Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Tak to já mám opačný názor než Romcek
Zrušení miniteamů vítám jako pročištění fora Aspoň se vytvoří několik velkých a silných teamů,které dokážou obsadit všechny třídy a bude pořádný boj mezi teamy v celkovém hodnocení teamů Když jsem se díval na nějaké současné teamy, kde je 10 lidí,ale z toho jezdí aktivně 2 (slovy dva) je to také špatně. Proto smazání neaktivních lidí je dobrá myšlenka. Aspoň uvidíme,kolik nás zde ve skutečnosti jezdí |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne březen 09, 2008 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HALADEJ Jan
Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 133 Bydliště: Považská Bystrica
|
|
|
To s tými aktívnymi členmi. Aká doba od poslednej jazdy na plugine musí ubehnúť, aby bol jazdec považovaný za neaktívneho? |
|
_________________ Tuning.sk Rallye Team
TEAM WEB
God save rally and its crews. |
Zaslal: ne březen 09, 2008 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
jinak dobrou metodu cisteni imo pouzili nedavno na ewrcu, kdyz prechazeli na nove forum, vsem rozeslali upozorneni, a ti co si do mesice nebo dvou(nevim presne) nepotvrdili registraci byli smazani.
nevim, jestli to vubec je na phpbb mozne, ale kdybyse to provadelo jednou nebo dvakrat do roka, tak "par" mrtvych dusi imo ubyde |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne březen 09, 2008 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|
|
|
No paráda.Konečně se zbavím mého neaktivního profilu kterej mi vůbec nejde přihlásit na plugin.Na začátku když jsem ho zakládal tak jsem něco udělal blbě a už se ho nemůžu zbavit.I když asi už půl roku to oznamuji vedení pluginu přes PM tak se stím nic neudělalo.Jsem rád že Vašek Korál konečně přišel na to jakto zlikvidovat.Díky Vášo |
|
Zaslal: ne březen 09, 2008 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Na to jsem teda zatim neprisel |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po březen 10, 2008 8:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLEC Vladimir
|
|
|
Ad odstraneni mrtvych dusi. Slo by to udelat napriklad takto: Vsem uzivatelm zmenit heslo a nove vygenerovane jim poslat mailem (na mail z registrace). Asi by bylo vhodne nejakou dobu dopredu toto avizovat (na webu, foru a pripadne i hromadnym mailem), aby si kazdy overil, ze mu funguje mail z registrace. Kdo se po zmene hesla neprihlasi (do fora, do turnaje), rekneme 2 mesice, je mu zrusen ucet. Tzn. 2 mesice po zmene hesla by se dotazem do databaze zjistila data poslednich prihlaseni a vsichni s datem nizsim nez datum odeslani zmeny hesla by byli zruseni.
Melo by to 2 vyhody. Odstranily by se mrtve duse. Overila by se funkcnost emailu uzivatelu. |
|
_________________ 7-segmentovka pro zobrazeni prevodu |
Zaslal: čt březen 13, 2008 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
To je zajímavý nápad, s tím nelze než souhlasit. |
|
|
Zaslal: čt březen 13, 2008 17:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
Chci se zeptat jaký bude postup pro rušení týmů,jaké jsou podmínky pro to aby tým nebyl zrušen,jestli to bude tak jak je psáno na začátku nebo se něco změnilo
At vím jak se mám zařídit |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: út březen 18, 2008 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAVRANEK Pavel
|
|
|
Zdravim, chtel bych se zeptat,jak je to s rusenim tech malych tymu. V seznamu je dost tymu s jednim jezdcem. Chtel bych si zalozit svuj tym,ale zatim jsme jen 2. Ma to vubec cenu ??? Nebo funguje to ruseni po mesici? |
|
|
