Právě je st listopad 06, 2024 22:33
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jigsaw18
|
Předmět: zadrhlé kolo?kousnutá brzda? |
|
|
ahoj, kdyz jedu normalne po rovince na asfaltu tak najednou z niceho nic zacnou lehce hvizdad gumy...ikdyz jedu rovne, nebrzdim, neakceleruji, a ani nejsem po nejaké srazce...abych mel treba 8...to ne proste to jen hvizda, ovsem nevim jestli to je jen nejaka chyba v audiu nebo jestli mam nejake kolo obravdu zadrhle nebo neco...protoze kdyby jo, tak me to brzdi a jedu pomaleji...a to se musi odstranit..(ve foru sem to nenasel)tak se na me kdyztak nezlobte... |
|
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
Předmět: |
|
|
Taky se mi to sem tam stane s Celicou na Přibramy:)ale nijak to nebrzdi,alespoň podle mě |
|
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 23:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jigsaw18
|
|
|
takze ti ten zvuk kazi jenom jizdu?
me se to totiz zacalo dit posledni obou celkem casto...ale pak nejak zbrzdim nebo udelam smk a prestane to, a pak to zase zacne... |
|
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Stavalo nebo stava se mi to jen na Přibramy na uskakanych usecich když tuknu do brzdy:)jinde ne...ted už to ani nevnimam ale jsem si jistej že mě to nebrzdi |
|
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 0:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|