kdyby náááááhodou někdo měl rozpisy v "hratelnej formě" - bez ruchů a s dostatečnejma hláškama (fakt nepotřebuju moc - nemusí tam bejt "pravá sedum okolo listnatýho dubu s dvěma veverkama"), tak pošlete pls na gandalf@mfantasy.cz, popř uploadujte kamkoliv a dejte odkaz. už se dlouho snažim o nějakej rozpis, ale na netu je těžko něco k sehnání.......
_________________ Proč vzhlížet k světlým zítřkům, když vždy když se probudím je dnes?
- Murphy
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
Předmět:
Tak jak to vypadá s těma rozpisama?Mě to zaky napadlo se zeptat jestli by nešel vytáhnout rozpis od Katky ze starýho Colina a vidím že jsem nebyl jedinej s tímhle nápadem.Tenkrát se mi to docela líbilo.Má někdo aspoň něco nebo jak to je?
No ten rozpis cte docela klidne ale vsechny zatacky cte stejne neni tam ten duraz teba byvala posadka Dolak-Palivec ten mu vracak precetl i trikrat a ten duraz radost poslouchat ale rad bych mel babskej hlas v rbr a nevadilo by me ani kdyby to byla Benesova
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru