Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ondra2818
|
Předmět: Jaký je nejlepší volant pro rbr |
|
|
Prosím vás,dnes se mi rozbil volant a myslim ze uz ho nema cenu spravovat a chtěl bych vedět jaký je nejlepsi...... po případě jaký si mám kopit díík moc |
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
Předmět: |
|
|
Tož nevim jestli tu už takový téma náhodou neni ale co naděláme. Kdyžtak příště hledat (fce), ale jak řikám nevim jestli tu to téma je.
K tvojí otázce, nejlepší volant v současnosti je asi Logitech G25, háčkový řazení, spojka, úhel otáčení až 900 stupnů atd. Na druhou stranu nevim, jestli by se ti chtělo investovat přes 5 tisíc. Pak je tu volant (opět) z dílny Logitechu jménem DFP. Je sice primárně určenej pro Playstation 2 ale s ovladačem prý funguje bez problémů i na PC. Oproti G25 mu chybí spojka a háčko, ale pořád má 900 stupnů. Solidní zpracování a sotva poloviční cena. Logitech Momo, asi na něj narazíš ale všichni si na něj jenom stěžujou, takže by ses mu asi měl vyhnout. A pak je tu můj poklad Logitech Formula Force EX, úhel otáčení sice jen 180 stupnů, řadit můžeš jenom tlačítkama pod volantem, ale jinak je to bezproblémovej volant, osobně si na něj nemůžu stěžovat. Koupil jsem ho za 1500, ale dá se asi už sehnat i levnějc. Jinak u všech výše uvedenejch je samozřejmě force feedback.
Pozn. Já jsem z toho výčtu vlastnil (a vlastnim) právě jenom ten poslední, u toho zbytku vycházim z toho, co uživatelé psali na foru v různejch tématech. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: pá červen 27, 2008 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Měl jsem Logitech DFP, teď mám G25...nic lepšího neznam.. Takže asi takhle...o volantech je tu toho napsáno poměrně dost si myslim, tak si zkus pročíst některý další komentáře..ale asi bych se rozhodoval mezi těmahle dvěma volantama... ( ikdyž si ale nejsem jistý, jestli se Log. DFP ještě pořád prodává..(?) ) |
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ David
|
|
|
G 25, ale taky Porsch 911turbo wheel nevypadá vůbec špatně.
Ale ta cena bude asi kapánek jinde. V Českých krámcích jsem ho ještě nepotkal.
http://www.fanatec.de/html/index.php?id=210 |
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Jiri:Tak ja budu asi prvni,komu Momo běhá v pohodě |
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RAFAJ David
|
|
|
Já mám taky za to, že Momo je velmi slušný HW. |
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 19:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOMOLA Ondrej
|
|
|
Mal som doma MOMO, islo cudne, brat zlomil jednu packu pod volantom.. ale na zaciatok v poho
dnes uz mame doma g25, je uplne super, nevim co dodat |
|
_________________ www.Homola Motorsport.sk
Motor Partner - Citroën |
Zaslal: pá červen 27, 2008 19:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
ja mam volan treti ty dva nebyli spatny ale bylo to hodne o penezich stali dohromady dva litry ted sem si koupil G25 a bozi nemam co bych mu vytknul ale hosi nechtejte vedet kdyz se manzelka dozvedela cenu |
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 19:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYTIR Radek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
BEZSTAROSTI Jiri napsal: |
Tož nevim jestli tu už takový téma náhodou neni ale co naděláme. Kdyžtak příště hledat (fce), ale jak řikám nevim jestli tu to téma je.
K tvojí otázce, nejlepší volant v současnosti je asi Logitech G25, háčkový řazení, spojka, úhel otáčení až 900 stupnů atd. Na druhou stranu nevim, jestli by se ti chtělo investovat přes 5 tisíc. Pak je tu volant (opět) z dílny Logitechu jménem DFP. Je sice primárně určenej pro Playstation 2 ale s ovladačem prý funguje bez problémů i na PC. Oproti G25 mu chybí spojka a háčko, ale pořád má 900 stupnů. Solidní zpracování a sotva poloviční cena. Logitech Momo, asi na něj narazíš ale všichni si na něj jenom stěžujou, takže by ses mu asi měl vyhnout. A pak je tu můj poklad Logitech Formula Force EX, úhel otáčení sice jen 180 stupnů, řadit můžeš jenom tlačítkama pod volantem, ale jinak je to bezproblémovej volant, osobně si na něj nemůžu stěžovat. Koupil jsem ho za 1500, ale dá se asi už sehnat i levnějc. Jinak u všech výše uvedenejch je samozřejmě force feedback.
Pozn. Já jsem z toho výčtu vlastnil (a vlastnim) právě jenom ten poslední, u toho zbytku vycházim z toho, co uživatelé psali na foru v různejch tématech. |
Ja mam to sami naradi jako ty |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá červen 27, 2008 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
To víš, pro nás špičkové jezdce jedině to nejlepší!
PS: Ten volant od Porsche je za 300 EUR (přesně 299.95 ). To musí bejt něco... |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: pá červen 27, 2008 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
JJ taky jsem tu cenu, hledal docela podel |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: pá červen 27, 2008 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SINDELAR Martas
|
Předmět: porsche |
|
|
ten volant od pana porsche vypada dost verne ale mou g25 bych nevimenil ani za zlate prase |
|
_________________ Šindy |
Zaslal: pá červen 27, 2008 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUDLA Maros
|
|
Návrat nahoru |
|