Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: Re: Přihláška |
|
|
LINHART Petr napsal: |
Mám dotaz. Jakým způsobem se mám přihlásit na Sprintrally Sardinia, když za pár hodin vyrážím do Rakouska na jeden nejmenovaný bezvýznamný podnik a vracím se až v neděli, tedy vlastně až po startu samotného sprintu? Upozorňoval jsem na to admina už několikrát dřív , ale zatím jsem nedostal adekvátní odpověď... Když už se zavedlo to slavné přihlašování přes web, kdy to musí udělat každý sám jednotlivě, tak by to chtělo taky umožnit přihlašování v dostatečném předstihu. Dost už na tom, že ne příliš vhodné uspořádání druhé etapy (streda odpoledne az sobota) značně diskriminuje ty, co jezdí pravidelněji na soutěže... |
pokud máš přístup na web .. jakože máš tak pro tebe není problém se přihlásit třeba z .... no jakékoliv země .. nemám pravdu ?? |
|
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 9:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Tak to omluva. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 9:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No stalo se mi uz hodne, ale abych v pravouhle zatacce nedobrzdil a takhle to ukoncil, tak to fakt zamrzi. Asi by to chtelo vic casu, ted sem nejak v presu se skolou |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 16:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LACIGA Jakub
|
|
|
Hmm tak rally Sardinie se pro mě vyjíjela dobře ale šlo to zkopce až to dopadlo skončení a přitom tak blbou chybu jsem udělal vletěl jsem na hzorizont kerej kopa 140 a už to bylo přímo do stromu bohužel už jsem neměl síly ject dál |
|
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 16:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Hmm, tak super. První etapu jsem posral - uznávám, důkazem je 20ti minutová penalizace. Do druhé etapy jsem se pustil s tím, že pojedu na jistotu a třeba budou nějaké body ve třídě.... Nejdřív to vypadalo docela slibně, jenže pak mně to před RZ22 spadlo při prohlížení komentářů - budiž, stane se. Reset turnaje a jedu od znova. Teď už to nebylo tak "slavný", ale i tak, aspoň bez penalizace.... Jedu, pohoda. Ovšem tušímže před 21.zkouškou jsem si odskočil na záchod cca 3 minuty ... Dojdu a co to nevidím Zase to spadlo do windows.... No kazdopadne dneska uz nemam naladu ani cas to jet po treti.... Uvidime co zitra... Uz aby bylo zprovozneno resetovani turnaje jen po servis.... |
|
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: hodnocení |
|
|
Z mého hlediska to pro mne nezačalo zrovna dobře ,obdržel jsem penalizaci v první etapě ,ale naštěstí jen 5 min. .To mě trochu probralo a začal jsem trochu topit abych do druhé etapy sundal co nejvíce z penalizace. V druhé etapě jsem byl rozhodnut jet tak , abych se srovnal s nejrychlejšímy .Díky rozhodnutí týmu eWRC o opatrné jízdě Kohouta se mě podařilo stíhací jízdou stáhnout a předjet již jmenovaného pilota a zvítězit. Jen škoda ,že v této rallye měla elita skupiny N smůlu a téměř odpadla . |
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 13:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
Předmět: Dotaz nováčkovi |
|
|
Omlouvám se za neznalost, ale asi sem ten pomalejší (nejen na trati). Nepřišel jsem na to, co je špatně, a do závodu při zalogování jsem skončil na znění "nesprávná licence", prosím poraďte, co musí předcházet, díky.
Zmenu nicku jsem provedl včera na jméno a příjmení, pak jsem odeslal přihlášku, i když jejímu vyplnění jsem moc nerozuměl, mimochodem ta přihláška se posílá na každej podnik v poháru zvlášť? A přes to, že jsem byl nominován, měl jsem se někde ještě přihlásit? Prosím poraďte, abych byl na další mistrák připraven. Díky moc. |
|
|
Zaslal: po leden 09, 2006 9:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: Dotaz nováčkovi |
|
|
METRIK Petr napsal: |
Omlouvám se za neznalost, ale asi sem ten pomalejší (nejen na trati). Nepřišel jsem na to, co je špatně, a do závodu při zalogování jsem skončil na znění "nesprávná licence", prosím poraďte, co musí předcházet, díky.
