neni v závěru druhé etapy SR? |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: pá leden 11, 2008 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
SULAN Martin napsal: |
Jen se chci zeptat, možná už se tu někdo ptal, proč neni v závěru druhé etapy SR? |
Protože není potřeba ( tak jsem to pochopil) a neboj turnaj jsem dokončil uspěsně po odstoupení ve 21.rz |
|
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
No mě jde spíš o to, proč na rz24 (strýčkovy) odstoupivší posádky nejsou nikde k dohledání ve výsledkach ani v odstoupených |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: pá leden 11, 2008 23:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
tak to nevím,to jsem se vůbec nedíval,tak to sory že jsem ti nepomoh |
|
|
Zaslal: pá leden 11, 2008 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Hm, teď se na to dívám. Turnaj je nastavený standartně jako předešlé rally. Michal je dnes pryč. Zřejmě bude nutná konzultace s Vaškem Korálem. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá leden 11, 2008 23:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK David
|
|
|
Pánové pořadatelé a tvůrci, i přes všechen hnůj nakydaný na vaše hlavy je tato rally nádherná práce. Po přečtení některých příspěvků bych si od Vás neměl vzít ani kus chleba, ale těším se na nové textury, ať si tady píšou co chtějí (někteří!!!). Jestli jsem to dobře pochopil, tak z nějakých cca 140 jezdců narazil do neviditelného stromu pouze jediný, takže to asi zase takový průšvih nebude. Nenechte se odradit, věřím že je to poučení pro příště a hlavně to dělejte dál. Děláte to moc a moc dobře a kdo nic nedělá, nic nepokazí. I když Vás moje manželka nemá poslední dobou vůbec ráda (protože jsem u RBR co můžu) tak jako některí účastníci RBR, kašlete na to. Je nás určitě drtivá většina, co jsme za to rádi a těšíme se na další rally. |
|
|
Zaslal: so leden 12, 2008 0:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Už mne to nebaví číst, skončil jsem na listu 15 a furt dokola to samé.
Fakt je ten, že pokud trefim něco co tam neni, tak by neměla bejt chyba u mne, ale naopak u pořadatele, respektive tvůrce. Nějaký zkušenosti s texturama mam a tak si mohu udělat nějakej ten obrázek, kvůli nedostatku času na testování prostě některý věci válim na disku a ven nepůjdou. Je škoda, že kvůli nedostatku času je pak taková práce jako oživení barev v australii naprosto zastlána faktem, že trefuji neviditelné předměty.
Brůďas: V japonsku v MČR řecká rally, pařezy koukaly ven a byly vidět. Dokládá to i dobové video z onoho podniku.
Vítečník ohánějicí se hláškou o Solbergově chybě v japonsu kdy trefil něco co neviděl: No, ono ve velké rychlosti ledaco přehlídneš, kort když je to na trati, myšleno na zemi. Myslíš, že kdyby trefil telegrafní sloup, taky by říkal, že ho neviděl?
Každopádně bych rád podpořil práci Hroudy a ostatních, neznám jména. Je to opravdu oživení, ale netrval bych na tom, aby byly textury podmínkou pro vstup do rally (používam raději své ). Sám jsem se potýkal s problémem, který mi pomohl vyřešit až Dufs, ještě jednou díky.
