Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
Předmět: |
|
|
honza resl: to by ses divil kolik lidí řadí se spojkou, at ma synchrona nebo bezsynchrona, ono je to někdy na životnosti znát.. (třeba pepa semerád mam pocit že jezdí normálně synchronní, karel trojan má sice bezsnychrona ale řadí taky se spojkou, ...) |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 15:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
SKALA Jan:Já jen reagoval na Ondru Homolu,který psal,že je škoda,že to zařadí i bez spojky.A psal jsem,že pokud má někdo dostatek peněz,tak že ve většině případů řadí bez spojky(jasně,nemusí to být pravidlo).I když na horu se spojkou není takový problém řadit.U Semeráda pochybuju,že má synchronní,když to jsou auta od Charouze,nebo se pletu?Ale nevim.Každopádně to dneska není nic divnýho,že se v těch závodničkách bez problémů bez spojky řadit dá,tak proč ne v RBR. |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 17:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
neboj se, ja to čet... co jsem slyšel já, tak prej jí měl ale pak si zase vzal synchrona, že bezsynchronům nevěří. třeba už to je jinak, nevim. jen sem to slyšel.
obecně u bezsynchronů se dá řadit furt, ale jsou lidi který to očešou za závod a jinejm to vydrží sezonu. Já vim že je sice pohodlnejsi nahoru s a dolu bez, ale pro tu skřín je to naopak. lepší je když nahoru bez ale dolu je lepší ji používat (taky v těch momentech podřazení praskaj poloosy protože to dostává nejvíc na zadek..), ale jasne ze mužeš řadit furt bez když máš peníze na repase..
Tot názor chudýho závodníka |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Tak mi to nedalo a nastavil jsem si pro P207ku spojku na rozjezd(tu už mam delší dobu) a sekvenci....a musim říct, že super! Fakt parádička..klidně bych tak jezdil pořád, ale potřeboval bych nějak vychytat ruční brzdu...protože na rovných úsecích, kde neni potřeba šahat na rukáv, tak se sekvencí je ztráta zanedbatelná (jde o zvyk), ale jakmile došlo na vracáky tak konec...třeba Verte nebo Bisanne jet bez ručky je sebevražda...(pro mě)..teď sem jí měl nastavenou na tom pravým tlačítku na volantu, ale skoro nikdy jsem se netrefil a mačkal do prázdna:D hoši, kde máte ručku vy? Jinak uplně nejlepší by bylo mít ručku na nějakým gamepadu vedle na stole nebo tak něco... |
|
Zaslal: po květen 05, 2008 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Zkus pravý pádlo,s tim to jde bez problémů. |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
|
|
Já mám růču na levým pádle, můžu současně řadit a ručkovat... |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: po květen 05, 2008 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Armin
|
|
|
Mam rucku na pravym, volant 540/540, problem nastava, kdyz mam plnej rejd a chci rucku, tak nevim, za ktery padlo vlastne taham. |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2008 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Já mám ručku na červeným tlačítku u šajtrpáky to je ten čudlík nejvíc v pravo ( abych se vždy trefil ) |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: po květen 05, 2008 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Heh Capi, ty seš blázen:D to už je skoro lepší i to tlačítko na volantu
Armin: docela věřim, že to je pak problém...já mám nastaveno 360°, tak to zase tak žhavý u mě nebude...
Jinak díky za návrhy, hodim to teda taky někam na pádlo...Ještě taková otázečka.. kdybych měl joystick a píchnul ho do jinýho USB portu, pak bych si moh normálně ve hře na něj hodit rukáv? Díky |
|
Zaslal: út květen 06, 2008 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
tak tento problem ja chlapi nemam!! mám to na pravom tlacitku na volant..trafím sa vzdy....radim este pred zatackou cize mam dost casu na pustenie radičky a šahnutie po ručke..kein problem.. |
|
|
Zaslal: út květen 06, 2008 14:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
jasan, joystick jako ručka normalně funguje, akorát se musí doladit (softwarově ) osy, aby zabíral v půlce osy Y (tam kde je klacek v klidu) a ne po celé dráze. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: út květen 06, 2008 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Oká díky Kubo...no nějak to ještě pořešim....teď mam ručku teda jako Dojdis a je to docela fajn...ještě to malinko doladit a bude to super...(trocha chlubení s P207 sem se teď dostal se sekvencí na 3:59... to je skoro jako s pádlama...fakt mě to teď začíná pořádně bavit.. ) |
|
Zaslal: út květen 06, 2008 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Tak já jsem zvyklej z LFS, když řadim háčko mít ručku na čudlíku u řadičky ... je to o tom na co si kdo zvykne škoda jenom že ty časy jsou tak tragický o proti pádlum tady hraje každá vteřina
S Evo9 na Plane o 10 vteřin a na Bizane o 5 vteřin pomalejší |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: út květen 06, 2008 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
aaale to casom pojde..sak to ti nemoze zaberat tolko casu..ja radim zo spojkou a casove rozdiely su fakt male |
|
|
Zaslal: út květen 06, 2008 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|