Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUREK Miro
|
Předmět: |
|
|
DOBROTKA Michal napsal: |
Takto:
1. moze to byt samotnou hrou, co viem niekedy sa stane ze to padne... Skus si od niekoho zohnat uz nainstalovanu hru ktora funguje (nepada) a proste si ju skopcit.
2. hovoris ze mas novu masinu - moze to byt neodladenym hardverom. Skus trebarz na zaciatok otvorit skrinku aby sa ti masina lepsie chladila. (podla tvojho popisu tipujem tuto moznost)
Snad pomoze... |
Vieš koľko má môj procesor pri závode - 70 stupňov ! a nepadá mi to ! Ale máš pravdu, že treba nájsť vhodný ovládač , hlavne na grafiku ! Nie všetky novšie ovládače ti pomôžu ! Preto aj ja používam starší ovládač, ktorý je funkčný aj pri iných hrách ,viď hore ( GTR2, TOCA Race Driver 3 a pod ). |
|
|
Zaslal: út březen 25, 2008 10:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBROTKA Michal
|
|
|
To je individualne, to moze byt posahany procak, pamate, doska alebo karta... proste treba odladit... |
|
|
Zaslal: út březen 25, 2008 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
Založen: 23. 01. 2008 Příspěvky: 126 Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko
|
|
|
Takze.Moj problem sa zmenil na toto.RBR mi spadne len pri niektorych turnajoch.Pri nacitani RZ mi zastanie nacitanie so spominanym zvukom BZUUUUM,a zobrazi sa okno MICROSOFT VISUAL C+ + RUNTIME LIBRARY.V okne je text ale anglicky,takze neviem o co presne ide.Stretol sa niekto z niecim takym? |
|
|
Zaslal: út březen 25, 2008 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Robert Lapsansky napsal: |
Takze.Moj problem sa zmenil na toto.RBR mi spadne len pri niektorych turnajoch.Pri nacitani RZ mi zastanie nacitanie so spominanym zvukom BZUUUUM,a zobrazi sa okno MICROSOFT VISUAL C+ + RUNTIME LIBRARY.V okne je text ale anglicky,takze neviem o co presne ide.Stretol sa niekto z niecim takym? |
eheh,. toto som uz niekde videl, hmmm.... asi pred minutou o topic vyssie... |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: út březen 25, 2008 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Tu máš link na nainštalovanie MICROSOFT VISUAL C++ :
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en
Ale určite preinštaluj directx posledná verzia z marca 2008 a ovládač ku grafike. Spúšťaj hru cez RichardBurnsRally_SSE.exe !
Ak ti už pôjde, tak si urob kópiu hry a bude pokoj.
Ešte dodatok : tu je problem v online hre ! Lebo toto padanie hry sa stávalo aj mne a v rýchlej rally alebo sezóne to nikdy nerobilo. Asi v online hre je plugin citlivejší na nastavenie hardwaru,ovládačov, rýchlosť pripojenia k netu - možným chybám v prenose dát ..... |
|
|
Zaslal: st březen 26, 2008 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
|
|
|
Prosim ta Mirko,mohol by si poradik aky ovladac ku grafike mam naistalovat,alebo aky mas ty a kde by som ho mohol stiahnut?Mas pravdu asi to bude tym PLUGINOM,lebo ani mne to nepada ani v sezone,a rychlej relly |
|
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Prosim ta Mirko,mohol by si poradik aky ovladac ku grafike mam naistalovat,alebo aky mas ty a kde by som ho mohol stiahnut?Mas pravdu asi to bude tym PLUGINOM,lebo ani mne to nepada ani v sezone,a rychlej relly |
Na tejto stránke sú vylepšené nvidia drivery pre hry : Môžeš si vyskúšať viacero, ale zatiaľ v ľavom okne máš TOP 10 downloads: kde je spomínaný ovládač XTreme-G 163.76 XP 32bit . Mne šlape najlepšie len tento.
