Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LECIAN Lukas
|
Předmět: |
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
A bude mozno se registrovat treba az v polovine sezony?Bo ted maturuju a ne vzdy to budu stihat |
Romec, ja taky letos maturuju a nebude to zadna sranda, na RBR sem nemel cas ani predtim posledni rok zhruba, vicemene od ksonceni MCR jsem to odlozil a jsem ted prilezitostni jezdec, ale MS je pree jen nova vyzva a budu se snazit to nejak zvladat, i kdyz patecni etapy budou naslapane, ted sem utekl ze skoly, protoze za pul hodiny mne jede vlak do Brna na VS na kurzy, dojedu nekdy v 10 a jeste mam jet RBR. Mno, bude to zajimave, ale ja se pokousim to nejak zkloubit, ty to taky zvladnes |
|
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLUSTIK Peter
|
|
|
AKO TO ZE NIE SOM REGISTROVANY KED SOM POSIELAL MAIL?! |
|
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 18:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Kluci Monte paradní složení I etapy i když pro mě tato rally bude spíše trápení zatím se statečně peru s eNkaři kteří neskutečně letí pokolona panové Snehove povrchy sou pro mě nezvladatelne a to nas čeka ještě Švedsko ach jooo. Jinak gratulace Martinovi Fazekašovi z tymu Peugeotu ktery zatím drži naši zastavu pěkně vysoko |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá leden 25, 2008 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
nj Tak jsem svoje EVO VI pověsil na stromek ve třetí RZ Trošku mě zaskočila mlha ale už jsem to rozdejchal(hospůdka,pívo) |
|
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
priznam sa s tej mlhy na treti RZ som bol ja zaskoceny viac nez vy vsetci ale mne sa 1 etapa lubila..trosku nacrtnem zajtra prve 2-3 rz bude zamracene a mlha a potom by sa nam malo vyjasnovat aspon tak hovoria meteorologovia...a v nedelu to vidim na mierne snezenie....este dopredu poviem aby tu neboly reakcie typu ze monte sa ide na suchu a preco my sme dali snehovy asfalt....aj teraz na mote je vo vyssie polozenych miestach trosku snehu.. a myslim ze cistých asfaltov bude este dost a kazdu rally chceme spravit niecim vinimocnu..monte vzdy bude na zasnezenom aasfalte ..tak to ma proste kazdy v pameti
|
|
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
|
|
SLUSTIK Peter napsal: |
AKO TO ZE NIE SOM REGISTROVANY KED SOM POSIELAL MAIL?! |
SOM NA TOM TAK ISTO - ked sa chcem konektnut do sampionatu tak vraj nie som registrovany ???!!!c Registroval som sa riadne a aj na stranke champu som (JWRC) -
332.
PREISINGER Peter
Suzuki Swift S1600
SK
JWRC
P R E C O nie na plugine???
ZEBY BOL NAS TIM VYRADENY ????
Takze odpoved je nasledovna (info od Riaditela sutaze)-bolo sa treba registrovat aj na plugine-nielen mailom
A kde nastala chyba ???
Na stranke MS 2008 sa hovori o potrebe registracie cez e-mail potom este ze:
8.1.2008
Od 19.1.2008 bude možné se přihlásit přes plugin na Monte
Co pre nas "blbsich" znamena prihlasit sa a nie registrovat - NO COMMENT
Pre mna MS skoncilo este skor ako som zacal.....
A budem odlepovat nalepky MS z auta |
Naposledy upravil PREISINGER Peter dne pá leden 25, 2008 21:20, celkově upraveno 4 krát
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: pá leden 25, 2008 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Parádní první etapa, ta mlha na RZ3 se dala krájet . Jen tak dál, ale co mě celkem vadí, je rychlost skupiny N4, jezdí se s tím jak s WRC. Uvidíme zitra... |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: pá leden 25, 2008 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Krásná první etapa, bohužel jsem to byl nucen zabalit na RZ3 po nárazu do svodidla na té rovince, kua, náramně jsem se bavil, po hodně dlouhé době se jelo bez snow modu a tak jsem si to s dvoukolkou užil, díky, zítra půjdu na start, naštěstí mam náhradní převodovku sebou. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá leden 25, 2008 20:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
hmmm, tak super po 2RZ jsem hodně a znechuceně dostal pentli 12 minut, což mi vzalo chut do závodění , asi by se to nemělo stávat při takovém turnaji, je to jen připomínka takže bych byl rád aby se nerozjelo kamenování , a tak jsem se těšil |
|
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 20:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
NEtušíme čím by to mohlo být tahle pentle, nebyl jsi sám, kdo jí dostal. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá leden 25, 2008 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
for Petr: Tak to sis to musel teda pěkně zkrátit že jsi byl takto potrestán .A nebo jsi tak letěl že jsi raději dostal pentli aby to nebylo moc nápadné ten náskok |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: pá leden 25, 2008 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
for Lukin: v poho, sice mi to vzalo chut dokončit první etapu a radši jsem pak odstoupil ve 4RZ, ale pro mě stejně MS začíná od třetího podniku , snow france a snow mod vůbec, ale vůbec nemusím tak to neřeš vůči mě, OK |
|
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
A nezapomen že po pátém závodě budou boje o továrnu tak at neskončíš na pracáku |
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Už po 5 zavodech??? No to se s 307 asi moc nesvezu nebot 2 první rally jsou pro me ztracené protože na sněhu sem uuuuplně vyřízenej . |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne pá leden 25, 2008 22:43, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá leden 25, 2008 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
ještě že jedu s předohrabem protože pro mě to teprve začne až ADAC Rally Deutchland ,do té doby to musím nějak přežít |
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 22:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|