Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jirži
|
Předmět: opakovane zaznamy |
|
|
Omlouvam se jestli uz to tady je a zakladam nove tema, ale nenasel sem to..sorry..ale chtel bych se zeptat proc pri opakovanem zaznamu neupadnou napriklad dvere? normalne ve hre sem sel na tlamu a nekde sem..ehm..ztratil dvere, ale v opak. zaznamu tam byly ale naplno otevrene a ani se pri jizde nehybaly..jen proste jakoby zasekly na nejvetsim otevreni..proc neupadly jako ve hre?..a pak pozar-ve hre mi parkrat auto chytlo ale v opak. nic..proc to? mam neco blbe nastavene? |
|
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirži
|
Předmět: |
|
|
prosiim, napiste sem aspon nevim nebo ses ...píp... ze zakladas nove tema nebo aspon neco...dik |
|
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
hmmm, tak na takové detaily se nedívám, takže ti neporadím |
|
|
Zaslal: so březen 22, 2008 8:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirži
|
|
|
tak me to zrovna jako detail nepripada... ale teda musim uznat ze sem si toho vsiml taky az ted... prosim poradte nedko....rozseka kvuli me nekdo auto aby se podival jestli dvere upadnou a motor hori?...asi ne co... ale tak kdyby to nekdo nekam zahodil tak se kouknete do opak. zaznamu a reknete jestli sem sam nebo to proste je chyba nebo proste nedostatek hry...(kterej je u vsech) Ď |
|
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 13:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Jirži napsal: |
tak me to zrovna jako detail nepripada... ale teda musim uznat ze sem si toho vsiml taky az ted... prosim poradte nedko....rozseka kvuli me nekdo auto aby se podival jestli dvere upadnou a motor hori?...asi ne co... ale tak kdyby to nekdo nekam zahodil tak se kouknete do opak. zaznamu a reknete jestli sem sam nebo to proste je chyba nebo proste nedostatek hry...(kterej je u vsech) Ď |
Neviem či jazdíš v aute alebo zo zadu. Ja jazdím v aute a tiež niekedy nabúram a potom počujem, že jedny dvere tam "asi " nemám. V replay som si všimol, že niekedy sú tam a poovorené dokorán a niekedy tam nie sú. No čo už s tým spravíme. |
|
|
Zaslal: po březen 24, 2008 21:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Daniel
|
|
|
Náhodou jsem teď v jednom turnaji na poslední RZ dveře urazil.Díval jsem se na replay a dveře byli jen pootevřené.Motor mi hoří jen u Subaru Impreza WRC06!
|
|
|
Zaslal: po březen 24, 2008 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
michalxo
|
|
|
Zdravim,
akurat dnes som spravil tento zaznam Lave dvere mi lietaju zo strany na stranu a dokonca som spravil svoj druhy rekord len na 3. stupni, co tam aj pocut [rekord nic moc, supnete ma lavou-zadnou ]
Replay {nic moc, som este lamer} |
|
|
Zaslal: st březen 26, 2008 11:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirži
|
|
|
mozna ste me spatne pochopil...ale ve hre je vse ok jak ve skutecnosti...dvere se podle sily narazu bud pootevrou, otevrou a litaji na pantu podle odstredive sily, nebo upadnou a odletnou...ale v opak. zaznamu je to vse stejne az po odletnuti...proste kdyz uz by ve hre lezely na zemi tak v replay jsou otevrene na maximum a nehejbou se...a co se tyce toho motoru, tak v jizde hori a v replayi ne...ale taky zalezi jak kdy...nebo co si pamatuju tak na originalnich tratich me dvere upadnou...nwm..ete to parkrat zkusim...(chudak auto) ale jnk. je to jen picovina...jen me to zajima.. |
|
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 23:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
|
|
já sem si všimnul taky že jsem párkrát naboural a motor hořel, a v opakovaném záznamu nic, ale myslím že zase tak moc, a tak čato nebouráme aby nám hořelo auto |
|
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|