Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jay_p_666
Založen: 11. 07. 2007 Příspěvky: 61 Bydliště: Canada, (Québec)
|
Předmět: |
|
|
When everybody will have the opportunity to make track using Vratislav Honzalek tutorials ? I heard last time that english tutorials was 90% completed. I want to start making tracks now but I don't speak czech. Pleeaasee |
|
|
Zaslal: ne září 16, 2007 3:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
cricrikris
|
|
|
Hello!
Your tutorial seems to be great, congratulations !!! (neverthless it's difficult to read it word by word with a dictionnary ) However, it seems that you don't say a word about scripts to import track made with max in the game . Have you plan to make a tuto for this subject or will you keep the secrets for you ?
Thank you |
|
|
Zaslal: ne září 16, 2007 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Hi,I am only creator of models whitch are used in tracks.This part like skripts,export etc. will write somebody else (probably wally,but writing isnt his fauvorit job and he dont have enought time ) |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po říjen 01, 2007 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ David
|
|
|
Tak sorry asi nic. |
|
|
Zaslal: st únor 20, 2008 12:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
Nikde tady ani nevidím zminku o Bob's Track Builderu. Vypadá to jako docela jednoduchý nástroj pro tvorbu tratí (alespoň z pohledu někoho kdo neovláda programy pro modelování). Video ukázka http://www.youtube.com/watch?v=xXJJEeb0yfc . Program jde i stáhnout v nějaké verzi na 14 dni, bohužel k němu nemohu nikde najít knihovnu rbr_rx.dll abych mohl výtvory vyzkoušet... |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 8:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Protoze ten "slavny" Bob´s Track Builder je celkem na nic. Trate v nem vytvorene na pluginu nejdou pouzit, aspon tak to tady vice v tomto tematu se orientujici jedinci psali. Ja ho taky zkousel, udelal par trati a rozchodil je celkem bez vetsich problemu v RBR, ale kvalita se mi zdala mizerna. Nevim teda jak je to v te placene verzi... |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 13:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
No v placené verzi to asi bude podobné, tuším že je v ní navíc jen hromada textůr a nevím čeho. No každopádně díky za info. |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
*:\Program Files\BobsTrackBuilder\Support\RBR\Plugins\ |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: pá březen 21, 2008 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Protoze ten "slavny" Bob´s Track Builder je celkem na nic... |
docela silne slova, na to ze se btb neustale vyviji, a od prvni verze uz usel hodne velky kus cesty |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: pá březen 21, 2008 17:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Zatim jsem nemel moznost videt nejakou trat vyrobenou v tomto programu, ktera by se dala srovnavat s originalnima tratema, natoz pak s tim, co tu tvori nasi spolupachatele, takze asi tak. |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
lidi mohli by jste mi poradit kde seženu 3dsmax?? a jaká verze je nejlepší? |
|
|
Zaslal: st květen 28, 2008 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
|
|
|
nejnovejsi nemusi byt nejlepsi no asi takhle, na vyrobu trati se pouziva 7(kvuli jednomu skriptu) no a na vyrobu auticek 5 |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st květen 28, 2008 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROULE Leopold
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat jestli by někdo měl tu trpělivost a trochu víc mi vysvětlil tu část tvorby v 3ds maxu? něco jsem si zkoušel v 3ds maxu ale to co jsem čet v tom návodě to moc nepobíram!? |
|
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
|
|
|
taky ty totorialy nejsou o tom,aby te naucili v maxu. Co se tyka funkci, ktere je nutne ovladat tak to jsou editable poly/mesh a unwrap.To je zaklad.Nejlepsi cesta je se podivat na net a najit tutorialy tykajici se techto modifikatoru. |
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|