Zmenu nicku jsem provedl včera na jméno a příjmení, pak jsem odeslal přihlášku, i když jejímu vyplnění jsem moc nerozuměl, mimochodem ta přihláška se posílá na každej podnik v poháru zvlášť? A přes to, že jsem byl nominován, měl jsem se někde ještě přihlásit? Prosím poraďte, abych byl na další mistrák připraven. Díky moc. |
1. Licenci ti musi nastavit spravce, v tomhle pripade Mike Olson. Bez ni si MCR nezajezdis.
2. V okamziku, kdy mas v poradku licenci, muzes se prihlasit do turnaje. Prihlasovani se provadi elektronicky, v seznamu turnaju si rozkliknes turnaj do detailu a tam si vyberes auto, se kterym pojedes turnaj. Tot vse. Jedina zrada je, ze uzaverka prihlasek je X hodin pred startem turnaje, takze mas jen jednu sanci - zkus ukecat Mika, at ti da vyjimku. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po leden 09, 2006 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
|
|
<b>Koral Vašek</b>
díky skusím to |
|
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
ad Sprintrally.Z pohledu tymu vydarena-dojel jsem Z meho pohledu jsem se zase nevyhnul v me kritecke casti 8-10rz chybam,do te doby bez jedine chybicky.Asi 20 s jsem nechal v parezich na chirdonhead,dalsi minutu na East West 2 a nakonec 5 minut na New Bobs 2,kterou jsem celou projel na zaseklou 1ku.Tudis mohlo byt o dost lip,ale za dojeti jsem rad.
Pridavam navic pochvalu za pekne odvedenou praci Mikovi,lec chybka se asi vloudila a to ta,ze vzdy v druhe rz po servisu nesel zadat komentar. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po leden 09, 2006 10:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
Pridavam navic pochvalu za pekne odvedenou praci Mikovi,lec chybka se asi vloudila a to ta,ze vzdy v druhe rz po servisu nesel zadat komentar. |
Nojo, chybicka se vloudi - viz Novinky na hlavni strance rally. Souvisi to nejak s moznosti pokracovat v turnaji od posledniho servisu, kdyz vam hra spadne a admini povoli. Zatim to vypada, ze se budou muset psat komentare za 2 RZty - aspon dokud nevyjde nova verze pluginu. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
HONZALEK Vratislav napsal: |
Nojo, chybicka se vloudi - viz Novinky na hlavni strance rally. Souvisi to nejak s moznosti pokracovat v turnaji od posledniho servisu, kdyz vam hra spadne a admini povoli. Zatim to vypada, ze se budou muset psat komentare za 2 RZty - aspon dokud nevyjde nova verze pluginu. |
Myslím že je to snesitelná daň za to ,že lze při pádu hry restartovat o kousek zpět. |
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Myslím že je to snesitelná daň za to ,že lze při pádu hry restartovat o kousek zpět. |
Zvlastni, autori si myslej presne to samy |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
samozrejme ze to je u me v zebricku asi o 100 mist vyse.Spolu s kontrolovanim cile potrebna novinka,takze velky diky.Jsem chtel upozornit jen na pripadnou chybu.Komentovat kazdou rz taky nemusim |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po leden 09, 2006 12:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: Rallysprint Sardinie |
|
|
Par slov k tomu co jsem predvedl a jak to mohlo dopadnout.
zacal jsem z ostra ale ostatni zacali jeste lip a tak jsem prvni rz prohraval sice ne o moc ale dostaval jsem vse se obratilo na East Westu kde jsem zaletel fakt dobre jel jsem na 100% sel jsem do toho a povedlo se bey chyby a cas v mem rekordu a tak jsem sel do celnich pozic.
Na dalsi rz jsem zas dostal ale na East Westu 2 jsem zas zaletel (to nastaveni co mam mi na Australii funguje nejlip) a uz jsem byl v cele.
A pak to prislo Prospect jsem jeste jel dobre a bez chyby ale nazpatek jsem s tim 100m pred cilem letel bokem a neustal jsem pravou 5 a sel jsem do lesa nastesti bez rany ale cep v levem zadnim kole dostal co proto jak jsem hned vyjel tak jsem se to snazil dohnat a malem jsem byl v lese na houbach znovu.Po zhlednuti replaye to mohla byt poradna rana proste se stestim jsem to zaparkoval do lesa mezi 4 stromy presne mezi ne ufff.
No pak byla posledni Rz zapomnel jsem na ten cep a v ty levy dvojce dlouhy po startu jsem kosil travu a malem to roztrelil nastesti jsem to ustal a pak pomalu a jiste do cile a k vitezstvi.
Pisi to jen pro to ze zas tak v poho to nebylo a zase u mne stalo stesti uvidime jak dlouho se bude u mne drzet |
|
|
Zaslal: čt leden 19, 2006 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|