Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: Nové fyziky |
|
|
Nové fyziky vítám ,zkoušel jsem ji a je podstatně lepší a jezditelnější než současná ,ale proč změna modelu a jak moc bude pozměněn ,momentálně se dokončuje náš nový skin - budeme muset předělávat ???? |
|
Zaslal: út leden 10, 2006 11:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: Nové fyziky |
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Nové fyziky vítám ,zkoušel jsem ji a je podstatně lepší a jezditelnější než současná ,ale proč změna modelu a jak moc bude pozměněn ,momentálně se dokončuje náš nový skin - budeme muset předělávat ???? |
Ano je lepší ,ale všechno od základu měnit protože ze staré tam nic nepasuju.
A proč ta rychlá změna ,to mám zase trávit dny a noci nad hledáním nového setupu.
A v rozjeté soutěži?!?!?!?!
Tak to mě hlava nebere |
|
Zaslal: út leden 10, 2006 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
Fyzika N třídy by měla být téměř stejná - byly změněny jen default setupy... Staré setupy by měly fungovat, ale stačí to jenom nejdřív vyzkoušet. |
|
|
Zaslal: út leden 10, 2006 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Wally napsal: |
Fyzika N třídy by měla být téměř stejná - byly změněny jen default setupy... Staré setupy by měly fungovat, ale stačí to jenom nejdřív vyzkoušet. |
Tak právě to už jsem dělal a ze starym setupem to opravdu není ono ,musím ladit a hledat znovu ,ale uznávám ,že defaultni setupy jsou tam dobré. |
|
Zaslal: út leden 10, 2006 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Co sem zkoušel, tak sem nepostřehl extra změny - asi ponechám staré setupy - aspoň zatím, na nové teďka neni čas - ve škole se vrcholí před pololetím - hrůza.... A mně stejně už nic nepomuže - vždycky budu jezdit pomalu, tak ještě nebudu ztrácet čas se setupama... |
|
|
Zaslal: út leden 10, 2006 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Co sem zkoušel, tak sem nepostřehl extra změny - asi ponechám staré setupy - aspoň zatím, na nové teďka neni čas - ve škole se vrcholí před pololetím - hrůza.... A mně stejně už nic nepomuže - vždycky budu jezdit pomalu, tak ještě nebudu ztrácet čas se setupama... |
Dokud stíhám tak se chci umístnit dobře a setupy mě docela pomůžou ,ladim je pro sebe a můj styl jízdy a alespoň vím co si můžu kde dovolit. Žádnej default neni ideální. |
|
Zaslal: út leden 10, 2006 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Nove fyziky jsou lepsi a aspon u me se na nich daji normalne dal provozovat stare setupy.
Ale mel bych pripominku k novemu modelu Lancera,lepereceno texture.
Proc je na nej pouzita stejna textura jako na Lancer WRC ?? Proc se tam nenechala Gigiho textura? |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st leden 11, 2006 2:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
Nove fyziky jsou lepsi a aspon u me se na nich daji normalne dal provozovat stare setupy.
Ale mel bych pripominku k novemu modelu Lancera,lepereceno texture.
Proc je na nej pouzita stejna textura jako na Lancer WRC ?? Proc se tam nenechala Gigiho textura? |
je problém si ji tam dát??
U toho nového modelu je jiné mapování .. |
|
|
Zaslal: st leden 11, 2006 8:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
no tak ze se zmenila fyzika to mi je jedno skoro to nejde poznat ale ten model me sere daleko vic!! meli jsme udelane tym textury a ted je musime vsechny udelat znova a nebo to muze byt i tu? a ten pohled jak ho zmenim aby byl uprostred pristrojovky? |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: st leden 11, 2006 10:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
je problém si ji tam dát??
U toho nového modelu je jiné mapování .. |
Samozrejme ze neni.Taky jsem to udelal a zmenil potrebne cesty.Horsi je,ze to uplne koser nepasuje a nektere veci tam vypadaji divne.Jezdit se s tim samo da. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st leden 11, 2006 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Lukas
|
Předmět: POMOOOOC !!!!! |
|
|
Mam problem s novou fyzikou a nevim co s tim.Jezdim sprinty s Puntem a nahral jsem si tu novou fyziku a blbne to.Neda se s tim rozjet na startu.Musim co nejrychlejs mackat spojku aby se auto dalo do pohybu.I pri jizde se mi zda ze to moc hrabe.Zkousel jsem to stahnout z rbrmcr i z rbrchamp a stejne to nejde.Dokonce jsem celou hru preinstaloval a furt nic. (((((( |
|
|
Zaslal: st leden 11, 2006 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Asi by mohlo pomoct zapnout si pomocníka spojky... |
|
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 8:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAJBAN Jan
|
|
|
Nie asi, je to jedine co pomoze,vsetky male auta dostali fyziku Xsary kitcar,takze asi budes cumiet ako sa to auto na trati sprava,naviac s fyzikou Xsary si nikto nedal velku robotu a na male auta sa nehodi.Standart setup je kombinaciou Xsary a Punta.Za jazdy bojujes s dlhym razvorom a hmotnymi prevismi.Motor nema pod 6000 ziadny krutak a nad 8000 tiez toho moc nenarobi,1ka je strasne kratka a ostatne prevody moc dlhe, takze je tam diera.Strata na staru fyziku je zhruba 1.5-2 s na km.Neplati pre asfalt tam je mensia.Vecer skusim este popracovat na setupe ci sa to da eliminovat, uvidime, ale N a WRC uz nahanat asi nebudeme.Inak neviem aky problem je u MG S1600,ale ked si dam rychlu rally a chcem upravit standart setup, tak je tam nastavenie na WRC,konkretne na Xsaru. |
|
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
Díky.Pomohlo to, ale vubec se mi to nelibi.To rozjizdeni na startu je pekne blby.A vubec cela ta fyzika je takova zvlastni. |
|
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 15:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
no ja jsem seice na N4 musel predelat cele nastaveni ale ted zajizdim supr casy takze jsem spokojeny nevim jak ostatni |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: čt leden 12, 2006 15:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|