Právě je so listopad 09, 2024 12:09
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOHOUT Pavel
|
Předmět: INZERÁT |
|
|
Existuje zde určitý projekt, který mě zaujal a proto jsem se rozhodl, udělat všechno proto, aby se na něm podílelo, co nejvíc schopných lidí. Jedná se o novou trať do RBR, na které se již několik měsíců pracuje.
Hledáme lidi se spoustou volného času, kteří jsou ochotni přiložit ruku k dílu a učit se. Znalost 3d maxu je samozřejmě výhodou, ale není podmínkou. Důležitá je především chuť do práce a čas.
Věc se má tak: kolem tvorby trati je spousta a spousta práce a některou by mohli zvládnout i lidé, kteří sice nemají bůhvíjaké znalosti s tvorbou v 3d studiu, ale chtějí se nějakým způsobem podílet na tvorbě a mají dost volného času.
Prosím případné zájemce, aby mě kontaktovali do pošty.
Pavel Kohout, pííííááár ředitel projektu
P.S.: Nebudu samozřejmě reagovat na dotazy typu: „ Kdy bude trať hotová?“apod. |
|
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
Předmět: |
|
|
Autor ať se nezlobí, ale toto téma v nejbližší době smažu. Nikdo zde nepíše, je to čistě "inzerát" a ten zde nemá co dělat. |
|
|
Zaslal: út leden 22, 2008 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
no, ja osobně bych to nechal. je to sice inzerat, ale na tvoření rz a řek bych že každej kdo chce tak se spíš ozve soukromě než aby tady nevykřikoval jak s tim bude pomahat (takovy tu už taky byly..) .. ale jak myslíte, je to muj nazor |
|
|
Zaslal: út leden 22, 2008 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Tak teda žádám Pavla ať to do týdne přesune do vlákna s editacema tratí. Po týdnu to mažu. V pravidlech je jasně napsáno co tu má být. Samozřejmě že proti tvorbě tratí jinak nic nemám - to je snad jasné Jde o pořádek tady to fórum se musí trocha "očistit". Viď Dufsi ? |
|
|
Zaslal: út leden 22, 2008 15:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
ak ta ponuka plati rad by som pomohol |
|
|
Zaslal: út leden 22, 2008 16:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
|
|
kdyby to pořád platilo taky bych nějak pomohl kdybych mohl, moje znalosti s 3d maxem sou sice nulové ale rád bych se to naučil........ |
|
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|