Právě je st listopad 06, 2024 13:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: RALLY MEXICO |
|
|
pište pište |
|
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
Předmět: |
|
|
K výběru RZ se musím vyjádřit kriticky(jel jsem teda zatím jen sez.j. 2.etapy). Čekal jsem, že bude složená z USA a AUS - podobné klimatické podmínky a suchá vyprahlá kjaina jako v Mexicu. Docela mě zklamalo že nejvíce RZ bylo z Japonska, kde se jede v "pralese" - opak Mexica. RZ z USA ani jedna??? Přitom si myslím, že právě USA je Mexicu nejblíže.
Ještě by mi zajímalo jak to bude z nastavením auta. Jsou totiž míchány RZ z jiních a odlišných rally(JAP + GB). |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
KOZISEK Martin napsal: |
K výběru RZ se musím vyjádřit kriticky(jel jsem teda zatím jen sez.j. 2.etapy). Čekal jsem, že bude složená z USA a AUS - podobné klimatické podmínky a suchá vyprahlá kjaina jako v Mexicu. Docela mě zklamalo že nejvíce RZ bylo z Japonska, kde se jede v "pralese" - opak Mexica. RZ z USA ani jedna??? Přitom si myslím, že právě USA je Mexicu nejblíže.
Ještě by mi zajímalo jak to bude z nastavením auta. Jsou totiž míchány RZ z jiních a odlišných rally(JAP + GB). |
mexico je hlavně o střídání povrchů .. mrkni se na sestřih z mexica a dáš mi za pravdu |
|
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
usa nemá z rally kromě prospect nic společného |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 0:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No a prave ten Prospect tam chybi, ale to je uplne jedno. Mexico je mozna stridani povrchu, ale ne stridani rally. Jet s nastavenim na anglii kde to skace jako svina australii, nebo japonsko kde to moc neskace je blbost. At se to proste strida po dvojcich a povrchy se taky stridat budou a ne ze ne.
A komentare typu : Pak se ukaze kdo umi jezdit, ja mam jedno nastaveni na vsechno mi spis pripadaji, ze dotycny neni schopny si na aute nastavit ani kulovy s prehazovackou a proto jezdi na jedno nastaveni.
Na kazdou rally je potreba jiny podvozek a po konzultaci s Vratou bych nejradeji zmenil i diferencialy, ale na to nezbyde asi cas
Jo a kluci jestli jste na to jeste neprisli, tak ve skutecne WRC je mozne menit nastaveni auta za jizdy. Takze zmena povrchu se da vykompenzovat prave tim. |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 1:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LINHART Petr
|
|
|
Mno, myslím, že já bych reálné mexické tratě charakterizoval jako povětšinou krásně ujetá šotolina, na které se střídají velice rychlé pasáže na hodně tvrdé šotolině s pomalými, hodně rozbitými (skoro až Acropolis), občas protkané vodními brody. Asi bych to zaradil nekam na pomezi mezi rychlou trati (Finsko) a rozbitou (Acropolis), spise bliz tomu Finsku. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 1:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
No ta zmena za jizdy se dala protoze auto meli aktivni vsechny tri diferaky ale ted pro sezonu 2006 to uz takove nebude takze zapomen na nastavovani behem jizdy.
Jinak este pro Mika, proc nema USA nic spolecneho s rally? |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 7:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
NEMEC Michal napsal: |
No ta zmena za jizdy se dala protoze auto meli aktivni vsechny tri diferaky ale ted pro sezonu 2006 to uz takove nebude takze zapomen na nastavovani behem jizdy.
Jinak este pro Mika, proc nema USA nic spolecneho s rally? |
jestli mi chceš tvrdit že jízda po dálnici je rally tak nevím
a k tomu prospect ... ty mám schované speciálně na jiné rally
a abych to uzavřel .. výrok Martina že na některé rz by byly potřeba pneu na asfalt mluví za vše ... v jedné sekci se v reále vystřídaly 3 naprosto odlišné povrchy ... a nevím o nikom kdo by za běhu rally přestavoval auto ... minizměny možné jsou samozdřejmě ale nejsou takového rozsahu jak si myslíš ... ověřeno z důvěryhodných zdrojů..
skrátka podvozek je jako celek nezměnitelný a bud jedeš šotol, asfalt nebo sňěhový. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Skorpion napsal: |
No a prave ten Prospect tam chybi, ale to je uplne jedno. Mexico je mozna stridani povrchu, ale ne stridani rally. Jet s nastavenim na anglii kde to skace jako svina australii, nebo japonsko kde to moc neskace je blbost. At se to proste strida po dvojcich a povrchy se taky stridat budou a ne ze ne.
