Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
Předmět: |
|
|
Možná je na to nějaký udělátko na BHM,ale nevím...V každém případě musíš provést export nejdříve do nějakého modelovacího programu,tam to upravit pro RBR a pak až se to da použít... |
|
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jackk
|
|
|
Díky za radu,ale tohle je mi jasný."Udělátko" (konkrétně CMR 04 and 05 extraction tools a RBR max exporter) jsem si už z BHM stáhl, nainstaloval a zkusil použít podle obsaženého návodu. Jenže jsem v tomhle oboru celkem začátečník a moje angličtina taky není nijak zázračná, takže prostě vytvořený model nefunguje. Proto bych potřeboval, aby mi někdo úplně polopaticky a česky vysvětlil, jak na to. |
|
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 21:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Tak s exportem by ti mohl pomoct jedinej člověk,a to Kubrt...Ten s tím má zkušenosti Teda si myslím |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 13:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
Založen: 21. 12. 2007 Příspěvky: 134 Bydliště: otrokovice/waterford irsko
|
|
|
hoši, tak já udělal micu galant tak zhruba, chci ho napřed otestovat na mafii, je udělaný v zmodeleru 1 ale k modelům jsou nějaké dummies bo co a rád bych věděl jak to použít, vím jen, že sou to krychličky které se prý dávají na osu třeba světla, blinkru dveří...jinak sem z toho úplně blbí... ..a prosil bych radu jak exportovat model.......
mimochodem už mám maxe 5 tak začnu trénovat modelařinu a třeba si jednou splním sen že se projedu v micu galant! |
|
_________________ Rally is the best!
------------------------------------------
ZDE hraju, povídám si anebo něco kutím - PODPORA VÍTÁNA! |
Zaslal: pá květen 09, 2008 11:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
takže doba pokročila prvotní náznaky mého micu galant sem dosta do rbr ale problém je s fyzikou a to velký poněvadž vůbec nevím jak to nastavit, dal sem model sve kastle na prázdný template podvozku z BH a poupravil umístění kol ale ve hře mi ty kola zůstávají stejné jak byli, mělo by to být fizikou, teď chcu zkusit použít fyziku pro micu evo, má větší rozvor a vzdálenost od kol......pokud se to změní tak je jasné že jee to fyzikou jinak přikládám vlastnoručnš vyrobený popis co který název dílu v modelu znamená tak snad to laikům jako mě pomůže, je tam můj hrubý popis co asi který název, dummi má nasvědomí........
http://www.edisk.cz/stahni/45437/NAZVY_OBJEKTU.pdf_57.38KB.html |
|
Zaslal: so listopad 29, 2008 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Myra43
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
no takže ten kreator fyziky sem sice zkoušel ale mám openoffice2 a když kliknu na vytvoření tak mi to napíše hlášku o skriptovacím jazycce že nšco není ok......a když sem stáhnul excel viewer (je ten soubor totiž pro excel) tak to nefunguje vůbec, pokud by byl někdo ochoten se mi objetovat a vytvořit to tak zde dám perokresbu auta kuli těm rozměrům a další věci které budou potřeba mi musí dotyčný napsat...... |
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
tak sem dal nějaké obr, bohužel to tu nevzalo celé odkazy holt mezera v názvu takže zkopírujte celý řádek a pak do adresy......
škoda........jinak beru veškeré připomínky jelikož sem začátečník takže mi to pomůže v chuti pracovat dále.... |
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 14:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Jan
|
|
|
no další nápad a postupně upravuju je model lada niva 4x4
takže shaním podklady...... snad se povede bude to jen tak pro zabavu hlavni náplní je teď můj mitsubishi galant vr4 |
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 15:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|