Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKL Tomas
|
Předmět: Rajd Polski |
|
|
POZOR ZMĚNA: Rajd Polski startuje v novém datumu 18.02.08 - 24.02.08 |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt únor 07, 2008 11:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
Rally vytvořena, manageři můžete nominovat své ovečky |
|
Zaslal: po únor 11, 2008 9:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Díky pořadatelům, pěkná rally. Po dlouhé době žádné míchání povrchů, počasí, sněžení ani nic podobného |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: po únor 18, 2008 12:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
Jak piše Jakub konečně po dlouhe době rally se suchym povrchem už sem se nemohl dočkat nějake takove soutěže ted je zda se v modě jezdce spiše trapit na mokru a kluzku Ještě že tomu tak v Euru není diky paradně sem si to užil i když bodiku bude asi pomalu Euro ma latku hooodně vysoko co se tyka naroku na jezdce ale to je jen dobře. |
|
|
Zaslal: po únor 18, 2008 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Skladba rally byla náročná. V minulé rally bylo až moc resetů a problémů s otočenkama a proto se jedou jen originální rz. |
|
Zaslal: po únor 18, 2008 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KIROV Damian
Založen: 10. 11. 2006 Příspěvky: 27 Bydliště: Plovdiv, BULGARIA
|
|
|
Hello!
Why the date of Rajd Polski is 25.02-02.03 in the calendar of RBR EURO CUP III (http://rbr.onlineracing.cz/eurocup/index_eng.htm), but infact the rally is now - 18-24.02?
Will Rally Bulgaria be on 10-16.03, as it is snowed in the calendar, or it will be earlier, as Rajd Polski is?
Please fix your calendar if so, because I was going to miss Rajd Polski because of this....I don't know how to call it - mistake maybe, - and now my team is not nominated for points! |
|
_________________ BETA RACING Rally Team |
Zaslal: út únor 19, 2008 16:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Hello,
we are sorry for that but it was announced in Euro Cup forum on this website both in English and Czech version (see http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=1472 ) and it was also announced on the Euro Cup website homepage (see http://rbr.onlineracing.cz/eurocup/index_eng.htm ). |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út únor 19, 2008 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KIROV Damian
Založen: 10. 11. 2006 Příspěvky: 27 Bydliště: Plovdiv, BULGARIA
|
|
|
OK, thanks! But it would be good if you change the calendar as well when there is some date change, because for me it's not possible to read everything in the forums of all championships I'm taking part! It's personal reason, maybe someone have another. So, OK, as I said, above - I believe when/if there is a change on some other rally it would be corrected in the calendar too
So, for Rally Bulgaria - it will be also with changed date or that was only for Rajd Polski? |
|
_________________ BETA RACING Rally Team |
Zaslal: st únor 20, 2008 16:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Sakra PTÁKU ty s tou 307 nějak moc lítáš , už by sme ti měli přistřihnout křídla ....jel si super Martine |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: čt únor 21, 2008 14:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
KIROV Damian: Yes, Bulgaria date is not changed. We are sorry for the problems. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt únor 21, 2008 14:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To Solby: na 4.pokus jsem to konečně dojel.....po dojetí jsem byl spocený jak prase.....celou dobu jsme se tahali o sekundy......skvěle jsem se vyblnul a pěkně jsem si s tebou zazávodil. Díky.
Děkuji pořadatelům za pěkný závod. |
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Mám to taky za sebou, začátek to jsem dostával na prdel, ale konec rally se povedl a udolal jsem Vás, ale spocený su jdu se vyždímat |
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
JJ rally byla vice nez moc pekna , ale ja jsu kus vola a placnul jsem stim os strom |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt únor 21, 2008 19:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Já jsem měl štěstí, spadlo mi to do widlí před napsáním posledního komentáře. Což je neslušné a napravuju: jela se strašná šiška, byl jsem křečovitý a bylo moc krizovek. Moc suché a rychlé. Chlapci z RT-WRC jeli perfekt, Dufs taky a spousta kalibrů je ještě na startu.
Jo a zapomněl jsem na pana Ptáčka, s G25 lítá jak Bůh |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt únor 21, 2008 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Prosimtě, kdybys nevykládal. Sledoval jsem tě bedlivě live a od startu si neměl problém držet se špičky a postupně jít na čelo. Ostatně jako v každé jiné soutěži Ale pozor, na Eastu II bych vás dal i s enkem jen kdybych to tam tak nevyk****l já k***t d*****í. |
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|