A komentare typu : Pak se ukaze kdo umi jezdit, ja mam jedno nastaveni na vsechno mi spis pripadaji, ze dotycny neni schopny si na aute nastavit ani kulovy s prehazovackou a proto jezdi na jedno nastaveni.
Na kazdou rally je potreba jiny podvozek a po konzultaci s Vratou bych nejradeji zmenil i diferencialy, ale na to nezbyde asi cas
Jo a kluci jestli jste na to jeste neprisli, tak ve skutecne WRC je mozne menit nastaveni auta za jizdy. Takze zmena povrchu se da vykompenzovat prave tim. |
ten dotyčný je schopný si auto nastavit právě do detailu ale upozorňuji tě na to že právě proto jsem zvolil takové nastavení aby vyhovovalo na všech površích ..
a ještě bych dodal ... rally o 24 rz není o rekordech ... jestli máš na GB 6 nastavení tak se nedivím že máš problém ..
myslím si Petře že tak skušený jezdec jako ty by se tomu měl jen uchechtávat a ne tady mluvit o podvozku ... když už jsi napsal že to umíš tak si ho nastav podle aktuální situace.
A podotknul bych jak jsi hovořil o těch rozskákaných rz .. v každé zemi se najde rz která je rozskákaná ... vím na to ty máš nastavení jenže jak jsem řekl .. nastav si auto podle aktuální situace a neřeš jak je rally poskládané .. prostě se přispůsob jako všichni ostatní .. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No ja se bohuzel neprizpusobim, protoze na nova nastaveni opravdu nemam cas. A abych mel jedno nastaveni na celou raly, haha Na Anglii mam jedno ale s tim nejde jet na Australii ani na zpatecku.
A to se tady uz nekde dohadovalo kdysi davno, ze kdyz se bude sestavovat rally tak bude poskladana logicky. Se mi zda, ze i kdyby to bylo sparavane, tak se porvch meni 12X a kdyz tam navolis ty nesmyslne nove atd porvchy, ktere vypadaji jako asafalt, tak se ti povrch meni 24X.
Auta se behem jizdy proste nasatvuji, podivej se na Solberga a myslim, ze Pech by ti to taky vysvetlil.
Nevim jak to bude podle nevych pravidel ted, je mozne, ze budou vsechny diferencialy mechanicke bez jakekoliv moznosti nastaveni, ale o tom pochybuju. A navim i mechanicky samosvor se da menit. A divil bych se, kdyby to u WRC take neaplikovali(pokud to budou umoznovat pravidla)
Spickovy jedci autocrossu si je prestavuji i pokud se pokropi trat a oni jedou prvni.. atd |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 11:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
No ja se bohuzel neprizpusobim, protoze na nova nastaveni opravdu nemam cas. A abych mel jedno nastaveni na celou raly, haha Na Anglii mam jedno ale s tim nejde jet na Australii ani na zpatecku.
A to se tady uz nekde dohadovalo kdysi davno, ze kdyz se bude sestavovat rally tak bude poskladana logicky. Se mi zda, ze i kdyby to bylo sparavane, tak se porvch meni 12X a kdyz tam navolis ty nesmyslne nove atd porvchy, ktere vypadaji jako asafalt, tak se ti povrch meni 24X.
Auta se behem jizdy proste nasatvuji, podivej se na Solberga a myslim, ze Pech by ti to taky vysvetlil.
