Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mojmir LEHOCKY
|
Předmět: |
|
|
Mne ide súčasná verzia pluginu v pohode aj na viste ale mám problém s volantom, vždy keď vypnem hru, resetujú sa nastavenia ovládačov a musím to znovu nastaviť. |
|
|
Zaslal: út březen 11, 2008 12:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Chtěl bych se zeptat, kolik z vás má MS Windows Vista 32-bit a hraje RBR online a jaké máte zkušenosti? |
Naposledy upravil ZAHORA Martin dne čt červenec 10, 2008 21:22, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: čt březen 27, 2008 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SLIVA Ales
|
|
|
Mám Vistu ale x64, rbr funguje v pohodě. Ale neinstaloval jsem, mám zkopírováno z xpček. |
|
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 16:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rendys77
|
|
|
Ahoj,pomůže mi prosím někdo??? Nefunguje mi nainstalované autí, nevím kde dělám chybu. Nainstaloval jsem to do Visty a mám tam dát - patch 1.02.a Zfix. Vůbec tomu nerozumím a nevím co s tím díky za pomoc. R |
|
|
Zaslal: ne duben 20, 2008 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLBA Tomas
Založen: 30. 10. 2005 Příspěvky: 13 Bydliště: Slovakia,Banska Bystrica
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SKLENAROVA Petra
|
|
|
Vista mi zlobila taky, vypni UAC a je hotovo |
|
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
vista je koneckoncov velká blbost...spravíš chybu ked si to kúpiš |
|
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 23:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mojmir LEHOCKY
|
|
|
Podľa čoho usudzuješ že je vista veľká blbosť? Mne to s SP 1 šlape dobre a hlavne je tam DX10. |
|
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
usudzujem podla toho že všetci ktorých poznám sa na to sťažuju a kamoši cez počítače hovoria že na XP sa to nehrabe... |
|
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 15:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Honza ma recht....ja mam notase s vistama,pac jina moznost nebyla a je to jediny poradny PC doma,ale nic starsiho krom RBR si na nem nezahraju.... |
|
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKLENAROVA Petra
|
|
|
To já mam noťas s vistou a zahraju si vše bez problémů, akorát právě u starších titulů jako např RBR je třeba si to ošéfovat (tu vypnout UAC, tu upravit práva atd). Ale rozhodně si nemůžu stěžovat že by mi to pod XP běhalo lépe nebo bylo lepší |
|
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BALAS Marek
|
|
|
To máš teda nějakej hodně výkonej noťas. Já na tom svým ani RBR nespustím kvůli grafice Ale na stolním PC bez problémů.
Jinak mě osobně Visty taky vůbec nesedí. Jeden z důvodů je i to, že mě RBR pod nimy nejede tak jak bych si představoval ale i mnoho dalších, které nebudu rozepisovat. Věřím, že by to byl i celkem dobrý systém akorát to chce se v tom tak týden v kuse vrtat a nastavit vše podle sebe a hlavně mít na to správné PC Pak věřím, že bych Visty používal pořád ale takhle zatím u mě nevydrželi déle jak 2 dny a okamžitě sem se vracel k XP. |
|
_________________ RT--WRC-- Czech RBR Team - Subaru Impreza N12
RBR Czech Fansite - http://rbrfan.onlineracing.cz |
Zaslal: čt červenec 10, 2008 21:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKLENAROVA Petra
|
|
|
Tak tak, chce to mít na to stroj |
|
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mojmir LEHOCKY
|
|
|
Tak vista je robená pre výkonnejšie PC, ak máte staré železo tak vám je vlastne na nič, no systém to je dobrý akurát trošku náročnejší na hardware ako XP. Niektoré veci čo sa týka zrýchlenia rieši aj SP1 for Vista. A čo sa týka starších hier, je dobré ich spustiť v režime kompatibility - občas to pomôže.
Tuším že XP sa prestalo nedávno už predávať, takže ak nebudete chcieť zostať pozadu s ovládačmi a programami, tak časom na vistu budete musieť prejsť O hrách ani nehovorím, niektoré sú už teraz len pre visty |
|
|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BALAS Marek
|
|
|
No časem...spíš opravdu za hodně dlouho XP se sice přestali prodávat ale pořád je to nejpoužívanější systém a ještě dlouho bude. Navíc programy, které já používám vím na stopro, že budou nové verze nadále vycházet i pro XP (Miranda IM, Opera, Fraps, SpeedFan...) a u her nemám strach, že bych kvůli nim přecházel na Visty. V podstatě hraju jen RBR a velmi zřídka spustím CS 1.6, CMR2 nebo Moto GP2 což na XP pojede pořád. V podstatě aby mě hra donutila přejít na nový systém tak jediné co připadá v úvahu je RBR2 (které stejně nikdy nebude) a nebo jiná hra která by překonala reálnost RBR a fungovala jen na Vistách jinak nepřejdu ani kdyby mě řezali |
|
_________________ RT--WRC-- Czech RBR Team - Subaru Impreza N12
RBR Czech Fansite - http://rbrfan.onlineracing.cz |
Zaslal: čt červenec 10, 2008 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|