Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro zavedení jednotných fyzik? |
Ano, jsem pro jednotné fyziky. |
|
87% |
[ 448 ] |
Ne, jsem pro více fyzik. |
|
12% |
[ 62 ] |
|
Celkem hlasů : 510 |
|
Autor |
Zpráva |
SUDICKY Mira
|
Předmět: |
|
|
zapomněl jsem dodat, že jde o N12 |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: čt květen 08, 2008 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SINDELAR Martas
|
Předmět: moznost |
|
|
cusek v 1rz nastavit default setup a v2rz svuj setup mne to funguje cussssssssss |
|
_________________ Šindy |
Zaslal: čt květen 08, 2008 15:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Prosím zkuste jednu věc. Zdá se mi, že setup jde jen, když je v kolonce setup napsáno "current", jinak ne. Zkuste to. Stačí zmačknout "S" a vybrat Váš setup až v nabídce nastavování setupů. U mě, pokud je tam "current", tak to jde bez ohledu na to, co jsem pod ten current vlastně nahrál. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt květen 08, 2008 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NECHANICKY Jan
|
|
|
je to tak, přepsal jsem to na "current" a pustilo mě to (pouze ale v shakedownu, v turnaji se přez "S" nedostanu ke změně setupu) |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY |
Zaslal: čt květen 08, 2008 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Už víme, která hodnota způsobuje tu chybu, teď ještě zjistit, proč ji kontrola srovnává se špatným číslem... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt květen 08, 2008 15:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
Založen: 21. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Praha 10 Vrsovice
|
|
|
Mira Sudicky napsal: |
Tak jsem dnes nainstaloval nový update pluginu a potom jel dva turnaje s N12 Subaru. První turnaj RALLY LHOTKA a druhý RALLY BB Motorsport,do turnaje mě to pustilo bez problémů,ale u jednoho po odjetí jedné R.Z. a u druhého po druhé R.Z.,to spadlo do windows a napsalo to::: v aplikaci RBR,došlo k chybě a je potřeba ji zavřít.Jestli to pomůže,ted jsem jel IF Cup a do turnaje mě to nechrělo pustit a psalo to tohle::
LSP-Vehicle ControlUnit-CenterDiffThrotle_01:value is less then minimum, to same to jestš vypsalo k centr. diff brake
centr.speed map.
tak jsem zvolil zakl setup a do hry jsem se bez problému dostal,jenže po odjetí 3 R.Z. to stejně spadlo do windows,již se zmíněným zápisem,co je výše. |
Naposledy upravil GRIESSL Karel dne čt květen 08, 2008 17:37, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 16:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Ted jsem jel ifcup usa s tou n12 na standard s tim, ze si to pak prehodim v servisni zone, ale tam jsem na to zapomnel, tak jsem odjel jeste 2 RZ se standardnim nastevenim a pak me to taky koplo do widli se stejnou hlaskou, jdu se podivat na forum, jak zazadat o restart, ach jo, clovek tady stravi hodiny hledanim, nez vsechno dopadne, aby se pak hned na zacatku vysekal na mraky a zacal ladit zas neco jinyho, he, he
GRIESSL Karel napsal: |
Mira Sudicky napsal: |
Tak jsem dnes jel dva turnaje s N12 Subaru,do turnaje mě to pustilo bez problémů,ale u jednoho po odjetí jedné R.Z. a u druhého po druhé R.Z.,to spadlo do windows a napsalo to::: v aplikaci RBR,došlo k chybě a je potřeba ji zavřít.
Update pluginu,jsem nainstaloval také dnes. |
|
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: čt květen 08, 2008 16:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ Dalibor
|
|
|
Mám stejný problém jako 2 dotazy nad mým, ale vím že je to i u N11.Stalo se mi to asi 3x nebo 4x po sobě od nainstalování nového pluginu! |
|
_________________ RafanRBR
www.tydlajda.cz
GO CRF GO!!! |
Zaslal: čt květen 08, 2008 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vykřičníky opravdu nejsou potřeba... |
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 17:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ Dalibor
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Vykřičníky opravdu nejsou potřeba... |
Sorry to už ze zvyku |
|
_________________ RafanRBR
www.tydlajda.cz
GO CRF GO!!! |
Zaslal: čt květen 08, 2008 17:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIST Test
|
|
|
Tak to vypadá že se asi na šotolinu nedostanu s Focusem.Zkoušela jsem různé sety a vždy mě to hodí Chybnej setup.Přitom vše dělám z defaultu.Zajímavé ale asvalt mi jde... |
|
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 19:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ David
|
|
|
Chybny setup mi to neháže, ale taky to padá, snad se to podaří nějak odstranit, držím palce. |
|
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
|
je možné už jezdit v turnajích s2000? |
|
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 19:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Ahoj.....
tak mé setupy na Forda prošly všechny.......takže já mohu jen poděkovat za novou verzi pluginu....a ještě jedno velké díky za to, že ve výsledkové tabulce jsou napsaná skutečná auta vedle jména......mooooooc se mi to líbí, děkuji, děkuji. |
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Už testujeme opravu. Snad to bude OK |