Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: Ovladače na ATI |
|
|
Poradí někdo jaký ovladač použít na ATI 9800 PRO .Můj funguje jen jsem chtěl aktualizovat a nechci riskovat problémy. |
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 6:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Co funguje, nespravuj |
Nefunguje Ford Focus WRC 2003 a občas nějakej pád hry |
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 10:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Jsem měl naprosto stejný problém, Focus padal, až uprgade na nejnovější ovladače grafárný (v té době) a nejnovější ovladače zvukovky pomohly.
Už jsem to tady psal :
http://speed.onlinegames.cz/rbr/forum/viewtopic.php?t=314
Já používám přepodslední verzi Omega drivers a jedou v pohodě. |
|
|
Zaslal: čt leden 05, 2006 13:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Lister napsal: |
Jsem měl naprosto stejný problém, Focus padal, až uprgade na nejnovější ovladače grafárný (v té době) a nejnovější ovladače zvukovky pomohly.
Už jsem to tady psal :
http://speed.onlinegames.cz/rbr/forum/viewtopic.php?t=314
Já používám přepodslední verzi Omega drivers a jedou v pohodě. |
Tak jsem rozběh nový ovladače od ATi 5.13 a Fordík najednou jede jako děs.Jen mám problém ,že mě to při hře dělá čáry přes cestu ?? |
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
Tak jsem rozběh nový ovladače od ATi 5.13 a Fordík najednou jede jako děs.Jen mám problém ,že mě to při hře dělá čáry přes cestu ?? |
Nemáš zapnutý AA nebo AF, při zapnutí těhdle funkcí mi to dělá čáry taky, ale mě to nevadí, protože nemám tak výkonou grafárnu aby mi to takhle běželo
Jiné ovladače ti to nedělaly??? Mě to teda dělaly všechny.
PS: to máš orig ovladače, se mi ani nechce věřit, 9800Pro rozhodně není špatná, ale zase to není takové dělo aby nestálo za to ji trošku přetočit |
|
|
Zaslal: po leden 09, 2006 12:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Nemáš zapnutý AA nebo AF, při zapnutí těhdle funkcí mi to dělá čáry taky, ale mě to nevadí, protože nemám tak výkonou grafárnu aby mi to takhle běželo
Jiné ovladače ti to nedělaly??? Mě to teda dělaly všechny.
PS: to máš orig ovladače, se mi ani nechce věřit, 9800Pro rozhodně není špatná, ale zase to není takové dělo aby nestálo za to ji trošku přetočit |
Jo jasně že to mám puštěný ,zkusím vypnout a uvidíme .Díky za typ. |
|
Zaslal: po leden 09, 2006 12:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
A se starýma ovladačema si to měl vypnutý?? Já jsem totiž tenhle problém pozoroval u všech ovladačů bez rozdílu a navíc mám i pocit, že to dělala i stará GF 5200 když jsem to zkusmo zapnul - ale za tohle bych ruku do ohně nedal . |
|
|
Zaslal: po leden 09, 2006 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
A se starýma ovladačema si to měl vypnutý?? Já jsem totiž tenhle problém pozoroval u všech ovladačů bez rozdílu a navíc mám i pocit, že to dělala i stará GF 5200 když jsem to zkusmo zapnul - ale za tohle bych ruku do ohně nedal . |
Bohužel u starýho si nejsem jistý .Nikdy jsem se dotoho moc neštrachal .A hlavně píše to na mě anglicky a tomu já moc neholduju. |
|
Zaslal: po leden 09, 2006 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
A ty máš tu kartu fakt nenataktovanou. Stáhni si ty omegy a k tomu Rivatuner a trošku tu kartu přetoč, rozhodně to stojí za to, já jsem vytáhl víc než 30% a to se rozhodně počítá, v tvojem případě to asi tolik nebude, ale i tak |
|
|
Zaslal: po leden 09, 2006 19:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
A ty máš tu kartu fakt nenataktovanou. Stáhni si ty omegy a k tomu Rivatuner a trošku tu kartu přetoč, rozhodně to stojí za to, já jsem vytáhl víc než 30% a to se rozhodně počítá, v tvojem případě to asi tolik nebude, ale i tak |
Díky za rady ,už to běhá normálně ,přetaktovávat zatim nebudu - nepotřbuju to k ničemu ,všechno co mám běží na maximum bez škubání ,až to bude potřeba tak se k tomu uchýlím. |
|
Zaslal: po leden 09, 2006 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
Díky za rady ,už to běhá normálně ,přetaktovávat zatim nebudu - nepotřbuju to k ničemu ,všechno co mám běží na maximum bez škubání ,až to bude potřeba tak se k tomu uchýlím. |
Věz, že ta doba přijde brzo |
|
|
Zaslal: po leden 09, 2006 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Věz, že ta doba přijde brzo |
Nehádám se a věřím ,že zase vymyslí něco a ani můj celkem slušnej comp to nebude zvládat - pak přijde na řadu taktování a ladění na maximum (dokud neshoří) |
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lister
|
|
|
Nehádám se a věřím ,že zase vymyslí něco a ani můj celkem slušnej comp to nebude zvládat - pak přijde na řadu taktování a ladění na maximum (dokud neshoří) |
Já se taky nehádám ale stejně ti nevěřím, že ti jedou všechny hry na 1280x1024 nastaveno na max a k tomu 8xAA, 16xFA - moje předtava "na plné detaily" |
|
|
Zaslal: út leden 10, 2006 13:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Já se taky nehádám ale stejně ti nevěřím, že ti jedou všechny hry na 1280x1024 nastaveno na max a k tomu 8xAA, 16xFA - moje předtava "na plné detaily" |
Ja mam taky 9800 a novejsi veci uz mi nejedou. A takovy F.e.a.r jsem musel dat dokonce do supliku A Quake 4 tad jedu jen na 1024. Ale to sem asi nepatri Tak alespon trochu k tematu, RBR stiha 1600x1200 full |
|
|
Zaslal: út leden 10, 2006 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|