Právě je út prosinec 24, 2024 19:47
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
V JAKÉM POŠKOZENÍ CHCETE ABY SE JEL SERIÁL MČR? |
1.ST?EDNÍ |
|
47% |
[ 40 ] |
2.REALISTICKÉ |
|
52% |
[ 45 ] |
|
Celkem hlasů : 85 |
|
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: |
|
|
Hrouda napsal: |
OLSON Mike napsal: |
sleduješ politiku ???? viděl jsi že by zákonodárci dodržovali zákony?? |
Uz jste to sice vyresili, ale nezlob se na me Miku, obcas se chovas jako blbec. Kdyz Ti nekdo neco vytkne a ma pravdu, tak neodpovis, nepriznas sebemensi chybku a okamzite zautocis na cokoli a tato reakce to je fakt ulet. Jak uz psalo nekolik lidi, nez jsi prisel s MCR, tak to tu bylo klidnejsi. Ber to jen jako nazor jodneho z mnoha, i kdyz uz jsi nekolikrat naznacil, ze te nazory hracu nezajimaji.
p.s. Radeji nereaguj, bude to lepsi,nez: mas blby jmeno, jsi debil, jsi off-topic atd..
p.p.s. V zadnem pripade to nechapej jako utok na tebe |
víš k tomu útoku na jméno ...... když Petr Janků reaguje na jiné věci ve foru tak je zalogován jako Petr Janků ... a když se chce do něčeho navážet tak se loguje jako škorpion ..... si toho všimni ... a to mě deprimuje .... když už tak na rovinu ........ a vůbec blbosti neřeším .. |
|
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 11:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
Kluci vyprdněte se na to,vždyt to nemá cenu takhle se hádat,já bych vůbec neřešil věci jak je udělaný MČR prostě a jednoduše - kdo chce jezdit mčr pravidla jsou daná a hotovo,a ohledně toho hlasování to třeba byla chyba,ale stalo se, tak je to ponaučení pro příště a hotovo a není do toho potřeba pořád rýt,tak VÁS tímto prosím(všechny aktéry:lol: ) už to neřešte to hlasování a jména.díky |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: pá listopad 04, 2005 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
K tomu ze se loguju kdyz chci do nekoho sit jako Skorpion Bych se ohradil. Kazdy me znam pod timhle nickem a kdo me nezna tak jeho problem, bude to nejspis nekdo kdo nejel treba minule sampionaty atd. (Ale na tom nezalezi). Jako Petr JANKŮ mam 2!! prispevky. Ja nikdy nebudu pouzivat Petr JANKŮ. To je proste jenom kvuli pravidlum. Takovejch je tu vic, treba Stelly atd. A Mam dole obrazek se svym jmenem, toho si snad kazdy vsimnul. Miku ja nechapu proc me porad osocujes z neceho co jsem neudelal. Alespon se priste podivej kolik ma Petr JANKU prispevku. Diky |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 21:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Skorpion napsal: |
K tomu ze se loguju kdyz chci do nekoho sit jako Skorpion Bych se ohradil. Kazdy me znam pod timhle nickem a kdo me nezna tak jeho problem, bude to nejspis nekdo kdo nejel treba minule sampionaty atd. (Ale na tom nezalezi). Jako Petr JANKŮ mam 2!! prispevky. Ja nikdy nebudu pouzivat Petr JANKŮ. To je proste jenom kvuli pravidlum. Takovejch je tu vic, treba Stelly atd. A Mam dole obrazek se svym jmenem, toho si snad kazdy vsimnul. Miku ja nechapu proc me porad osocujes z neceho co jsem neudelal. Alespon se priste podivej kolik ma Petr JANKU prispevku. Diky |
ok končím diskusi |
|
|
Zaslal: pá listopad 04, 2005 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Pokud se pojede střední, tak budu docela přešlej. Nebude to mít to kouzlo. Nechápu na co si příznivci středního poškození stěžujou. Když to neumím, nejezdím... Skuteční jezdci si taky hlasujou o realističnosti ? Třeba Solberg před závodem...co ??
Jednoznačně jsem pro realistické a poslal jsem taky pro to hlas.
Pyros2004 |
|
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Pokud se pojede střední, tak budu docela přešlej. Nebude to mít to kouzlo. Nechápu na co si příznivci středního poškození stěžujou. Když to neumím, nejezdím... Skuteční jezdci si taky hlasujou o realističnosti ? Třeba Solberg před závodem...co ??
Pyros2004 |
Ja o sobe netvrdim, ze sem nejak dobrej, to ne, ale tebe si snad jeste dam kuliferdo |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Skorpion napsal: |
Pyros2004 |
Ja o sobe netvrdim, ze sem nejak dobrej, to ne, ale tebe si snad jeste dam kuliferdo |
Přijímám výzvu
Pyros2004 |
|
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Pyros2004 |
Tady šlo o to že v RBR jsou u reálného poškození kolikrát i blbosti.Proto se hlasovalo tolik i pro střední. JInak mě je to celkem jedno já když narazím tak ve velké rychlosti.
P.S. To je dost že už pojedeš. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Pyros2004 |
Tady šlo o to že v RBR jsou u reálného poškození kolikrát i blbosti.Proto se hlasovalo tolik i pro střední. JInak mě je to celkem jedno já když narazím tak ve velké rychlosti.
P.S. To je dost že už pojedeš. |
No, pravda při Shakedownu by se mi zrovna hodilo střední Vlít sem do lesa - dvou stromům se se vyhnul a třetí vcelku v male rychlosti sem trefil - Finito=superrally Ale na druhou stranu, kdybych nebyl blbej a měl správný setupy, tak se mi to nestalo.
Pyros2004 |
|
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|