Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Jestli jim to stojí za to prosedět tolik času u pc, tak ať si pro mě za mě vyhrávaj.... Pokud se přidělujou body jen na jeden účet, tak je to vpořádku, i když nefér vůči těm za nimi, kterým ty body berou. |
|
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 20:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
No ja už mám tých psychopatov dosť. Dávam si prestávku a niekedy sa možno ešte do RBR vrátim. Uvidím aké zmeny sa udejú, ale nervy mám len jedny a tak budem radšej závodiť s burinou v záhrade
Majte sa ! |
|
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
To se teda necháš snadno otrávit, jen co je pravda.
Podívej se na to z jiné stránky. Když si někdo založí nick MACHR, NOVAK Standa a Henry Toivonen. Pořád to bude jen jedna osoba. Ty to nepoznáš a budeš v klidu spát a nic Ti nebude vadit. Ale pokud to bude NOVAK Standa, Stanislav Novak a Stan Novak, tak Tě to bude tak štvát, že odejdeš z pluginu? Nepřijde Ti to trochu na hlavu? Víš, říká se, že co oči nevidí, to srdce nebolí. A tohle je přesně ono.
RBR je jen hra, ať ho vylepšujeme sebevíc a jako v každé hře, i tady se podvádí. Snažíme se podvodníkům ztrpčovat život, ale Ti budou vždy nápřed. Nejen v RBR, ale všude a ve všem. Ve skutečné rally se taky podvádí. Vždycky se podvádělo a podvádět bude. Taky na ní kvůli tomu nebudeš chodit? Půjdeš pak třeba na hokej, ale tam se podvádí taky. Půjdeš se podívat na děti na fotbal a ejhle, i tam se podvádí (taky jsem byl kdysi mladší žák ve fotbale).
Chápeš, co tím chci říct? Že dělat scény kvůli jedné velice okaté variantě podvodu je zbytečné a že to nestojí za námahu?
Jinak se též měj a přeju hodně sil, neboť najít nějakou soutěž, kde nikdo nepodvádí, bude běh na hodně dlouhou trať... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st červenec 02, 2008 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LIZAKOWSKI Pawel
Založen: 11. 09. 2006 Příspěvky: 3 Bydliště: Poland, Dzierzoniow
|
|
|
KUREK Miro napsal: |
Ja by ich nakopal, hlavne Poliakov. Sú najrýchlejší a ešte musia jazdiť vo viacerých profiloch ( Lizakowski, Skroban ...) |
KUREK Miro napsal: |
No ja už mám tých psychopatov dosť. |
Great Miro!
Don't cry Miro,
I driving to two profiles ONLY in closing tourment -tests (password required) - an exception is tourment "4ss". I leading fight with Skroban Adrian of records...
I don't take any points in rally... LOL
but I'm sorry and this is not again happend.
psychopat,
Pawel
PS:sorry for my English... |
|
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
No myslim ze je to jasny( alespon z toho co jsem pobral ja ) |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 9:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Aj mne je to jasné ! Takže to už nechajme tak a prepáčte, že som sa k tomu tak vyjadril . Good luck ! |
|
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 14:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Začal jsem to trochu lovit. Vždy, když je chycen někdo víckrát ve stejném turnaji (stejná IP), dostane na jeden z těch profilů PM s žádostí o vysvětlení. Když do týdne vysvětlení nepodá, dostane dočasný BAN.
Z českých jmen se to zatím týká profilů:
Colin, ColinMcRae, Koscelník Roman |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 23, 2008 16:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
Míro, náhodou jsem narazil i na tyto duplicity:
PauloFr, FRANCO Paulo, Paulo Franco, PauloFranco, PJDFranco
N Pedrosa, NPedrosa, PEDROSA Nelson, Pedrosa, Pedros |
|
|
Zaslal: so leden 31, 2009 10:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Lukas
|
|
|
NO ja mam taky problem Brat hraje ties na mene Daniel VEREB ja hrajem na mene VEREB Lukas a mam taky problem ze on ties jazdi Euro rally cup a aj ja ho jazdim a problem je v tom ze ked ja zajazdim prvi a potom zajazdi brat po nikolkych dnoch tak sa moje repleye prepisu na jeho nevie mi niekto pomost ako ulozio jeho repleye niekde inde alebo pod inim nazvom? |
|
|
Zaslal: út březen 17, 2009 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
pod jiným jménem tito nepomůže, ale udělej si nějaký adresář a do něj si je jen po odjetí zkopíruj |
|
Zaslal: út březen 17, 2009 21:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
podľa mňa si stačí urobiť v RBR druhý profil ukladá sa to podľa názvu turnaja a profilu ne ? |
|
Zaslal: út březen 17, 2009 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
po svem odjeti si je zkopiruj jinam
/ssllooooooooow...... |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne út březen 17, 2009 21:58, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út březen 17, 2009 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Přesně tak, buď dva profily v RBR (nejjednudušší) a nebo po odjetí si je prostě zkopírovat jinam. |
|
Zaslal: út březen 17, 2009 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Lukas
|
|
|
aha takze si spravim radsej 2 profily na RBR diky |
|