Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STALMACH Michal
|
Předmět: Trat neodpovida originálu- proč?? Nechapu co s tím |
|
|
Ahoj, predem se omlouam že zakladam nove tema, určitě mi někdo nadá jak tu bývá zvykem.
Mam problém, musel jsem odinstalovat RBR, pak jsem ho nainstaloval znovu a kdyz chci hrat online, u vetsiny turnaju mi to napise ze trat neodpovida originalu.... Moc to nechapu. Rekordní časy mi to nechalo, ale rally skolu jsem musel jet celou odznova - muze to s tim souviset? Ale trate bych mel mit vsechny otevrene, kdyz mam zajetou rally skolu ne?
Vsechny trate navic mam samozrejme nainstalovane, auta taky
Diky za pomoc.
Michal |
Naposledy upravil STALMACH Michal dne út leden 08, 2008 22:33, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STALMACH Michal
|
Předmět: prosím ještě jednou |
|
|
Prosím ještě jednou o pomoc, rally školu mám projetou celou, celou sezonu mam zajetou ale proste u 80% turnaju mi to píše že trat neodpovídá originálu. |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2008 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
tukanek01
|
Předmět: Re: prosím ještě jednou |
|
|
Miguel Sainz napsal: |
Prosím ještě jednou o pomoc, rally školu mám projetou celou, celou sezonu mam zajetou ale proste u 80% turnaju mi to píše že trat neodpovídá originálu. |
4au ,mám stejnej problém jako ty , u většin turnaju mi to píše že neodpovídá originálu. Už si vyřešil problém? |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 15:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STALMACH Michal
|
Předmět: |
|
|
Bohužel mi ještě nikdo neporadil jak to vyřešit. Bud jsme jediní dva kdo má tento problém, nebo nám nikdo nechce poradit. |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 15:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STALMACH Michal
|
|
|
Ja tedy mam vsechny RZ, treba pri turnaji do ktereho me to pusti, tak bez problemu RZ Pribram jezdim. nikdy jsem problem nemel, pak jsem musel hru preinstalovat a uz mam problemy... Odjetou mam celou rally skolu, sampionat, odkryte vsechny auta, mam pridane nove auta se kteryma jezdim, jen ty trate hazou problem |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
To jestli mas odjety sampionat nebo rally skolu na plugin nema zadny vliv. Doporucoval bych kompletni reinstall s tim, ze budes peclive instalovat vse, co je treba - patch, otocene trate, otocenou rally skolu, vsechny 3 pribramske RZ a podobne ... Nekde se musela stat chyba, to je jasne. |
|
|
Zaslal: st leden 16, 2008 20:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STALMACH Michal
|
|
|
Tak jsem RBR odinstaloval, znovu nainstaloval ale stále to u většiny turnaju píše trat neodpovídá originalu. Ted uz jen spekuluju, ale neni to tim že treba všichni maji origo RBR a ja třeba "jen" RBR českou verzi co se za levno prodává v obchodech??? |
|
|
Zaslal: so leden 19, 2008 12:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
Miguel Sainz napsal: |
Tak jsem RBR odinstaloval, znovu nainstaloval ale stále to u většiny turnaju píše trat neodpovídá originalu. Ted uz jen spekuluju, ale neni to tim že treba všichni maji origo RBR a ja třeba "jen" RBR českou verzi co se za levno prodává v obchodech??? |
tak ještě jednou...máš ze sekce download->tratě stažené obrácené tratě, rally school II, příbram I a II????
ve většině turnajů (cca 80% najdeš alespoň 1 otočenou trať, přibram apod., z toho vyplívá, že pokud nemáš nainstalováno, neodpovídá to originálu) S verzí to nemá nic společného, páč si myslím (přestože hru lze sehnat za pár šupů), že tady dost lidí jezdí na nelegální verzi. |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: so leden 19, 2008 13:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STALMACH Michal
|
|
|
Bud jsem slepy nebo blby Stazene jsem mel trate, ale ne ty obracene. Az jak jsi mi to napsal POLOPATICKY tak jsem to pochopil. Diky moc, ted uz je vse ok, mas to u mně schovane
dik a cau |
|
|
Zaslal: so leden 19, 2008 15:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORCAK Michal
Založen: 04. 11. 2009 Příspěvky: 19 Bydliště: Slovakia, Prešov - Solivar
|
|
|
ja mam ten isty problem a to mam nainstalovane vsetky podotykam !VSETKY! trate, ktore sa na tejto stranke daju najst...tiez mi vypisuje, ze neodpovida originalu....moze to byt tym ze mam cracknutu verziu???...ak ano tak mi rychlo napsite uz davno si chcem kupit origos |
|
_________________ let's rally ! |
Zaslal: čt listopad 12, 2009 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak s takovou sem ani NELEZ Originál se dá pořídit za 100,- Kč (na Eura si to spočti sám ) |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt listopad 12, 2009 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORCAK Michal
Založen: 04. 11. 2009 Příspěvky: 19 Bydliště: Slovakia, Prešov - Solivar
|
|
|
tak aby ste sa nehnevali vcera som si ju kupil a uz instalujem pluginy...som zvedavy co to spravi |
|
_________________ let's rally ! |
Zaslal: so listopad 14, 2009 14:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|