Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNDLAK Jan
|
Předmět: |
|
|
čo je moc to je moc...voteban...fakt jako este nevieme ci je model hotovy a ty uz pripravuješ setup...obrazne povedane |
|
|
Zaslal: so květen 17, 2008 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Klííííd, nemusíš hned rýpat Nech Filipa žít, i když chápu že některý jeho perly jsou fakt skoro jako dar od boha Jinak se na zadohraby těšim, ukážou se pravý skilleři (nikoliv killeři ), ale to do tématu Group B moc nepatří, čili sorry za OT |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: so květen 17, 2008 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZDEK Filip
Založen: 06. 04. 2008 Příspěvky: 280 Bydliště: valašské klobouky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
|
|
Mirek Fric:
Soudím podle tohoto: http://video.google.com/videoplay?docid=-5046498787151211904&q=130Rs+rbr&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
Model myslim tady dělal Styvn ( anebo se alespoň v tom duchu zmiňoval ), ale to jsou informace, který asi máš...
K té fyzice: S Volvem jsem se moc nesvezl ( jen chvilku po vydání ), tak nedokážu objektivně soudit, každopádně jsem se snažil ( ) jeden čas nastavit BMW, a docela jsem si na tom vylámal zuby...
Nicméně stotříce fandim, bude supr, když se dotáhne do konce... |
|
_________________ Jiří Bursa
Think, Feel, Drive |
Zaslal: so květen 17, 2008 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Takže nevíte nic. Škoda. Z toho videa nebo obrázků nevyplývá ani malinko, jestli je model hotový nebo není... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so květen 17, 2008 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirži
|
|
|
ted uz me to neda a taky si rejpnu...nebo spis jen napisu..padlo slovo o tom ze je model hotovy.o tom sem neco uz taky slysel a ne jen ze bylo souzeno z videi ale ze proste je...ale tak neni problem ho dodelat..hlavni je ted fyzika..to vi kazdy ...a kdyz nekdo udelal na volvo fyziku ktera je normalni ( v tom ze rucka neni na predku jaku u vazu) tak proc to teda aspon nezkusit???(jo teda ja s volvem jel asi jen jednu rz a uz to neni nejak aktualni takze ani nwm zdali ma rucku opravdu na zadku jo..za pripadnou chybu se kdyztak omlouvam..) ale i tak, zdalo se mi to CELKEM verohodny a navic kdyz o tom kazdej basni jak je to prava zadokolka...tak proc to aspon na tu 130 nezkusit? to mi fakt nejde do hlavy...nebo se snad zkousi? |
|
|
Zaslal: ne květen 18, 2008 0:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RUZICKA Michal
|
|
|
Volvo nema rucka na zadku. A k tej fyzike 130 RS no myslim ze volvo ma nejakych 260 koni a 130 RS ich ma okolo 130 a to je trosku pre RBR myslim problem. Rozbehovat sa to bude veeelmi pomaly a bude na to potreba manualna spojka a tu nema hocikto.No to je len moj usudok a myslim ze uz sme dost OT v tejto teme nie? |
|
Zaslal: ne květen 18, 2008 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
U rozjezdu o koně vůbec nejde, tam jde o krouťák v nízkých otáčkách, jestli to má koní 100 nebo 300 je celkem fuk. Problém je, že zadní náhon má mnohem lepší trakci, což v RBR, kdo ví proč, funguje i v případě že kola nehrabou tak, že předohrab se rozjede podstatně líp. Nicméně to vyřešit celkem jde, i když v kombinaci s čtyřkvaltem to asi občas do kopce bude problém.
Pokud někdo na autora máte kontakt, tak sem s ním. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne květen 18, 2008 0:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Pokud někdo na autora máte kontakt, tak sem s ním. |
nezkousels styvna kontaktovat skrz pm na BHMforu?
a trochu ot: predpokladam, ze s RTS komunikujete, nebylo by mozne ho "dokopat" k naprave fiestyST? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne květen 18, 2008 1:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZDEK Filip
|
|
|
u toh odkazů co jsem dal víše tak tam by byl mít autor ale nevím. |
|
_________________ Red Bull, Bujaček RBR Team
Citroën DS3 WRC |
Zaslal: ne květen 18, 2008 9:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
|
|
Mirku, pokud vím, tak Styvn má svoje WWW, ale kontakt na nich uveden není, ale pokusím se pátrat dál... |
|
_________________ Jiří Bursa
Think, Feel, Drive |
Zaslal: ne květen 18, 2008 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZDEK Filip
|
|
|
našel jsem ICQ a mail ne toho zatloukala 152-866-989 a mail styvn@seznam.cz |
|
_________________ Red Bull, Bujaček RBR Team
Citroën DS3 WRC |
Zaslal: ne květen 18, 2008 10:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Lukas
|
|
|
super a neviete kedy to auto ma vijst? lebo sa nanho hrozne tesim |
|
|
Zaslal: st květen 21, 2008 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
To je dobrý, docela rád bych věděl kde jste přišli na to, že 130 RS je hotová . Podle toho starýho videa? Jste naivní. Ono v RBR jezdí v dnešní době ledacos, problém je v tom, že to ne vždy funguje jak má. Každopádně na stotřicku se těším taky, ale ještě si asi počkám, času dost. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st květen 21, 2008 17:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Vašku nevím je-li uplně hotova ale model je...podle nejmenovaného ......
Dokonce jsem ji vyděl jezdit v LFS (jen video) kde i zapřísáhlí LFSáři říkali že nejde exportovat . snad jen bohu dík že model se nedá srovnat s našimi tvůrci nebo i fyzikou LFS. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st květen 21, 2008 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|