Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mykotoxin
|
Předmět: Nastavení Gamepadu |
|
|
Dobrý den,
nedávno jsem si koupil gamepad, přesněji Logitech Cordless Rumblepad 2. A zajímalo by mě jestli i někdo jiný jezdí na gamepadu a jestli ano tak jak ho má nastavený. Tím myslím čím co ovládá, přesněji jestli plyn a brzdu ovládáte levým analogovým talčítkem a pravím tlačítkem zatáčíte. Nebo popřípadě jinak. A také jestli by jste měli nějaké rady čím co ovládat.
Děkuji za názor |
|
|
Zaslal: čt leden 31, 2008 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
Předmět: Re: Nastavení Gamepadu |
|
|
Mykotoxin napsal: |
Dobrý den,
nedávno jsem si koupil gamepad, přesněji Logitech Cordless Rumblepad 2. A zajímalo by mě jestli i někdo jiný jezdí na gamepadu a jestli ano tak jak ho má nastavený. Tím myslím čím co ovládá, přesněji jestli plyn a brzdu ovládáte levým analogovým talčítkem a pravím tlačítkem zatáčíte. Nebo popřípadě jinak. A také jestli by jste měli nějaké rady čím co ovládat.
Děkuji za názor |
nevim, jestli tady nekoho s gamepadem najdes. Zalezi na tom, jaky ma tlacitka....jestli je to ten klasickej "tlacitkovej" nastavoval bych to jako klavesnici (filtrovani a tak). Jestli ma takovy ty dve analogovy packy, jezdil bych rozhodne s tim....sice realnost trpi, ale je to nejschudnejsi reseni |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: čt leden 31, 2008 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mykotoxin
|
Předmět: |
|
|
děkuji za rychlou rekci. Můj gamepad má dvě analogové páčky. A právě proto mě zajímalo, jak by jste je radily používat. jestli jednou páčkou mám přidávat plyn a brzdit a tou druhou zatánčet a nebo jinak.
Také by mě zajimalo co jsi myslel tou reálností. Asi to že by jsi spýše doporučil volant? Jestli ano, zajímalo by mě jaký volant by jsi(te) doporučil(i)
pro úplného začátečníka a jaký typ by byl dobrý pro tuto hru.
Děkuji |
|
|
Zaslal: čt leden 31, 2008 23:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Ahoj,nevím jestly poradím,pomužu nebo tak Před lety,ještě za dob CMR2 a Playstationu 1 jsem hraval na podobnem joystiku,zatačeni sem měl na leve páčce a plyn s brzdou na pravé To byly časy |
|
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 0:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Ja jsem jezdil CMR2 na kompu na gamepadu a zatacel jsem klobouckem (packou), ale plyn a brzdu jsem mel na tlacitka, aby kdyz se zmacknou najednou to melo ucinek jako brzdeni levou... |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: pá únor 01, 2008 8:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak já jen k volantu pro začátečníky: rozhodně nějaký s FF, a bral bych asi značku Logitech. Dále záleží,kolik do něj chceš investovat,rozhodně kup NOVÝ volant. Kolem 1.500 je Logitech Formula Force EX(RX), ten by mohl stačit propzatím (též jej vlastním 1.5 roků ) Lepší je pak DFP kolem 2.100,- (uvažuji o něm) a úplně u nás na špici je G25 a ten je cca 5-6 litrů Hodně lidí zrazuje od Logitech MOMO
P.S. Jinak CMR jsem jezdil na PS1 levá páčka zatáčení,tlačítka v pravo rychlost a brzda... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá únor 01, 2008 10:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUHA Vaclav
|
|
|
rozhodně top je Logitech G25... oddelena saltr paka, dva motory na FF, spojka, prostě orgáč |
|
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy |
Zaslal: pá únor 01, 2008 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
jj - G25 Fakt bomba - pravý kov, pravá kůže A ten pocit z jízdy...
Jinak na PS jsem hrával rally na levým analogu řízení a na tlačítkách plyn, brzda a ručka. |
|
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 12:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mykotoxin
|
|
|
Všem děkuji za odpovědi a asi teda budu uvažovat o volantu, ale zatím určítě budu jezdit na gamepadu.
fakt všem dík |
|
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|