Zaslal: po září 01, 2008 0:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ahoj, ruseni tymu se konecne dostava na porad dne. Poradne si prectete pravidla (jsou aktualizovana na zacatku tohodle prispevku) a muzete zacit pomalu panikarit |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá září 19, 2008 13:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
mohla by byt pls presneji definovana aktivita? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: pá září 19, 2008 15:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUKES Petr
|
Předmět: Procisteni ano, omezeni poctu clenu ne... |
|
|
VYSKA Tomas napsal: |
HOLUB Milan napsal: |
s pročištěním jezdců a týmu naprosto souhlasím ,ale s čím nesouhlasím je to že sám jsem Manažerem týmu ve kterém jsme 3 jezdci kteří bydlíme kousek od sebe (tudíš se známe osobně ) všichni tři jezdíme a nemáme potřebu přibírat někoho jiného ( "cizího" ) a proto nesouhlasím rušit za každou cenu i týmy o 3 jezdcích kteří jezdí pravidelně i Velké turnaje |
k tomuhle se klonim, klidne by meli stacit dva clenove, protoze dvoucleny tym staci na to bojovat v tymovych klasifikacich, a pokud sou napr. dva nebo tri bratri, znami nebo spolupracovnici, tak je divne nutit je, aby si do party pribrali dalsiho, ktereho treba vubec neznaji |
Mam stejny nazor. Dva uz jsou team. Puvodne jsme chteli mit jen rodinej team. Nevidim duvod proc by se mel rusit team ktery je aktivni. Chapu ze je tu spoustu mrtvych dusi a s procistenim neaktivnich po urcite casove lhute souhlasim. Jen nevidim zadne pozitivum v ruseni mensich teamu. Rad bych vedel cemu to pomuze a co to prinese. Myslim, ze je to vec mensiho teamu, pokud jej to nejak znevyhodnuje a nedokaze obsadit vsechny kategorie, nebo nema vic lidi v kategorii. aby utrhnul vice bodu. a je jen na nem se s tim poprat. Velke teamy proti nemu maji vyhodu, ale s tim do toho jde. Myslim, ze zname teamy stejne budou porad na spicce a nebudou mit konkurenci, neb pretahnou lepsi jezdce. A bylo by fajn, kdyby je obcas nejaka cerstva krev dokazala porazit. Ale novy team zacina s malem, i s malo cleny. Obavam se ze takove opatreni spolecne s tim, ze by musel mit manager najezdeno X km, jak tu nekdo navrhoval, prinese jen to, ze se nebudou zakladat nove teamy a upadne to tu do stereotipu par teamu. |
|
|
Zaslal: pá září 19, 2008 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Lukeš: Souhlasím.
Zrušil bych tým, kterej se skládá pouze z manažera. To tým neni. Pokud si chci založit tým, tak si nejdřív seženu jezdce a pak založim tým, ne obráceně. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá září 19, 2008 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
V čistkou, co by tu měla proběhnout plně souhlasím. Zas bych to ale nebral tak zvostra, myslím, že funkční tým by mohl tvořit manager + další 2 jezdci. To by určitě k redukci týmů vedlo. Každou chvíli tu chce hromada lidí rovnat RBR s realitou, takže proč né, v MS taky nasazuje tým 2, maximálně 3 jezdce na soutěž.
Dál se mi zalíbila i Vaškův návrh, pro vystoupení z týmu
"zadost o propusteni z tymu, kterou mu schvaluje manazer tymu. Doba pro vyrizeni zadosti je maximalne jeden tyden, pak je zadost o propusteni z tymu schvalena automaticky"
hlavně to automaticky. Nedovedu si představit, že by se pak drželi lidi v týmu násilím, aby nepadnul jejich počet, pod minimální hranici.
Ve finále pak vzroste i funkce managera, aby se staral o fungování a obsazení týmu. Bude to o jeho schopnostech, pak to bude opravdový manager. |
|
|
Zaslal: pá září 19, 2008 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SINDELAR Martas
|
Předmět: team |
|
|
muj nazor je ze clenu by melo byt tak nejmene 5 aby jse zaplnily vsechny skupiny a team byl uspesnejsi |
|
_________________ Šindy |
Zaslal: so září 20, 2008 14:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|