Právě je so listopad 09, 2024 22:23
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOMOLA Matej
|
Předmět: Sekanie RBR na sotoline |
|
|
cafte, viem ze tu je vela takachto tem... hadam ma za to nezabujete...
Takze vzdy na sotoline (aj ten kusok na Pribrame) mi seka hra. Uz nevim co stym mam robit, pc mam nanic (radeon ati x300, pentium 4 3Ghz) ale trochu mi to seka aj na najnizsom rozliseni aj na nizkej kvalite..
Uz mi to zacina dost vadit, lebo na soto nic nezajazdim lebo to niekde zacne sekat a potom je z toho problem a buda..
Mam v rihardburns.ini WaitRetrace = false
da sa stym nieco robit??
diky
//a este mam vypnuté všetky nepotrebné programi, seká mi to aj s Nod32 aj bez.. |
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mojmir LEHOCKY
|
Předmět: |
|
|
Ahoj, tipol by som to na grafiku, skús o nej napísať niečo bližšie. Ale mohol by to robiť aj zvuk, ak používaš zvukovku čo je na doske a máš modifikované audio. |
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 20:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Matej
|
|
|
grafiku mam na prd (128mb, alebo 64 teraz fakt nevim).. ale som sa pekne nahneval idem riesit komplet upgrade PC.. skusim tie default zvuky, ale natych urcite jazdit nebudem.. |
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Uz se to tu nekde psalo;v RichardBurnsRally.ini si zmen hodnotu waitretrace z true na false.obcas a i me to pomohlo |
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|