Právě je ne listopad 10, 2024 7:11
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUBICEK Lukas
|
Předmět: Nemožnost nastavení |
|
|
Zdarec hledal jsem jak budulín a nic jsem nenašel.Problém je v tom,že na pozici CAR 02 kde se běžne instalují S1600 u mě teda Punto se mi ptom neukáže možnost nastavit ruční brzdu.Objeví se jen přední diferák(svornost¨),ale nic víc.Když to Punto hodím do pozice Car01 tak se objeví všechny možnosti všech diferáku i s ruční brzdou.Nastavit jde samozřejmě jen přední diferák a brzda.Je to jen problém u mě nebo to tak dělá? D9ky za informace. JInak peugeot 207 S200 může být v pozici CAr 04? Jsou ty pozice nějak specifikované pro určitá auta nebo to je jedno? Díky za informace... |
|
|
Zaslal: po červen 09, 2008 14:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
Předmět: |
|
|
Peugeota mam taky jako auto 4 a je vsecko ok...no a Puntaka si dej misto MG uz to samo je S1600 a nemely by bejt zadny problemy |
|
|
Zaslal: po červen 09, 2008 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
jj na 02 jedou primárně S1600 a zde nastavení ručky NEFUNGUJE.... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po červen 09, 2008 16:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Lukas Kubicek: A co bys tam chtěl nastavovat? To nastavení ruční brzdy se týká odpojení centrálního diferenciálu. Ten u dvoukolek přece není. V RBR to funguje tak, že tam pak sice můžeš (třeba v texťáku) psát, co chceš, ale nemá to žádný vliv.
Jinak můžeš mít cokoli kdekoli, jen na 02 jdou pouze dvoukolky. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po červen 09, 2008 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Lukas Kubicek: A co bys tam chtěl nastavovat? To nastavení ruční brzdy se týká odpojení centrálního diferenciálu. Ten u dvoukolek přece není. V RBR to funguje tak, že tam pak sice můžeš (třeba v texťáku) psát, co chceš, ale nemá to žádný vliv.
Jinak můžeš mít cokoli kdekoli, jen na 02 jdou pouze dvoukolky. |
To mi je jasné,že dvoukolka nemá přední a střední diferák...JEn mě zajímalo,jestli můžu mít S1600 na jiné pozici než CAR 02. Díky všem za ochotu a odpovědi. |
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|