Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SINDELAR Martas
|
Předmět: volant momo racing |
|
|
kolik lidi jezdi stimto volantem a jake jsou casy mne to furt stale nejde auta jezdim od 15 a je my 36 tak to nechapu jsem furt padesatej sakra a nerikejte ze se mam vic snazit sakra hodte sem naky normalni casy s momo volantem cuus ŠINDY |
|
_________________ Šindy |
Zaslal: ne únor 24, 2008 22:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Nejde o volant. Jezdit kvalitní časy lze i na klávesnici. |
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Šindy opravdu to není volantem . Když jsem s RBR začínal, krátce po jejím vydání a prvním spuštění pluginu, dojížděl jsem v tehdejších turnajích v pohodě v TOP10. Jenže pak se navalili "mladí dravci" a dneska jsem rád, že se vejdu do první půlky startovního pole. Smířil jsem se s tím, že na špišku už asi mít nebudu a jezdím si svůj závod s těmi, kteří jsou na tom obdobně
PS: Hodně je to i o znalosti tratí, protože většinou tu nejrychlejší mají nalítáno v RBR spoustu km a jezdit mohou poslepu. Konkurovat se jim dá jen pokud se jede v těžkých podmínkách, nebo např. v Sosnové, která se nedá jezdit off. |
|
Zaslal: po únor 25, 2008 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
A já pořád čím to je že mi to nejde a ono za to může moje MOMO |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po únor 25, 2008 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
Mám taky momo racing a nepozoruji nic podstatného krom toho že jezdím pomalu já |
|
|
Zaslal: po únor 25, 2008 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
tdudis
|
|
|
Zdravím, mám problém s MOMO racing. Volant se mi při jizdě nevrací zpět do výchozí polohy. Když jedu zatáčku smykem a dám kontra na druhou stranu, tak osa volantu mi zůstane tak o 30° vlevo nebo vpravo. Nevíte čím to může být. Nestáva se mi to jen v RBR, ale mám s tím problém i v RACE 07. Budu rád, když mi někdo poradí. Díky moc |
|
|
Zaslal: út duben 01, 2008 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Špatná zpráva. Jedná se o chybu trafa MOMO Racing, které je špatné a přetěžuje součástku zajišťující správné centrování. Je to známá chyby MOMOušů (černých). Pokud je volant v záruce, reklamuj. Pokud ne mám, pocit že jedinou pomocí je hru přerušit a znovu centrovat |
|
Zaslal: út duben 01, 2008 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLEC Vladimir
|
|
|
KUNCL Karel napsal: |
Špatná zpráva. Jedná se o chybu trafa MOMO Racing, které je špatné a přetěžuje součástku zajišťující správné centrování. Je to známá chyby MOMOušů (černých). Pokud je volant v záruce, reklamuj. Pokud ne mám, pocit že jedinou pomocí je hru přerušit a znovu centrovat |
Trafem to neni, viz prispevky v tomhle threadu (doporucuju si precist celou diskusi). |
|
_________________ 7-segmentovka pro zobrazeni prevodu |
Zaslal: út duben 01, 2008 19:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
tdudis
|
|
|
Díky pročetl jsem tu diskuzi a vyčistil to čidlo otáčení nebo jak to nazvat a je to daleko lepší. Chybí jen kousek. To vyřeší zřejmě to příhnutí toho kousíčku k něčemu, ale nerad bych zatlačil špatně, protože pak bych si už vůbec nazahrál... |
|
|
Zaslal: st duben 02, 2008 0:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORNAK Jozef
|
Předmět: momo??? |
|
|
no ja momo nama, mam jeho slabsieho brata.....ci sestru.... formula force EX...a na fraizer wells sa mi podarilo zajazdit so subaru 1:59,93
moze byt??? |
|
|
Zaslal: st duben 02, 2008 1:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORNAK Jozef
|
Předmět: momo??? |
|
|
no ja momo nemam, mam jeho slabsieho brata.....ci sestru.... formula force EX...a na fraizer wells sa mi podarilo zajazdit so subaru 1:59,93 Smile
moze byt??? |
|
|
Zaslal: st duben 02, 2008 1:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Asio jsi si spletl topic,zde se o rekordech,ani o tratích nepíše Zde řeší problém s volantem Jinak čas je nicneříkající,když nenapíšeš s jakým autem (WRC,N4,S1600,A8/7/5,S2000) |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st duben 02, 2008 8:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Jirka Haze: No kdyby jsi si to přečetl celé, tak nenapíšeš takovouhle odpověď, autor se ptal na nějaký normální časy. Krom toho Jožo napsal, že se subaru, tam jsou pak jen dvě varianty WRC nebo enko Někdy nestačí přečíst si jen nadpis threadu, ale i příspěvky v něm
Jinak, občas si říkam, že to taky neni normální, že jezdim časy jaké jezdim, a že je to určitě volantem (mam červené momo), bohužel jsem si okusil jízdu u bratránků na G25 a bylo to stejný. Je to spíš rukama a nohama. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st duben 02, 2008 8:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|