Právě je st prosinec 25, 2024 9:03
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VASICEK Michal
|
Předmět: RBRChamp |
|
|
Nazdarek řeknemi tu nikdo jestli se da za registrovat ještě do toho Championatu Dík |
|
|
Zaslal: ne leden 15, 2006 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
Předmět: |
|
|
Přihlásit se můžeš. já se taky přihlašoval dodatečně. Zaregistrovaný už jsi koukám správně, teď už jenom navštiv stránky : http://www.rbrmcr.com/index.htm , odešli žádost o licenci a prostuduj pravidla a ustanovení. Zatím dostaneš stejně jako já licenci "B". Po dokončení 5ti sprintrally dostaneš "A" a budeš se moct přihlásit do velkého podniku.
Hodně štěstí! Těším se na tebe na Kypru! |
|
|
Zaslal: po leden 16, 2006 5:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
SOUREK Vaclav napsal: |
Přihlásit se můžeš. já se taky přihlašoval dodatečně. Zaregistrovaný už jsi koukám správně, teď už jenom navštiv stránky : http://www.rbrmcr.com/index.htm , odešli žádost o licenci a prostuduj pravidla a ustanovení. Zatím dostaneš stejně jako já licenci "B". Po dokončení 5ti sprintrally dostaneš "A" a budeš se moct přihlásit do velkého podniku.
Hodně štěstí! Těším se na tebe na Kypru! |
Pozor, rozlišuj RbrChamp a RbrMCR |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: po leden 16, 2006 7:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
|
|
|
Pozor, rozlišuj RbrChamp a RbrMCR [/quote]
Sorry.... Tak tohle by mě taky zajímalo! |
|
|
Zaslal: po leden 16, 2006 8:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
No....tak to máte hoši smůlu......já jsem se chtěl tam dostat už před 3 týdny, ale ani hovno......je to prostě plné........a pak stejnak ufoni typu Tommi Hirvela.....to bychom opravdu nesměli dělat nic jiného než jezdit, jezdit a jezdit...... |
|
|
Zaslal: po leden 16, 2006 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
|
Předmět: Re: RBRChamp |
|
|
VASICEK Michal napsal: |
Nazdarek řeknemi tu nikdo jestli se da za registrovat ještě do toho Championatu Dík |
Takže: Já jsem se už přihlásil. Je potřeba zaregistrovat se na stránkách http://www.rbrchamp.com/ ve fóru pod nickem ve formátu "Jméno Příjmení" , stejně se zeregistrovat na webu pluginu a poslat adminovi RBRchamp (Tommy Hamerus) mail , nebo jinou zprávu , že by jste se rádi zúčastnili, vaše jméno a auto.
Jo a není už možné jezdit s WRC ....pouze PCWRC, nebo JWRC a jen jako soukromník. Do týmu se ale po dobrých výsledcích můžete dostat během sezóny. (Šéfové týmů mohou rušit, nebo podepisovat kontrakty po každém závodě). A snad i do továrního týmu, kde mohou jezdit s posledními evolucemi vozů.
|
|
|
Zaslal: út leden 17, 2006 5:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|