Nevim jak to bude podle nevych pravidel ted, je mozne, ze budou vsechny diferencialy mechanicke bez jakekoliv moznosti nastaveni, ale o tom pochybuju. A navim i mechanicky samosvor se da menit. A divil bych se, kdyby to u WRC take neaplikovali(pokud to budou umoznovat pravidla)
Spickovy jedci autocrossu si je prestavuji i pokud se pokropi trat a oni jedou prvni.. atd |
hele proč to řešíš .. ?? prostě to tak je a hotovo
Povrchy k dispozici jsou tak je budeme používat at se ti to líbí nebo ne.
Poper se s tím jak chceš to je tvůj problém ...
ŘEKL JSEM JASNĚ A ZNOVU TO OPAKUJI ŽE TO DĚLÁM TAK ABY TO NIKDY NEBYLO STEJNÉ JAK DEFAULT RBR .. V TOM JE TA KRÁSA A JESTLI SE TI TO NELÍBÍ TAK ZA TO OPRAVDU NEMOHU.
ps: jestli na to nastavení nemáš čas tak si ho holt budeš muset udělat jako všichni ... podmínky jsou pro všechny stejné |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 11:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
hele proč to řešíš .. ?? prostě to tak je a hotovo
Povrchy k dispozici jsou tak je budeme používat at se ti to líbí nebo ne.
Poper se s tím jak chceš to je tvůj problém ...
ŘEKL JSEM JASNĚ A ZNOVU TO OPAKUJI ŽE TO DĚLÁM TAK ABY TO NIKDY NEBYLO STEJNÉ JAK DEFAULT RBR .. V TOM JE TA KRÁSA A JESTLI SE TI TO NELÍBÍ TAK ZA TO OPRAVDU NEMOHU.
ps: jestli na to nastavení nemáš čas tak si ho holt budeš muset udělat jako všichni ... podmínky jsou pro všechny stejné |
a k tomu nastavování .. bez komentáře Vítek mi o Pechovi řekl své (a to myslím v dobrém a nechci snižovat jeho jezdecké kvality) ale upouštění tlaku v gumách asi nebude změna podvozku .. nebo jsi jiného názoru??
K nastavování auta mezi rz se již vyjadřovat nebudu neboť o tom vím své jak jsem řekl z ověřených zdrojů od kluků kteří s wrc technikou denně pracují a to co říkáš je pravda ale jen z části .. mimochodem v podstatě každé závodní auto můžeš na přejezdu malinko přenastavit ale nikdy to nebude výrazná změna .. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Super. Teď je to jasný. Mexico je o střídání povrchu, tak tam našleháme úplně všechno, hlavně aby se střídaly povrchy (v tom případě mi tam chybí asfalt). A že jedeme ve vegetačně zarostlej krajině, místo v úplně vyprahlej krajině je úplně jedno. To mi přijde trochu divný!!
Jinak souhlasím s tím, že mexicu je nejpodobnější prospect ridge a odpověď typu, že se tato RZ šetří na jinou rally není odpověď !! Myslim si, že k žádnej jinej rally se tato RZ nehodí víc, tak proč ji šetřit. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 15:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Super. Teď je to jasný. Mexico je o střídání povrchu, tak tam našleháme úplně všechno, hlavně aby se střídaly povrchy (v tom případě mi tam chybí asfalt). A že jedeme ve vegetačně zarostlej krajině, místo v úplně vyprahlej krajině je úplně jedno. To mi přijde trochu divný!!
Jinak souhlasím s tím, že mexicu je nejpodobnější prospect ridge a odpověď typu, že se tato RZ šetří na jinou rally není odpověď !! Myslim si, že k žádnej jinej rally se tato RZ nehodí víc, tak proč ji šetřit. |
V RBR je proste jen par sotolinovejch RZet, tak je proste problem vybrat. Ja osobne bych asi udelal Mexiko jako mix USA a Australie (rychly a prasny), ale to je jen muj osobni vkus. Soutez organizuje Mike, takze vyber trati je jeho. Muzete k tomu mit poznamky, muzete s tim i nesouhlasit, ale je to jedinne, co se s tim da udelat - pokud teda nema nekdo z vas doma editor trati. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 15:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
tak s tím prospect nesouhlasím ... v seriálu jsou daleko rozbitější rally .. mezi které bude prospect zařazena |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|