Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETEREK Petr
|
Předmět: |
|
|
Nevim jestli to už někdo nepsal ale zjistil jsem že při nastavování auta v shakedownu mi nefunguje omezení fyzik a můžu se dostat do zakázaných hodnot. taky si nejsem jistej jestli to v pluginu nahravá správny setupy ale to už myslim někdo říkal. jinak všechno funguje mám verzi RC4 |
|
_________________ vodonoš týmu REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po prosinec 17, 2007 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Souhlasím v shakedownu to při nastavování dělá čurbes,nastavení je pak úplně jiné a mimo omezení,navíc se mi tam načítají nějaké nesmyslné hodnoty,tak radši už tady nenastavuju. |
|
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Dneska mi cely den nesla stahnout originalni corolla (model i fyzika). Poradite mi, kde bych ji mohl stahnout jinde? Na origo cdeckach jsem ji nenasel a nechce se mi kvuli tomu instalovat rbr znovu... |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Tisicere diky...na montek bych uplne zapomnel... |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 23:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLIVIK Lukas
|
|
|
Jenom drobná chybička tady na fóru: Když dvakrát rychle za sebou použiju Hledat, objeví se Informace, ale text chybí, asi tam má být něco jako "Před dalším vyhledáváním musíte počkat XX sekund." |
|
_________________ RBR FOREVER |
Zaslal: so prosinec 29, 2007 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nevím proč je zamčeno vlákno hlášení problémů, tak to píšu sem. Na pluginu je špatný název Fraizer Wells II. Jednička je správně, otočená je jako Frazier Wells II. |
|
Zaslal: po leden 14, 2008 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
Mám další problém, ve výsledkách a v pořadí pohárů Euro a TR se mi přestalo zvýrazňovat mé jméno. To platí i pro týmové kolegy. |
|
Zaslal: so leden 19, 2008 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
si prihlaseny?
ono prave pri tom automatickem prihlasovani se to obcas odhlasi, tak jsem se musel kontrolne zeptat:) |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne so leden 19, 2008 17:12, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: so leden 19, 2008 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
To se dalo čekat že se někdo zeptá, přihlášení probíhá automaticky už asi půl roku. Ani bych se nemohl podívat na výsledky Eura pokud bych nebyl. |
|
Zaslal: so leden 19, 2008 17:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
RBRdriver
|
|
|
prejmenovani - cauves uz skoro tyden cekam na prejmenovani,je to normal? |
|
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 13:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Mám takový problém-záhadu Jel jsem RBR Cup IV - Palmiru a na 2rz jsem rozstřelil vlastní blbostí auto a dostal SR,O.K., v servisu jsem auto OPRAVIL a šel do 5RZ-zde mi auto na startu chcíplo (opravené být MUSELO,protože nejdříve otáčky fungovaly a nebylo vidět ŽÁDNÉ poškození ) a měl jsem STEJNÉ (nebo hodně podobně) ROZBITÉ auto,jako po 2rz Nějak nechápu.... pak jsem auto OPĚT opravil a skočil až do poslední sekce a zde to již bylo dobré Mohla to být chyba pluginu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne květen 11, 2008 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RUZICKA Michal
|
|
|
Nazdar, no mne nejde stiahnut Pribram 1 ,neviem ci je chyba u mna ale neda sa ani ten torrent nijako ulozit,ak by niekto mohol tak aspon ten torrent poprosim
EDIT: tak uz je vsetko ok, zlobila asi Opera |
|
Zaslal: po květen 26, 2008 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Včera se stala taková divná věc, jeden človíček založil new topic a měl nějaký dotaz,já mu napsal odpověď a když jsem dal odeslat,vyskočila tato zpráva [img=http://img372.imageshack.us/img372/2425/forumzg3.th.jpg]
Když se to nepodařilo ani na po 10-té odeslat,vyskočil jsem z fora a po chvilce se vrátil a zjistil,že topic je fuč a otázka byla položena v jiném topicu. V té době ale žádný mod ani admin na foru nebyl A když jsem odpovídal na dotaz,tak topic z dotazem byl i v jiné sekci,než nakonec byl pak.... Jak je to možné Nebo jsem se trefil zrovna do doby,kdy topic byl mazán a přesouván dotaz jinám a proto nebylo možné odpovědět |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st květen 28, 2008 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|