Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
Předmět: |
|
|
ale občas mám spomalené reakce u něj . Asy tak jednou za zavod. Ale když se to stane tak jde o hubu. Tak co s tím pls??? |
|
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
HARAZIM Jan napsal: |
To LucOut: sem rád, že nejsem jedinej, kdo nemá ručku na páce
To Martin B: Ad1) ano, můžeš si nastavit najednou řazení na pádla i ručku na páku...Všechno jsou to jiný tlačítka(nepřekrejvaj se)
Ad2) ano stačí, když si v Herních zařízeních najdeš DFP a pak settings a odškrtneš, zkrátka aby NEBYLO zaškrtnutý políčko "Combined (Single Axis... bla bla bla)" |
Díky Honzo, tahle stručná a jasná odpověď mi stačí, du do něj. Možná eště teď v prosinci a možná až v lednu po vejplatě. Už se těšim na pořádnej volant a ne tenhle plastovej vykotlanej sráč. |
|
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
Lidi co mate DFP... nestalo sa vam niekedy ze pocas zavodu sa vam vypli pedale ??? Mne sa to uz parkrat stalo mozno 4 - 5 krat a je to dost neprijemne hlavne ked sa to stane v pasazi ked treba brzdit ... neviem ci to robi len mne alebo aj niekomu inemu a ci s tym mam nieco spravit ked sa to este nikomu nikdy na DFP nestalo... |
|
Zaslal: st květen 14, 2008 19:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
mě se jen stalo že jsem si nějakym zpusobem vytahl ten káblik od pedálů...ale že by to udělalo samo |
|
|
Zaslal: st květen 14, 2008 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
zdar, no stává se mi že mi vypadne kabel přímo z volantu, ale pedály mi jinak nefušují, DFP je po G25 podle mého mínění druhý nej volant, a navíc za přijatelnou cenu tak nebuď zoufalý a skus si lépe uchytit ten kabel |
|
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 13:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
No kabel sa mi nevytiahol to prave neviem cim to je... ono ked sa to stane staci pustit pedale zas stlacit plyn a brzdu naplno a idu dalej |
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 15:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
no .... to mě dělá když pustím počítač, a pustím poprvé RBR, na startu musím prošlápnout pořádně plyn i brzdu, nemusím najednou, a pak to fičí, stalo se mi na cote I, jak jsem vjížděl do první levé čtyří a potřeboval jsem brzdu tak jsem skoro prorval svodidla, a ono to nebrzdilo ale jinak fakt nevím čím to je, jestli nemáš nějáký špatný kontakt ... |
|
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 22:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Pokud vím,tak prošlápnout pedály před startem dělá 99 % lidí s DFP-čkem,jinak stávkují... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt květen 15, 2008 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Taky projistotu prošlapuju...stava se mi že brzda ma nejednou višší učinnost ne měla před vypnutím hry |
|
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 22:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Mám stejnej problém jako Mároš, dělá mi to od začátku co ten volant mám a nepřišel jsem na to proč. Fakt je to celkem nepříjemný. |
|
|
Zaslal: čt květen 15, 2008 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
|
Jo to mate pravdu s tym preslapovanim na zaciatku co pisete... to je v podstate nieco ako kalibracia ked sa vam volant toci zostrany na stranu akurat ze pre pedale, takze to musi spravit kazdy ked zapoji volant, lenze mne tie pedale vypadnu pocas hry ked uz jazdim, teraz v eure v 13. RZ sa mi to stalo a skoro som natrel drzku, este ze som isiel pomaly... Mozno to bude fakt len nejaky kontakt mozno, no ale zeby aj ja aj Jakub sme mali spatne kontakty |
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Maros, já měl ze začátku s DFP vlastně podobné problémy. Jedu a najednou na pár vteřin 3-5 přestal fungovat plyn a já musel několikrát prošlápnout plyn Též mi spadly otáčky na cca 1.000 a musel jsem podřadit na 1 a pak zase rychle nahoru asi po 3 - 4 dnech to přestalo. Brzdy ale fungoval dobře |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá květen 16, 2008 14:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Potreboval bych taky poradit s problemem u dfp...Znamej si pri kazdym spusteni hry musi znovu nastavovat tlacitka...i kdyz ulozi zmeny (jak se to pta...) a dokonce jeste pro jistotu ulozi profil. Netusite cim to muze byt? Vcera preinstalovany ovladace logitechu na posledni verzi a porad to samy... |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: ne září 07, 2008 11:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
a ma volant zapojeny pred tim, nez pusti hru?
a ma ho pripojeny i pri ukladani, a odpojuje jej az po vypnuti hry? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne září 07, 2008 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Volant je porad pripojeny, ten se neodpojuje...Pouze jsem ho musel odpojit vcera pri instalaci tech ovladacu...ale jinak je porad pripojen. |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: ne září 07, 2008 11:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|