Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro zavedení jednotných fyzik? |
Ano, jsem pro jednotné fyziky. |
|
87% |
[ 449 ] |
Ne, jsem pro více fyzik. |
|
12% |
[ 62 ] |
|
Celkem hlasů : 511 |
|
Autor |
Zpráva |
FISERA Honza
|
Předmět: |
|
|
TAKŽE jakže? Normalne prio stahování mi to píše nalezen trojský kůn... |
|
|
Zaslal: so květen 10, 2008 23:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Pozastav webovy stit, abys to moh stahnout nebo dej vyjimku. Stahovat to budes jenom jednou, takze pozastav. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: so květen 10, 2008 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Plugin me hlasi chybne nastaveni map diferencialu, i kdyz do nich pri tvorbe setupu nezasahuju. Vzdy si v offline rally vytvorim ulozenim default setup a ten pak v RBR Car Tune upravuju. Jenom ale podvozek, do map nesaham. Stejne mi pak ale plugin hlasi nepovolene hodnoty. Je to u vice aut (EVO9, C2, C4). |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMECEK Libor
|
Předmět: dotaz |
|
|
mam asi stejny problem jako spousta ostatnich ...ale spadlo mi jich dost malo ...ale zrovny ty dulezite ...velke turnaje ...prosim info kam muzu poslat .dmp padu .... diky |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 10:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRIESSL Karel
Založen: 21. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Praha 10 Vrsovice
|
|
|
Wally napsal: |
Pošli .dmp z toho pádu. Bez toho se úspěšnost řešení problému přibližuje věštění z koule... |
Jenže,on je problém,že se soubor dmp nevytvořil,protože to nespadlo za jízdy,ale vždy v menu po dojetí R.Z.Ať už po dojetí,nebo při načítání další R.Z. |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MOLITOR Pavel
|
|
|
Mám stejný problém jako Karel a dmp se mi taky nevytvořil |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Plugin me hlasi chybne nastaveni map diferencialu, i kdyz do nich pri tvorbe setupu nezasahuju. Vzdy si v offline rally vytvorim ulozenim default setup a ten pak v RBR Car Tune upravuju. Jenom ale podvozek, do map nesaham. Stejne mi pak ale plugin hlasi nepovolene hodnoty. Je to u vice aut (EVO9, C2, C4). |
Ozvi se mi, Petře, na ICQ. Kouknu na to. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMECEK Libor
|
|
|
No me se vytvoril .....ale nevim kam ho poslat ..... |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Na Wallyho mail, o pár příspěvků zpět ho máš (má ho v profilu). Jinak je to wally@onlineracing.cz |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Prozkoumal jsem Liborovo .dmp, ale to nebude mít s pluginem nic společného - spadlo to někde uvnitř RBR. Ale ten druhý pád bez .dmp naopak vypadá, že někde v pluginu je - hlásí to totiž knihovnu msvcrt80.dll, kterou plugin používá, ale RBR ne. Bohužel bez .dmp to bude oříšek dohledat, potřebuju to nasimulovat u sebe, proto potřebuju o hodně přesnější informace. V jakém místě to přesně spadne (načítání rz nestačí, i to kde je ukazatel nahrávání dost pomůže), s jakým autem, v jakém turnaji na jaké rz, s jakým setupem atd... |
|
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 13:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRDINA Karel
|
|
|
Mně to nastavení někdy načte hned a někdy třeba na podesáté, mluvím o turnajích. Většinou, ale napotřetí. |
|
_________________ Kodl |
Zaslal: ne květen 11, 2008 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Problem jsem zcasti vyresil smazanim, znovu nainstalovanim pluginu, naslednem uplnem ochromeni antiviru a updatem nejnovejsi verze uz pres plugin. Setupy se tak rozjely. Pak jsem ale jel http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=d68d16a705948648118450b92a05942a
a pri prvni RZ jsem normalne mohl jet se svym nastavenim. To me ale uz plugin nepovolil do druhe RZ, opet pro spatne mapy. Od 5RZ jsem zase mohl jet se svym nastavenim, do 7 RZ me to zase nepustilo, ale salamounsky jsem dal nastaveni aktualni a s tim jsem pokracovat mohl. Do 8 RZ jsem opet mohl naskocit se svym. Pak crash |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne květen 11, 2008 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Mě to pustilo se setupem na 306, kterej jsem určitě dělal před přechodem na novej plugin, podle infa na hlavní straně by mě to pustit nemělo. Pustilo to bez jakýchkoliv problémů. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: ne květen 11, 2008 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Mne idu vsetky setupy v pohode, ziadne hlasenia ani nic, nechapem no... napr mam jeden setup na citroen C4 a schvalne su tam prekrocene skoro vsetky hranice a nic mi to nevypisuje |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: ne květen 11, 2008 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|