Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AKCZ
|
Předmět: Problem pri jizde |
|
|
Nevite nekdo co muze zpusobovat takoveto chovani? video (3,1MB) - pri zarazeni jakehokoli stupne a seslapnuti plynu dela takovyto chaoz takze se neda poradne rozjet a na neutralu plyn funguje normalne .. nedela to vzdy .. nekdy se to chova normalne a nekdy to zlobi.. navic obcas treba v nastaveni diferencialu skoci hodnoty napr. 83.000000% takze se to ani na radek pomalu nevejde a jindy tam je klasicka hodnota napr. 83% (obr1 , obr2) .. nevim jestli to ma nejakou souvislost.. nebo je to normalni..
Jde o Peugeot 307 2005 .. fyzika a vsechno stahnuto pouze odsud vc. pluginu posledniho.. video je ze Shakedownu.. auto je na pozici p_206 |
|
|
Zaslal: so duben 12, 2008 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
tak to mas asi na prd setup alebo fyziku,. ja som mal tiez to iste,. ked som dal setup s ineho fára |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: so duben 12, 2008 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
AKCZ
|
|
|
No ja se po delsi dobe k RBR zase vratil a tak sem projistotu vse nainstaloval znovu .. dal nejnovejsi turnajovej plugin a stahnul odpovidajici model 307cky vc. fyziky .... ted sem treba jezdil bez problemu ale jakmile pak hrabnu do setupu a ulozim tak se mi to nekdy takhle pomrsi ale nejak nedokzu vypozorovat co to mu pomuze zpet protoze kdyz pak treba nahraju standartni nastaveni tak to nekdy dela porad a casem se to rozbehne.. fakt nechapu
Tusim ze to zacalo takhle blbnout az po nejakych tech velkych zmenach fyzik... proto sem to pak uz ani nehral a vratil se k tomu ted znovu.. pred tim jsem s 307ckou jezdil vzdy bezproblemu a i s jakymkoli nastavenim..
A ty screenshoty s nastavenim diferaku to je normalni?? |
|
|
Zaslal: so duben 12, 2008 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
|
|
Vím, že byly ( a jsou? ) roblémy se steupem vytvořeným v Shakedownu- chce to setup ladit v rychlé rally. |
|
_________________ Jiří Bursa
Think, Feel, Drive |
Zaslal: ne duben 13, 2008 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
Předmět: Re: Problem pri jizde |
|
|
AKCZ napsal: |
Nevite nekdo co muze zpusobovat takoveto chovani? video (3,1MB) - pri zarazeni jakehokoli stupne a seslapnuti plynu dela takovyto chaoz takze se neda poradne rozjet a na neutralu plyn funguje normalne .. nedela to vzdy .. nekdy se to chova normalne a nekdy to zlobi.. navic obcas treba v nastaveni diferencialu skoci hodnoty napr. 83.000000% takze se to ani na radek pomalu nevejde a jindy tam je klasicka hodnota napr. 83% (obr1 , obr2) .. nevim jestli to ma nejakou souvislost.. nebo je to normalni..
Jde o Peugeot 307 2005 .. fyzika a vsechno stahnuto pouze odsud vc. pluginu posledniho.. video je ze Shakedownu.. auto je na pozici p_206 |
Tak som si nainštaloval tiež tu 307 a robí mi to tak isto. Pri štandartnom setupe to ide v pohode, ale ak nahrám setup vytvorený z niektorých jazdcov čo tu jazdia, tak sa pri štarte ledva pohnem a ide mi to na jednu rýchlosť a to na najvyššiu . Povymieňal som fyziky aj setupy, ale ide mi to len v štandartnom nastavení hry. Neviem čím to je a tak som zatiaľ s 307 skončil. Nejde to ani v šejku ,online a taktiež v rýchlej rally. A keď maunálne prestavím niečo v štandartnom nastavení, tak tiež to potom už nejde |
|
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ach jo... tak poněkolikáté
Když se auto nemůže rozjet, znamená to, že máte setup z JINÉ FYZIKY. Důvod je ten, že převodovka ve fyzice je postavená pomocí ID jednotlivých stupňů, které nejsou stejné pro všechna auta. A stejné ID může u jednoho auta být jednička a u druhého třeba stálý převod.
Řešení je jednoduché, stačí udělat setup ze správné fyziky a ne z jiné. Popř. pokud je to způsobeno tradiční chybou v shakedownu pluginu 0.87 (načtení defaultu z jiné pozice, než aktuální), tak setup vytvořit v rychlé rally. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne duben 13, 2008 18:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
AKCZ
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Ach jo... tak poněkolikáté
Když se auto nemůže rozjet, znamená to, že máte setup z JINÉ FYZIKY. Důvod je ten, že převodovka ve fyzice je postavená pomocí ID jednotlivých stupňů, které nejsou stejné pro všechna auta. A stejné ID může u jednoho auta být jednička a u druhého třeba stálý převod.
