Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETEREK Petr
|
Předmět: |
|
|
Strýčkovy do rychlí rally dostaneš když v tracksetings.ini přepíšeš u trati mont blanc 41 na 94. pak bude strejček místo cote |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: út únor 12, 2008 13:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Neviem as dopátrať kde to mám prepísať ? |
|
|
Zaslal: po únor 25, 2008 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
sorry zblbnul jsem to otevři si složku maps a tam je dole texťák tracks a tam přepiš
[Map41]
TrackName = "Maps\track-41"
Particles = "Maps\ps_montblanc"
na
[Map41]
TrackName = "Maps\track-94"
Particles = "Maps\ps_montblanc"
a mel by jsi mít strýčkovy místo cote |
|
Zaslal: po únor 25, 2008 21:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Ale v tom případě,až budeš chtět jet nějaký závod s Cote,tak si jej on-line NEZAJEDEŠ Daleko lepší je,si zajezdit Strejdu v šejku |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út únor 26, 2008 7:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Ďakujem ! Je to OK ! |
|
|
Zaslal: út únor 26, 2008 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
No to potom musí samozřejmě zase přehodit zpět. tady šlo o to udělat si setup to ted v shaku moc nejde |
|
Zaslal: út únor 26, 2008 12:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Dá sa zo setupov najlepších jazdov trocha vylepšiť jazdu, ale je to presne tak ako to hovorili už viacerí, že pre každého je nastavenie auta originálne. Veľká náhoda by bola, keby som stiahol setup šitý na mieru pre moje jazdné vlastnosti a to sa mi z tých stoviek setupov a replayov ešte nepodarilo. Základ je asfalt , šotolina a sneh až potom skúšať jednotzlivé RZ, mokro atď.
Najviac mi pomáha v nastavení toto fórum. Ste super. |
|
|
Zaslal: ne březen 16, 2008 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tezko rict.Ja kdyz si udelam set a pak si stahnu od kolegy z tymu tak jsu vzdy rychlejsi.On ten set nema tak klidny jak ja, ale zato ho ma vyrazne rychlejsi a po par jizdach si na to zvyknu.I kdyz na sotoline jde asi i o styl, aby byl setup udelanej tak ze to auto drzi ve smyku dobre, nekdo jezdi vic cistou stopu takze to smykem nemusi byt ani trosiku rychlý. Ja se vetsinou prispusobym |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne březen 16, 2008 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
jj asi tak,měl jsem jeden set od kolegy a zvykl jsem si na něj,pak mě dal jiný parťák,úplně odlišné nastavení a také jsem si zvykl a zrychlil teď ty sety kombinuji s mým a zatím jsem spokojen jsem hold přizpůsobyvej jedinec |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne březen 16, 2008 23:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
To presme robím aj ja, že sa snažím urobiť nastavenie z viacerých setupov, ale ťažko sa to robí, lebo ja jazdím klávesy a setupy môžu byť na volant, čo je asi iné nastavenie.Dá sa to v setupe zistiť ?
Tíe rýchle setupy mi vôbec nesedia. Jazdím v súčastnosti C4 WRC a to je žihadlo. |
|
|
Zaslal: po březen 17, 2008 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Všeobecně platí (speciálně na okruzích), že nejrychlejší setup se těžko řídí a příliš se nehodí na dlouhé soutěže, kvůli snadnější cestě k chybě.
Mirko: Poznat se to asi nedá. Já jezdím taky na klávesnici, ale mnou udělaný setup používají úspěšně lidi i na volantu (zkoušel jsem to taky a šlo to v pohodě). Snad jediný rozdíl je, že já používám default úhel řízení. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po březen 17, 2008 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, přidávám se k Mirkovi - poznat to nejde. Ale hlavně - s klávesnicovým setupem se musíte více pohrát. Trošku chybné nastavení se na klávesnici pozná daleko více než s volantem. No a já třeba osobně mám klávesnicové setupy trochu více přetáčivé, na volant bych to dal míň, ale tam ještě nemám takovou praxi. |
|
|
Zaslal: po březen 17, 2008 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Tak na setupy klavesnice x volant bych se skoro taky mohl vyjadrit No prakticky to neustale stridam,donucen castecne okolnostimi. Tudiz z toho vychazi jakasi podobnost,tedy mam takovy se kterym se da jet na obojim.Ale ze zkusenosti dochazim spise k opacnemu nez Jarda - na klavesnici vice nedotacivy az neutralni,na volantu to pak snese vetsi pretacivost. Kazdopadne kazdy to muze mit jinak,v zavislosti na stylu. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po březen 17, 2008 22:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Keď som pozrel niekotré replaye top jazdov, tak mi to pripadá , ako keby ich auta jazdili po koľajniciach. Jazdil som niekedy GP4 a to bolo to isté.Fyzika auta a to hlavne odstredivá sila sa v tom to prípade kdesi stratila. Išiel som z ich setupom, ale v tej rýchlosti som v zákrute vždy vyletel. Skúšal som to niekoľkorát a vždy ma to vynieslo. Chce to asi 2 ročný tréning alebo to chodí za nich PC ? Keď sledujem záznamy skutočnej rally v TV, tak tam idú jazdci o 1/3 pomenšie v zákrutach ako sa tu preháňajú niektorí jazdi RBR.
To je len taká moja úvaha ! |
|
|
Zaslal: út březen 18, 2008 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|