http://www.tweakforce.com/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=778&Itemid=1 |
|
|
Zaslal: po březen 31, 2008 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: Re: PADANI RBR |
|
|
cau,chlapi,ja mam podobny problem ale jen pri nacitani czech stage,najede mi to do pulky a pak to napise runtime error a neco o richard burns sse.exe,pri odkliknuti to spadne do windowsu,mam vistu,nevite co s tim? diky moc |
|
|
Zaslal: ne duben 06, 2008 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
|
|
|
skus ta na nasej teamovej stranke,v DOWNLOAD,celkom dole.Malo by to pomoct.Pocul som ze VISTA je o hovne.pravda? |
|
|
Zaslal: út duben 08, 2008 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
No ja uz dalej neviem, nemozem odjazdit skoro ziadny turnaj, furt mi to spadne, volant sa prudko pretoci do lava, monitor vypne a blika, co je s tim sakris, moja zostava.,
AMD Athlon 64 3000+/2,0 GHz, 1500 Ram, 180Gb Hdd, Grafika: Ati Power Color x1950 Pro 512mb/256Bit, Doska: As Rock 939, Zdroj : GEMBIRD 650W
Pc to asi nebude, mozno este tie catalysti tych po****ych Japonskych inzinierov,catalyst mam najnovsiu verziu 8.3., nastavenie mam: AGP8x,Agp read-on,agp write-of, fast write off.,
kde moze byt chyba? dik za rady |
|
Zaslal: st duben 09, 2008 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
No ja uz dalej neviem, nemozem odjazdit skoro ziadny turnaj, furt mi to spadne, volant sa prudko pretoci do lava, monitor vypne a blika, co je s tim sakris, moja zostava.,
AMD Athlon 64 3000+/2,0 GHz, 1500 Ram, 180Gb Hdd, Grafika: Ati Power Color x1950 Pro 512mb/256Bit, Doska: As Rock 939, Zdroj : GEMBIRD 650W
Pc to asi nebude, mozno este tie catalysti tych po****ych Japonskych inzinierov,catalyst mam najnovsiu verziu 8.3., nastavenie mam: AGP8x,Agp read-on,agp write-of, fast write off.,
kde moze byt chyba? dik za rady |
Mne si písal, že si denne cez dxdiag kontroluješ mašinu ! Ja by som reinštaloval windows. Čo sa týka ovládačov, nie najnovší ovládač ti pomôže, skôr naopak. To platí hlavne u RBR ! Ja som sa vrátil k ovládaču ( mám GF 5700) z roku 2006 !!! a mám pokoj aj so sekaním hry . |
Naposledy upravil KUREK Miro dne st duben 09, 2008 21:10, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
tak chalani, uz je problem vyrieseny,. TR textury... su totalne nekompatibilne s RBR, aspon umna, 2 etapy TR zvladne ale ak hram vseobecne tak to pada jak... odinstaloval som vsetko,co suvisi s TR a ono to ide jak po masle, a ak mam nainstalovane tie TR textury, robia sa mi take graficke nerovnosti(ciary) po monitore, asik tolko,... dik za rady hosi |
|
Zaslal: st duben 09, 2008 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
zkus fast write on |
Ono mi to nejak nechce zapnut, v biose mam on, ak dam v catalyste on, restartujem pc, obrazovka je taka spomalena akosi, takych 5 az 10 minut, asi to testuje alebo co, a potom nic, ziadna zmena sa neprejavi, skusal som to vseliak, |
|
Zaslal: st duben 09, 2008 21:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
tak chalani, uz je problem vyrieseny,. TR textury... su totalne nekompatibilne s RBR, aspon umna, 2 etapy TR zvladne ale ak hram vseobecne tak to pada jak... odinstaloval som vsetko,co suvisi s TR a ono to ide jak po masle, a ak mam nainstalovane tie TR textury, robia sa mi take graficke nerovnosti(ciary) po monitore, asik tolko,... dik za rady hosi |
To som rád, že si to tak rýchlo vyriešil. Ach tie textúry, to bude problém asi aj s tým sekaním v hre. |
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 21:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|