Řešení je jednoduché, stačí udělat setup ze správné fyziky a ne z jiné. Popř. pokud je to způsobeno tradiční chybou v shakedownu pluginu 0.87 (načtení defaultu z jiné pozice, než aktuální), tak setup vytvořit v rychlé rally. |
Bud nechapu odpoved nebo ta odpoved neresi mou otazku.. co znamena "JINA FYZIKA"? Preci kdyz nainstaluju z techto stranek auto i fyziku na pozice ktere jsou k tomu urcene (fyzika do p_206 - coz je slozka zabalanea v archivu s fyzikou) a ja pak zmenim nejake hodnoty primo ve hre to preci neznamena "JINA FYZIKA" ne? Zadny setup nenahravam z replayu ani nepouzivam svuj stary setup.. jen zmenim hodnoty primo ve hre.. a pokud jsem se dobre docetl tak primo ve hre se nemuzu dostat do nejkaych zakazanych hodnot ap. jinak radit muzu jen se auto nerozjede ale to je patrne i z videa..
Je pravda ze o "tradicni chybe v shakedownu" nic nevim takze pokud je tam nejaky problem (a nevylucuju ze jsem zkousel menit setup zrovna v shakedownu) a zde na foru je popsany tak mi sem hodte odkaz at si to projdu.. diky |
|
|
Zaslal: po duben 14, 2008 9:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
AKCZ súhlasím, presne to sa stáva ,ale len s tou 307 ! Ja som to skúšal aj v online hre a rýchlej a vždy keď zmením priamo v hre sštandartný setup, tak to auto už nejde. Ja som z toho blázon ! |
|
|
Zaslal: po duben 14, 2008 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Pokud to uděláš takto: "RYCHLÁ RALLY - NASTAVIT AUTO - STANDARDNÍ NASTAVENÍ (ano)" a po té upravíš setup a uložíš, tak to musí správně fungovat!
Pokud ne, tak přeinstaluj auto: Peugeot 307 WRC 05 |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: po duben 14, 2008 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
ZAHORA Martin napsal: |
Pokud to uděláš takto: "RYCHLÁ RALLY - NASTAVIT AUTO - STANDARDNÍ NASTAVENÍ (ano)" a po té upravíš setup a uložíš, tak to musí správně fungovat!
Pokud ne, tak přeinstaluj auto: Peugeot 307 WRC 05 |
Takto to funguje ! Len neviem prečo sa nedajú načítať tie setupy. U všetkých aut to ide len u 307 nie ! Áut mám viac, aj také isté, ako si tu ponúkol, takže neviem na to prísť ,kde je pes zakopaný ! |
|
|
Zaslal: po duben 14, 2008 12:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Pokud to neuděláš tak jak jsme psali, tak nemůžeš mít jistotu z jakého STANDARDNÍHO NASTAVENÍ je ten setup vytvořen (jak píše Mirek "načtení defaultu z jiné pozice, než aktuální"...) |
|
_________________ ZahyM
Zaslal: po duben 14, 2008 12:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
AKCZ
|
|
|
Zkusim to tedy otestovat popisovanym zpusobem nicmene prijde me to jako dost nestastne reseni kor pokud to opravdu takhle zlobi jen u 307cky |
|
|
Zaslal: po duben 14, 2008 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Pokud to neuděláš tak jak jsme psali, tak nemůžeš mít jistotu z jakého STANDARDNÍHO NASTAVENÍ je ten setup vytvořen (jak píše Mirek "načtení defaultu z jiné pozice, než aktuální"...) |
Ale pozícia musí byť asi správna,keď mi ide prehrať replay. Ale ak dám z toho replaya setup ,tak to v hre nejde. |
|
|
Zaslal: po duben 14, 2008 20:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Tak naposledy: Pokud setup neuděláš tak jak jsme psali, tak to nemusí fungovat a je jedno u jakého auta. |
|
_________________ ZahyM
Zaslal: po duben 14, 2008 20:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Tak naposledy: Pokud setup neuděláš tak jak jsme psali, tak to nemusí fungovat a je jedno u jakého auta. |
Tak naposledy : Stiahnem nejaký setuo napr. k S1600 ,spustím hru načítam setup a idem. Ešte sa mi tento problém nevyskytol ani u jedného auta okrem tej 307. A kde je chyba to neviem ,takže 307 môžem jazdiť len tak ako ste opísali ! A nechajme to už tak ! Vďaka za pomoc ! |
|
|
Zaslal: po duben 14, 2008 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|