Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVOTNY Pavel
Založen: 22. 06. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: |
|
|
Nevím, já dostal SR a nastoupil jsem od 7 RZ. Ale stejně se auto nechovalo tak jako v rychlé rally. Na Chirdonheadu jsem v první málem vycestoval ven a skoro v každé zatáčce mi chyběla trakce. Musel jsem úplně změnit styl a čas kdy jít na brzdy. Ale nemohu posoudit jaký byl přechod z asfaltu jelikož jsem to rozmlátil na Plane. Jinak moc díky za textury. Sice jsem se hloupou chybou opět připravil o lepší výsledek, ale zase si poslední TR tím pádem řádně na šotolině bez nervů užívám. Díky. |
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 13:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
Předmět: problem |
|
|
Tak ja se taky pridavam k dotazu na zmineny problem s trakci?! Chirdon, prvni leva zatacka, malem jsem sel ven i kdyz jsem si cetl forum a daval si bacha, stejny problem na te tahle leve o kousek dal.
Nejvesti prekvapeni ale pro mne prislo na Pirce tam i zpet kde jsem celou RZ jel na druhy/treti rychl. stupen a klouzalo mi to vic nez na mokru se suchyma gumama. Diky tomu jsem sel v prvnim prujezdu PM ven, kdyz se auto v male rychlosti nekontrolovane klouzalo ven az jsem najel do potoka. Nejsem sice na PM zadny rychlik, ale diky tomuto jsem na kazdy RZ dostal skorem minutu. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st duben 09, 2008 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BALAS Marek
|
|
|
Taky jsem v první etapě zaznamenal sníženou přilnavost ale během Chirdonhead sem si na to zvykl a jel bez problémů dál. Sice mě to první esíčko na Chirdonhead taky málem nevyšlo kvůli zmíněnému problému ale trakce nebyla u mě zas až tak hrozná jak píše např. Stěpán.
Jinak ve druhé etapě už je fyzika naprosto v pořádku, přesně jako v Rychlé Rally (tedy alespoň u mě, nevím jak u ostatních).
P.S: Jak to vypadá s galerií z Eden Rally? Screny už mám opět nachystány |
|
_________________ RT--WRC-- Czech RBR Team - Subaru Impreza N12
RBR Czech Fansite - http://rbrfan.onlineracing.cz |
Zaslal: st duben 09, 2008 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Tak zatím jedno info k problému z pluginem. Vypršel nějaký certifikát, potřebný k provozu zabezpečeného přihlášení. Wally na tom už pracuje, tak snad do večera to bude zase OK. Dám vědět kdy to zase pojede. |
|
Zaslal: st duben 09, 2008 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Tak já se taky přidám k problému s trakcí a celkovému ovládání.Takže já měl tento problém taky,auto nejenom že nemělo normální trakci,ale jakoby na pocit špatně reagoval předek vozu,kdy pořád ne a ne zatočit,jak když má o 300kg víc.A rozhodně si nemyslim,že je to 6 odjetýma RZtama,pač např. v Euru při 12RZ takový problém nemám a to ani pocitově,ani časově.Ano,auto jede o něco pomalejš,ale takový rozdíl tam určitě není.Možná,že by to mohlo být kvůli pneu,ale nevim. |
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 17:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
HARAZIM Jan napsal: |
Klucí, můž emi někdo poradit ohledně textur? Já už sem fakt z toho zmatenej... včera jsem posílal Michalovi Šenkovi jeden texťák na otestování..Michal našel, kde by mohla být chyba a poslal mi zpět v mailu odkaz na stažení opravnýho souboru...Stáhnul jsem, vložil podle instrukcí do Maps (pravděpodobně jsem měl něco s harwood Forest, proto mi nešly textury...).v single rally VŠE chodí tak jak má...Změnily se mi konečně i textury Francie, Harwood Forest také jde bez problémů.... Celej šťastnej, že konečně budu moct odjet Team Rally jsem se pokusil vlézt do shakedownu....No a ejhle....WRONG TEXTURES....
A ted co s tím proboha? Jak říkám, v singlu mi vše chodí...Fakt nevim jak dál, jsem, mírně řečeno, rozhořčen... |
můžu se prosimtě zeptat jak se ti to nakonec povedlo vyřešit? já mam podobnej problém odjel jsem 1. etapu a týmovej test kde HF nebyl ale do ofiko shaku ani do 2. etapy mě to nepustí v rychly rally přitom textury jsou tak nevim. |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: st duben 09, 2008 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Pokud máš TotalComander zkontroluj si velikost souborů viz obr
Mě to do druhé etapy v pohodě pustí, pokud budeš mít některý soubor s jinou velikostí napiš p.m.ko a pořešíme to |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: st duben 09, 2008 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
PETEREK Petr: Já jsem ještě neměl možnost odjet 2.etapu, ale po tvým komentáři se pomalu začínám bát, že mě to do ní taky nepustí Koukni na ten obrázek, co poslal Dufs....já mam všechny velikosti souborů shodný jako Tomáš, ale do shaku mě to tak ynechtělo pustit..pak jsem teda zkusil rovnou 1.etapu a pohoda.... vypadá to, že budeme mít stejnej problém v singlu mam taky všechno v pohodě....budu to muset odjet zítra, tak jsem zvědavej... |
|
Zaslal: st duben 09, 2008 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
Tak velikosti souborů jsou stejný. |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: st duben 09, 2008 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Tak tohle už je na mě moc předposledni RZ,takhle rozjetou TR jsem ještě neměl a 20metru pred cilem to zabouchnu do smrcku Ještě že už je konec Ted jenom rychle zapomenou |
|
|
Zaslal: st duben 09, 2008 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
No to by mě teda zajímalo jak to děláte.Já šktrtla o pidi stromeček a hned jsem byla bez vody.Jak to děláte že jdete čumákem na strom a nic se vám nestane??Poradtě co jste si tam dali za Cheat |
|
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 6:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Na Chirdonu II jsem měl ve stejném místě podobný problém, byl jsem pozdě na brzdy a šel jsem taky ven. Olízal jsem těch pár stromů co byly omlácené od ptíci a vrátil se bez úhony na trať. Každopádně moje evo by takovou ránu nepřežilo ani náhodou.
http://www.youtube.com/watch?v=rMq0oMhxE7o |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt duben 10, 2008 7:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|