No, tak hurá do druhé etapy, kůrovec se přemnožil a bere to pěkně šmahem. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so leden 12, 2008 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Je to smutný, když si někdo myslí, že kydám hnůj na pořadatele jen proto, že se mi něco nelíbí. No vidíš to, Michal se bál, že reset bude chtít každej a on naboural do stromvouse jenom Jarda. Bylo by to tak snadné. |
|
Zaslal: so leden 12, 2008 12:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
Spíš je smutné Martine,že se k tomu neustále vracíš,ale je to tvá věc asi chceš o tom stále diskutovat,já osobně to beru tak,že ten pařez byl schovaný v trávě a basta.Hroudiči a ty se nenech odradit,máš to fakt pěkně udělané |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: so leden 12, 2008 12:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já už se k tomu nechci vracet, ale nelíbí se mi, že tady David Šenk píše, že jsem kydač hnoje na pořadatele. Končím s tím, uvidíme co pořadatel vymyslí na další soutěži. |
|
Zaslal: so leden 12, 2008 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULEC Dusan
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 24 Bydliště: Vlčnov, okr. Uherské Hradiště
|
Předmět: SR ve Strýčkovi !? |
|
|
Díky všem a pořadatelům. Moc hezky jsem se svezl. Skutečnost, že někdo narazí do něčeho co není vidět mimo trať je zarážející, ale na cestě nic takového nebylo. Pokud někdo "řeže" přes trávu a zkracuje, musí počítat s následky. Jak by se asi dotyční vztekali, kdyby tam byl pod travou střep a rozřízl gumu nebo podobně, taky by tam mohl být rygol. Zbytečná řeč. Jsem jen zklamán, že po projetí celé rally, a dala mi dost zabrat, jsem se na polní cestě u Strýčka potkal s kamenem a bohužel jsem musel odstoupit !!!!! = kvalifikován jako DNF. Štve mně to proto, že když to někdo rozsekal o par RZ přede mnou a do konce už nic nedojel, tak je v konečném pořadí. |
|
|
Zaslal: so leden 12, 2008 14:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Taky to mám za sebou. Změna textur se mě líbila, Jardy je mě líto, ale život je boj. Můj subjektivní názor je takový, že trať byla pro všechny stejná a kdyby to on jako jezdec nezveřejnil, tak by měli všichni stejné podmínky
Já osobně jsem ani nevěděl kde to místo je a přesto jsem žádný strom netrefil. Asi tolik neřežu. Zase jsem měl jiný problém, jezdil jsem zatáčky moc venkem a nechával jsem se moc často vytlačil ze škarpy
Díky pořadatelům, blahopřeji soupeřům. (skoro všichni mě předjeli ) A těším se na další soutěž, doufám že opět okořeněnou nějakou vychytávkou.
Hrouda a Šnek díkec. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: so leden 12, 2008 14:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Tak aby toho při Fido Rally nebylo málo udělal jsem chybu i v nastavení poslední RZ. Opět nebylo nastaveno povolení SR. Chyba opravena. Prosím o zažádání o reset Honzu Bittnera, Vráťu Izacha a Martina Štěpanů (nebo Štěpánů?). Ostatní kdo odstoupil na RZ 24 už mají opraveno. Povolím Vám reset a prosím opět o odstoupení před cílem RZ. Tímto se dostanete do celkové výsledkové listiny a vše bude OK. Omlouvám se a děkuji za pochopení. |
|
Zaslal: so leden 12, 2008 16:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Paráda suprr..... |
|
|
Zaslal: so leden 12, 2008 16:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PELANEK David
|
Předmět: odlehčení situace |
|
|
Ahoj, moc na fórum nepíšu ale protože mi už hrabe z učení na zkoušky a chtěl bych odlehčit napjatou atmosféru kolem posledního podniku TR zplodil jsem krátkou bajku. Někteří se v ní najdete ale chtěl bych upozornit, že jde o legraci a rozhodně nechci nikoho urazit! Nikdo v tom prosím nic nehledejte…tady to je
Jak se Ptáček s Kohoutem Dočkali Nového Kožíšku
Jednoho dne opět čekal Ptáček ve své Budce na jeho kamaráda Kohouta, aby společně vyrazili na pravidelnou Svačinu do Šenku. Pili a pili až se vožrali jak Řezníci. Útrata jako obvykle na Sekeru. Když se vypotáceli z Šenku namířili si to rovnou zpět k Ptáčkově Budce. Jenže! Jak byli nachcaný tak se jim začalo chtít. Hledali kam by, ale široko daleko žádný Chrást (byl tam jenom pařez po uříznutém stromu, ale šlo přes něho vidět). Tu si všimli, že po lese kráčí Žák místní nápravné školy se Sekerou v ruce, který jim vždy tropí všelijaké naschvály, a opilecký nápad byl na světě. Vylétli do Výšky a Bezstarosti ho Vomočili. Jenže jak byli nachcaný tak hned spadli zpátky na zem. Rozzuřený Žák je Dohnal, zabil Sekerou a upekl na ohni. A tak se Ptáček Sýkora a jeho kamarád Kohout Dočkali nového Kožíšku…
Chápu, že ne všem se to bude líbit (možná nikomu) ale chtěl jsem jenom trochu odlehčit situaci a pobavit Vás. (jména pochází ze startovní listiny TR) |
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 0:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|