Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Obrazek z testovani na Novej Zeland: tady |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po prosinec 12, 2005 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Kdy bude to Mexico????????? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po prosinec 26, 2005 0:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No to by me taky zajimalo, ten review je hodne prace, to chapu, ale tohle by melo byt preci o hodne lepsi.... Pak by me prislo docela komicky, ze nekodo diskvalifikuji za to ze neposlal screenshot, kdyz se na webu objevi stejne az za 1 mesic |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
|
|
Fotky sem pred nekolika dnyposlal Mikovi, takze tam snad budou co nevidet |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: po prosinec 26, 2005 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LACIGA Jakub
|
|
|
nevim esi si toho už někdo všim ale u Šajbana Honzy jsou dva druhy fotek,ted nevim esi to jsu fotky spojeny z MMČR a MČR nebo je to chby při vkládaní.a ještě navic když se chci kouknout na jeho první foto tak se mi ukaže třetí a naopak,to už mě zmátlo uplně.a tato chyba se vyskytla i Valenty Lukáše |
|
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAJBAN Jan
|
|
|
LACIGA Jakub napsal: |
nevim esi si toho už někdo všim ale u Šajbana Honzy jsou dva druhy fotek,ted nevim esi to jsu fotky spojeny z MMČR a MČR nebo je to chby při vkládaní.a ještě navic když se chci kouknout na jeho první foto tak se mi ukaže třetí a naopak,to už mě zmátlo uplně.a tato chyba se vyskytla i Valenty Lukáše |
Ten pocet fotiek nie je zly,jasne je v pravidlach,ze kto ide s inym autom sprint a z inym rally posiela dve sady fotiek. Inak to prehodene poradie zmiatlo aj mna |
|
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LACIGA Jakub
|
|
|
SAJBAN Jan napsal: |
Ten pocet fotiek nie je zly,jasne je v pravidlach,ze kto ide s inym autom sprint a z inym rally posiela dve sady fotiek. Inak to prehodene poradie zmiatlo aj mna |
Aha aha tak to bude asi těma ptravidlama já je přeletěl jen letno tak to potom sorry |
|
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
omlouvám se jestli jsou tam chyby .. dostávám 2 typy : mini a big = pokud jsou označeny mini 1 a big 1 a je to jiný screen tak to nepoznám ( |
|
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2005 23:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LACIGA Jakub
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
omlouvám se jestli jsou tam chyby .. dostávám 2 typy : mini a big = pokud jsou označeny mini 1 a big 1 a je to jiný screen tak to nepoznám ( |
jako f pohodě nic se nestalo |
|
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 1:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: Nálepky pro RBR MČR |
|
|
Mám tady ještě takový dodatek k nálepkám. Mike vystavil na www.rbrmcr.com jpg obrázek se všema nálepkama, tak jak to dojdis vyrobil. Takto se to dá ale přímo těžko použít. Mám všechny nálepky v jednom psd souboru s tranparentním pozadím, takže se to dá okamžitě použít + je k tomu rovnou nastavené číslo. Stačí jen přepsat na svoje, rasterizovat a zkopčit na texturu. Pro rozlišení 2048x2048 je to potřeba zmenšit na 35%.
Nevím proč to tam Mike také nevystavil (asi má své důvody), každopádně - kdyby měl někdo zájem, tak to někde vystavím.....
kdyžtak pište na j.pancocha@avonet.cz |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Je mě divný že z Nového Zélandu nejsou moje fotky?Přitom jsem je posílal už dávno? Ze Sardínie sice taky nejsou, ale u Sardinie je fakt že jsem je poslal asi před 2 dny. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út leden 24, 2006 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|