Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MAURER Tomas
Založen: 01. 03. 2007 Příspěvky: 110 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
Předmět: |
|
|
Abych upřesnil jednalo se o virus pod názvem Win32 PATCH FF a byl v paměti a neměl jsem chuť si ho s něčím přetáhnout. Jinak totálně zastavil rozjezd oken jen jsem se dostal na přihlášení tak jsem skončil. |
|
|
Zaslal: út duben 15, 2008 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ajaj, to stálo alespoň za to zkusit zkopírovat práci přes jiné PC |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út duben 15, 2008 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AKCZ
|
|
|
Pokud dal pri instalaci plnej format tak se obavam ze sance budou nulove vytahnout neco doma pres SW a navic pod widlema Alespon pro priste (ac v zadnem pripade nechci nic takoveho privolavat) ZADNEJ vir z disku pripojenem v jinem PC "nepreleze" pokud ten vir primo nespustis.. navic dnesni viry spise nici system nebo ho nejak brzdi aby mel clovek pakarnu ale na uzivatelska data obvykle nesahne.. |
|
|
Zaslal: út duben 15, 2008 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
A to tě nenapadlo, když děláš takovouhle práci si ty soubory zálohovat ?? Tohle je školácká chyba ... bohužel no |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: út duben 15, 2008 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SenkyrE
|
|
|
tož počky apríl byl před 15 dny |
|
_________________ Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Helloween, Kreator, Ozzy Osbourne, Nightwish, Korn, Sepultura, Soulfly, Marilyn Manson, Children of Bodoom are the Best. |
Zaslal: út duben 15, 2008 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Je to obrovska skoda, ale KUBRTE, NEVZDAVEJ TO!!! Stala se mi podobna vec a ani si nedokazes predstavit jak nasranej jsem byl, ale pak jsem se pres to dostal a mel jsem jeste vetsi chut tvorit. Verim ze to zvladnes!!! |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: út duben 15, 2008 21:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
hmm tak tohle je v prdeli..a máte po Evo 9 ...ale na druhej strane je to skoda |
|
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 20:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Hlavu vzhůru, po Evo 9 ani po nové C4 není. Jen to bude nějaký čas trvat |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt duben 17, 2008 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
MAURER Tomas napsal: |
Abych upřesnil jednalo se o virus pod názvem Win32 PATCH FF a byl v paměti a neměl jsem chuť si ho s něčím přetáhnout. Jinak totálně zastavil rozjezd oken jen jsem se dostal na přihlášení tak jsem skončil. |
Zdar, škoda, že si se neozval - tento vir lze odstranit po nabootování z Windows PE |
|
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MAURER Tomas
Založen: 01. 03. 2007 Příspěvky: 110 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
No nic co bylo bylo už jsem to zas rozjel takže bude zdržení, ale pokračuji hlavně z toho důvodu, že jsem slíbil nějakou práci a tu chci dokončit. |
|
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
michal.valis
|
Předmět: 6 kvalt |
|
|
Můžete mi prosím poradit jestli jde do EVO 9 dát 6 kvalt? Mám ji místo původního mišáka a je tam jen 5 kvalt. Díky |
|
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 17:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
6 kvalt tam dát nejde. Protože EVO IX je do RBR udělané do skupiny N4, a 6tku nemá |
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 18:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: Re: 6 kvalt |
|
|
michal.valis napsal: |
Můžete mi prosím poradit jestli jde do EVO 9 dát 6 kvalt? Mám ji místo původního mišáka a je tam jen 5 kvalt. Díky |
Jak píše Karel, jedinou homologovanou variantou je pětikvalt. Ostatně šestikvalt je pro Evo 9 holá zbytečnost. Jen je těžší, složitější a dražší a výhodu nepřináší žádnou. |
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 20:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SenkyrE
|
|
|
No a jen tak odbočím, na čem je závislé požkození auta? Je to závislé asi na fyzice, že? No mě jen přijde to, že když to narvu do lesa či stromu nebo do nějakého plotu (třeba v Anglii do té kamenné zdi) tak mi akorát odejdou brzdy, chladič, motor a urazím přední nárazník. Neříkám že je to málo , ale když se podíváte např. na Barvíka na Barumce jak to rozvěsil o ten strom na Pinďule, tak měl zbořený celý předek. To si myslím že podobné věci by se měli stávat na REÁLNÉ požkození!
P.S. A co takové ty menší stromky kolem trati to též když to narvu do toho stromku tak to jak kdybych narval do zdi - když je RBR reálné simulátor, tak i rálné okolí, ne?
Toť můj názor Myslím, že nejlépe by na to odpověděl Mira Fric, je tak? |
|
_________________ Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Helloween, Kreator, Ozzy Osbourne, Nightwish, Korn, Sepultura, Soulfly, Marilyn Manson, Children of Bodoom are the Best. |
Zaslal: ne duben 20, 2008 12:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|