Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SULAN Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
Předmět: |
|
|
SULAN Martin napsal: |
http://revoklatovy.tym.cz/download/Rally_Ireland.exe |
Aha sorry ja sem to spatne pochopil.Dik |
|
|
Zaslal: st březen 19, 2008 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Tak jsem to zkoušel a je to nádhera,akorát jak psal Mirek,je tam asi problém s tou šotolinou,protože to auto se opravdu na asfaltových gumách chová spíše jako na šotolině.Přijde mě,jako když má povrch vlastnosti 50% asfaltu a 50%šoto.Další problém je pak s načítáním setupů,ale určitě by bylo super,kdyby se chyby opravily a povedlo se to dostat do pluginu. |
|
|
Zaslal: st březen 19, 2008 18:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
On už se na tom pracovalo... Tratě se měly přesunout na jiné sloty, jako úplně nové - asfaltové. Tím by to načítalo asfaltový default, ne šotolinový. Zrovna tak probíhalo přemapování povrchu kvůli těm chybám. Někde skoro nejsou, nebo jsem si jich nevšiml, ale na Falstonu je to znát dost. Bohužel se to musí udělat znovu, ale Kent mě ujistil, že to udělat znovu chce. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st březen 19, 2008 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Tak já zkoušel jen H.Forest a i po jakž takž udělanym setupu ze šotolinovýho,jsem na této RZ pomalejš,než bez tohoto módu.Ale po vychytání much by to mohlo být opravdu super,vypadá to krásně a přibyly by asfalty,kterých není moc. |
|
|
Zaslal: st březen 19, 2008 19:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ještě mě napadá jedna věc... ale to se musí zkusit. Bojím se, že těžším autům (N4) budou, až ty tratě budou na asfaltových slotech, strašně rychle odcházet tlumiče... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st březen 19, 2008 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
|
|
Vypada to fakt dobre.............sem rad ze nekdo vubec neco takoveho dokaze.Parada |
|
|
Zaslal: st březen 19, 2008 19:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
MF: Hmm tak máš pravdu, ale než si to tu napsal, tak jsem si toho nevšiml. Každopádně by určitě stálo za to, dotáhnout to do konce. Ještě jdna věc, fungujou Vám zvuky pneumatik, já třeba neslyším pohyb kol na povrchu. Graficky to je ale opravdu velice povedené. S tím, že by se to přesunulo na volné sloty? jak píšeš, myslel sem, že všechny zbývající volné sloty, jsou sloty šotolinové, je tomu tedy jinak? |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st březen 19, 2008 20:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pokud jsem informován, tak už tenhle problém se sloty není. Ale na to by odpověděl Pyros nebo Vašek Šourek... |
|
Zaslal: st březen 19, 2008 20:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
No to se nejak vyresilo, protoze Pribram je prece na soto slotu.Myslim ze to je nejak pres plugin osefovaný |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st březen 19, 2008 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Honza
|
|
|
Pokud dobře chápu tak se jedna o sotolinove trate, z kterych by byly asfaltky, už me to napadlo, že by to bylo dobry...už z důvodu že by přibyly asfaltové trate.. |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Honzo, pokud jsem dobre pochopil z nadpisu threadu na tom foru, na ktere odkazuje BH, tak je to jen template pro ten BTB nebo jak se to jmenuje, nerekl bych, e jsou to primo textury do RBR. |
|
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: TERMAC MOD |
|
|
Taka otazka - a ako to vlastne s tymto modom na plugine vyzera dnes??? Teda bude? Nebude? Ak ano tak cca kedy by to mohlo byt?
Vdaka za info. |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: út červen 03, 2008 13:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MUDRAK Vojtech
|
|
|
Mohl by mě tu někdo poslat instalačku..?? |
|