Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
Když chceš někoho trestat a nebo řešit tak by o tom ten dotyčný měl vědět ne .
Když jsi ten velký boss tak proč sám nerespektuješ pravidla o informování zasedání kárné komise . Nebo se přesouváme do jiné doby kdy se rozhoduje o tobě bez tebe .
Tento postup nemá ani zkorumpovaný ČMFS .
Oficiálně jsme nedostal žádné rozhodnutí krom článku ve foru (které je dle mého pouze informativní ) takže se nemám proti čemu odvolat a zatím nebudu ani nic vysvětlovat. |
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Honzo místo arogantního utoku ( už sem si zvykl ) na kluky co se snaží turnaj držet fer, bych v teto situaci čekal vysvětlení jak a proč !!! A myslím že oznameno ti to bylo. Kdyby bylo vše ok jistě by jsi podal protest proti zamítnutí resetu Nebo snad ne? |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: čt březen 06, 2008 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Zajimala by me jedina vec k teto kauzi, kdo a proc vybral jen 5 týmů do komise a proč zrovna těchto 5 týmů? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt březen 06, 2008 20:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Martas:Nj ale nedostal zadnou oficialni zadost treba emailem nebo necim podobnym (tak jsem to pochopil) .Jen to bylo vyveseno zde na forum coz ani ja nepovazuji za oficialni ale jen infomativni. Podle me by mel prvne poslat treba email Honzovi, hodit treba na forum( oficialneji by to melo byt na web TR ) jen ze se resi podvod a toť vse.A az by se vse vyresilo tak vse i s trestama vyvesit na web TR.
Jinak jak se sefik rozhodne kdy vysvetlit nechame jako tym na nem. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt březen 06, 2008 20:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Proč těchto 5 týmů můj názor je takový,že to jsou nelépe bodující teamy právě v TR (nepočítám Carlsbad a Montek-oba zainteresovyní). |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALIVODA Jindrich
|
|
|
drsneee |
|
_________________ www.kitcarsweb.com
LADA. Vorsprung durch Fahrer.
LADA, Sex and Rock&Roll.
Kizz me!!! (WRT)
Lada 112 TMS 1,6 (Žížala)
NIGHTCLUB MOSKVA |
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
No podle mě by si to popřípadě měli nejprve vyříkat,povysvětlovat někde po icq,přes pm atd. než to psát hned sem.Neříkám,aby se to tajilo,ale až se vše potvrdí,pokud se to vyvrátí,pak by to tady nemuselo a nemělo vůbec být. |
|
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Romane je to tak jak píše Jirka. Jedna se o manažery 5ti vedoucich tymu a aby nedošlo k plychtě při tajne volbě trestu bylo nas 7. Nikdo z nas neví jak kdo hlasoval. |
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Romane nevím co by jsi chtěl více oficialního nežli zpravu ve foru. TR bohužel nema doposud kulate razítko na doporučeny dopis. Na Hanze nikdo neutočí a pokud budeš číst pozorně ma 2 dny na odvolaní a vysvětlení proč přepsal dmp soubor |
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
Takže pánové Bossové z TR, myslím si že pokud jde o Honzu Bittnera tak věří 100% že nic schválně proti pravidlům neudělal, a odsoudit někoho aniž by vám to vysvětlil je podlost. Pokud jde o tresty tak si resety posílá každý sám a proto neprosto nechápu trest pro celý team, tím celou sezonu akorát (olmuvte to slovo) "zkurvíte" ostatním kdo se snaží jet ne jak prdlouši, ale pro team. A můj názor na toto potrestání je takový že by o něm měli rozhodnout manažeři všech teamů které se TR účastní a ne jen "VYVOLENÍ".
Navíc 3 tresty za jeden prohřešek, to je trochu úlet pokud se to stalo poprvé a JEŠTĚ omylem. |
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Valenta Jan : Nezlob se na mě Honzo ale dmp soubou ktery chce odeslat s žadostí o reset omylem nikdo nepřepíše. Musel to kvuli něčemu udělat což nam Honza stale nevysvětlil. |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne čt březen 06, 2008 21:42, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Honzo v klidu třeba se jednou ve fotbale dočkáme že trenér nadá rozhodčímu a do hledíšte pujde celý TEAM navíc bych asi udělal hlasování pro všechny účastníky TR ale zatím to nechme ještě to uzavřené není |
Naposledy upravil BRABLEC Jan dne čt březen 06, 2008 21:43, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Takže: Honza byl informován o svolání disciplinární komise v zamítnutém resetu. Měl myslím dost času, aby se ozval a podal nějaké vysvětlení. Navíc omylem asi název souboru na aktuální datum a čas nepřepsal. To se omylem nestává. Kdybych měl svolávat do komise všechny týmy účastnící se TR, tak rozhodnutí asi nestihneme ani do vyhlášení. Proto jsem vybral pět týmů z popředí tabulky. |
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
1. Myslím, že to, kde se tato informace zveřejnila je v podstatě jedno. Ofiko, neofiko.
2. Jakkoliv se může zdát postup pořadatelů při řešení nestandartní (což je po postu výše od Michala Šenků velice diskutabilní), šlo všechno bez zbytečných nervů vyřešit prvním Honzovo příspěvkem. Tak jako jsem to udělal já, když mne Chrást chytil se špatným setupem. Prostě se přiznat, resp. vysvětlit kde se stala chyba.
Protože místo toho přišla agrese, považuji to za uznání podvodu. Souhlasím s Bruďasem a stojíme jako team za pořadateli TR. To, že jsme k rozhodování nebyli přizváni akceptuji. Howgh
3. O manažerství v Carlsbad Teamu, ale musí rozhdnout jeho členové. Direktivně to nemůže určit nikdo z organizátorů.
příspěvek odsouhlasen i asistentem managera Michalem Kučerou |
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
KUNCL Karel napsal: |
1. Myslím, že to, kde se tato informace zveřejnila je v podstatě jedno. Ofiko, neofiko.
2. Jakkoliv se může zdát postup pořadatelů při řešení nestandartní, šlo všechno bez zbytečných nervů vyřešit prvním Honzovo příspěvkem. Tak jako jsem to udělal já, když mne Chrást chytil se špatným setupem. Prostě se přiznat, resp. vysvětlit kde se stala chyba. Protože místo toho přišla agrese, považuji to za uznání podvodu. Howgh, |
naprosto souhlas, chystal sem se napsat neco podobneho |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: čt březen 06, 2008 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|