Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
No jo, tak dobra, my se o tom s Wallym pobavime - zatim nic neslibuju |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 14:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Vašku taky mám jeden nápad. Pokud by to bylo řešitelné...
Dal by se na stránku týmu přidat odkaz na hromadné odeslání pm všem členům týmu? Pokud by to šlo, moc by se mě to líbilo. |
|
Zaslal: ne červen 01, 2008 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No, já už se kdysi ptal na hromadné PM, protože psát jich vždycky 15 stejných po jedné mě nebaví (kdyby se alespoň nemuselo takovou dobu čekat mezi zprávama), a neuspěl jsem... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne červen 01, 2008 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
pokud si to kluci sami neprogramovali, tak je asi těžký sahat do toho kódu, jeden neví, co to pak udělá |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: po červen 02, 2008 0:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Nejsem Hotlaper,ale budou S2000 v tabulce Rekordů? |
|
|
Zaslal: so červen 14, 2008 21:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nebudou. Alespoň se o to budu snažit... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so červen 14, 2008 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Taky bych měl nějaké návrhy,co by se alespoň mě líbily.
1.U jezdce,ať už v statistice,nebo profilu,nějakou tabulku s jeho historií-od kdy do kdy v jakým týmu jezdil,nebo je vidět,jen kde působí nyní.
2.To samé u týmů.Někde v týmu nějakou tabulku,kde bych viděl,kdo kdy tím týmem prošel a kdy tam působil.
3.Zase skončím u tabulky .Takže nějakou tabulku,např. 50-100 posledních přestupů na pluginu,aby byl člověk v obraze,který tým jak posiluje(oslabuje).To je asi hlavně kvůli Pohárům jako TR,kde jde hodně i o týmy.
4.No a poslední věc,že bych rozlišil,hlavně se to týká asi Eura a podniků bez SR,havárii-nedokončení závodu,od nenastoupení.Takže za odstoupení a havárii bych dával např X a za neúčast právě to co je teď --- .No a nakonec za výsledek po SR,bych udělal třeba nějakou jinou barvou.Myslim si totiž,že hlavně u těchto prestižních podniků se ukáže,kdo je jak spolehlivý a naopak.
Díky za případnou odpověď,snad to není úplně sci-fi,nebo pro mě,to co děláte sci-fi docela je.Každopádně díky zato. |
|
|
Zaslal: út červen 17, 2008 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No, já doufám, že nerozbitnost 307 se mi podaří nějak odstranit v evoluci fyzik (stejně jako prapodivné poškozování Lady S2000 a Lanceru Evo 6.5 A8, které zdechnou při nacouvání do zdi) |
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
1. Tyden jsem tu nebyl a koukam ze jste sem nakydali mraky spamu. Toz jsem ho promazal. Tohle tema opravdu neni na volnou diskusi
2. Rekordy a ranky v nizsich tridach nebudou. Tecka. Mozna, opakuju, mozna nekdy v budoucnosti, az v tech tridach bude vic aut, tak se nad tim zamyslime znova... ale zatim proste neni a nebude. Duvod - Rally neni o loveni rekordu.
To RESL Jan: Tohle bude, a pomerne brzo. Az (konecne) nasadim nova pravidla o sprave tymu, tak neni problem tyhle prehledy zverejnovat. Nikoli zpetne, protoze do tedka se prestupy nesledovaly... ale potom to neni problem.
To SENK Michal: Hromadne posilani zprav clenum tymu asi bude, Wally udelal moc sikovnou funkci kterou budu moct pouzit. Toz vyzkousim a uvidime |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po červen 23, 2008 8:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
|
|
sorry za OT ale to jsou samé dobré zprávy, myslím že se máme na co těšit |
|
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 16:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Mozna blbej navrh, ale je to spis k pluginu. Nebylo by spatny si myslim kdyby nejak treba jiz na zacatku dane rally nebo klidne i v prubehu si slo zakliknout nejakyho jezdce a toho dotycnyho by to zobrazovalo mezicasy. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá červenec 11, 2008 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
To ne, pak by se taktizovalo jako v MS a to by jsme tu asi nechtěli |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá červenec 11, 2008 18:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
No tady je to krapet jinak bo nejezdis v nejakym presnym casovym harmonogramu, takze by to stejne bylo jedno, ale taky jsem se nad tim zamislel a je fakt ze s MS bych posilani vysledku do vozu zrusil, takze jsme se dostaly tam ze svuj navrh stahuju. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá červenec 11, 2008 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BALAS Marek
|
|
|
Nevím jestli už to tady někdo navrhoval ale co říkáte na to kdyby se jezdci které máte uložené v žáložkách zobrazovali ve výsledcích, na mezičasech, na trati atd. zvýrazněně jako týmový členové. Mě by se tahle možnost docela dost hodila. Navíc nikdo nemůže říct, že by v tom byl zmatek protože předpokládám, že každý ví kdo je s ním v týmu |
|
_________________ RT--WRC-- Czech RBR Team - Subaru Impreza N12
RBR Czech Fansite - http://rbrfan.onlineracing.cz |
Zaslal: po červenec 14, 2008 21:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|