Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
Martine nezlob se, ale navíc z pozice managera bys měl svým způsobem nést zodpovědnost za "své" piloty. Jestli k tomu přistupují jako ty... |
|
Zaslal: st leden 16, 2008 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
no to som vedel toto,.achh jaj,,fajn nech je teda po vasom,.Koncim s EURO
to Novy: moje piloty sem do teho netahaj |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st leden 16, 2008 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Sorry ze to takhle rikam ale vypadas jako bys byl nakazen syndormem "Palasek"...Udelat takovouhle hovadinu na tak velkem turnaji, a jeste to nepriznat, a snazit se vymluvit to ti neprida k dobre povesti... |
|
Zaslal: st leden 16, 2008 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
oki sak ho uz nehajte ospravedlnil sa!!! kazdy ucený z neba nespadol nehovorim ze by to nemal vediet ale tak predsa trochu sucitu...predsa mozno to bol len pokus o podvod a nie podvod...tak sa do neho tolko neobuvajte..poznam ho myslim ze by nieje schopny robit zamerny podvody |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
A toto chceš říct bylo nezáměrně? |
|
Zaslal: st leden 16, 2008 17:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
to som nepovedal ale podvod by to bol len keby sa mu to podaril ozatial to je teda len pokus o podvod...no nic nehajme to ..ja len ze kasli te na to ospravedlnil sa dajte si na neho trebars pozor ale neripte donho zas 4 strany jak do palaska..pls |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 17:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Stanovisko pořadatele je takové, že podvod a pokus o podvod je totéž. Podstatou je podvodné jednání, nikoli to, jestli se povedlo nebo ne. Nicméně řešit to nijak nebudeme. Jen důrazně upozorňujeme, aby se situace neopakovala.
Prosím všechny, aby se zde k této situaci již nevyjadřovali a ponechali prostor pro otázky týkající se aktuálního závodu. Díky |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st leden 16, 2008 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
OK. Z mého hlediska Euro parádní. Dostal jsem to do cíle v ne až tak špatném čase, snažil jsem se tlačit, držel jsem se Belousova což mě potěšilo, ale nakonec jsem měl velikej problém udržet se před Alešem Kulhánkem kterej předvedl nevídanej finiš a málem mi na něj před Noikerem nestačilo téměř 20 sekund. Ale je to paráda. GO Kizz-me GO !!! |
|
Zaslal: st leden 16, 2008 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Neztratit 50 vt. na druhý RZ, jsem taky spokojen, teď jen zoufale sleduju, jak se propadám pořadím dolu. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: st leden 16, 2008 19:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Ahoj.Já se nehci nikoho doktnout ale při mimulým podniku na sněhu mi to taky spadlo po nepsání komentáře a reset jsem dostala,je teda pravda že jsem figurovala v odstoupených jako NENASTOUPIL NA xRZ. |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Katko, Ty jsi s tím ale před žádostí nepraštila (teda resety nedělám, tak nevím...) |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st leden 16, 2008 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
2BICA Martin: Zas neprehanej, ja jsem to bral jako testovani, protoze jsem s N12 jeste nic nenajel a na offline nemam cas, takze kdyz mi to manager umoznil, testoval jsem na velkem podniku...Taky to bylo videt, prvni rzety jsem byl hluboko ve vysledkove listine, ale postupne jsem se s autem szival...neni to zas az tak spatne auto jak jsem si myslel, ba naopak wrco je na me az priliz rychle, takze tohle se mi nakonec vazne libilo a tesim se az se s nim svezu priste... |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 20:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas HERDER (CZ)
|
|
|
Odlehčím situaci. Po mnoha letech jízdy po okrozích (většinou Nascar) jsem si zkusil po malých zkušenostech s CMR online závod v RBR a byl jsem nadšen. Podstatné pro mne bylo, že jsem dojel a to, že se propadám dolů se budu snažit napravit v dalších rally tréningem a účestí na dalších závodech. Díky moderátorům rally. |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 20:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
Tak jste tu pentli Moralesovi nakonec smázli jo? No já to trošku čekal. Škoda. |
|
Zaslal: st leden 16, 2008 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nevím, to dělá Dufs a já výsledky nevidím...
Mimochodem jsem právě zkoukl replay Tommiho Hirvely z RZ3 (Prospect Ridge, 4:07 s N4). Replay byl mnou vyžádán po informaci od člověka, co už jel. Setup i jízda v naprostém pořádku. |
|
Zaslal: st leden 16, 2008 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|