Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VAREKA Patrik
|
Předmět: |
|
|
to je na me trosku vice slozite nevim co presne tam mam upravit |
|
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
v souboru 207_s2000.ini najdi položku "i_window_f"" a v ní změn položku Switch z true na false |
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
diky za ochotu ale ono to tam tak je tam je napsany SWITCH-false |
|
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
BICA Martin napsal: |
Si četl časopis rally č5 co? |
Nene, já jsem ostuda a rally předplacené nemám Info mám od někoho jiného. Ostatně asi nezůstane s tímto řešením jen u Pegyho... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne červenec 13, 2008 20:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: Re: Evo, Kent, Fric |
|
|
GARAZIJA Radek napsal: |
Ahoj , nevím proč , ale převodovka (střední) na asfalt je o 10km/h pomalější než ta samá na šoto. Je to tak záměrně , nebo je problém u mě a já vás je zbytečně otravuju . A ještě jedna otázka . Já vím , že závody se jezdí dopředu , ale při couvání to auto skoro umírá to samé při startu .
Nejde s tím něco udělat ? Díky za odpověď a případnou radu .
Hezký den .
Gajda |
Dobrý postřeh. Věc se má tak, že v RBR můžeme poskládat kolik chceme stálých převodů, ale jen jednu skříň na jeden povrch. V reálu se u S2000 mění celá skříň. Tudíž jsme na asfaltový a šotolinový slot dali jinou skříň a k asfaltu jen kratší dva převody (resp. jeden reálný druhý dopočtený na správnou maximálku) a k šotolině delší dva (stejný postup). Asi bych je měl přeindexovat na šotolině, aby to byla spíš střední a dlouhá. Mimochodem, že maximálky nesedí přesně, to vím. Souvisí to s poloměrem kola v RBR, který neodpovídá přesně valivému poloměru skutečného (je větší).
Co se týče couvání, tak jediná možnost je zkrátit zpátečku, což asi udělám. Jinak je to problém asistenta spojky stejně jako dopředu. Jen dozadu je to v RBR markantnější, asi kvůli zatížení náprav... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne červenec 13, 2008 20:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GARAZIJA Radek
|
Předmět: Re: Evo, Kent, Fric |
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
GARAZIJA Radek napsal: |
Ahoj , nevím proč , ale převodovka (střední) na asfalt je o 10km/h pomalější než ta samá na šoto. Je to tak záměrně , nebo je problém u mě a já vás je zbytečně otravuju . A ještě jedna otázka . Já vím , že závody se jezdí dopředu , ale při couvání to auto skoro umírá to samé při startu .
Nejde s tím něco udělat ? Díky za odpověď a případnou radu .
Hezký den .
Gajda |
Dobrý postřeh. Věc se má tak, že v RBR můžeme poskládat kolik chceme stálých převodů, ale jen jednu skříň na jeden povrch. V reálu se u S2000 mění celá skříň. Tudíž jsme na asfaltový a šotolinový slot dali jinou skříň a k asfaltu jen kratší dva převody (resp. jeden reálný druhý dopočtený na správnou maximálku) a k šotolině delší dva (stejný postup). Asi bych je měl přeindexovat na šotolině, aby to byla spíš střední a dlouhá. Mimochodem, že maximálky nesedí přesně, to vím. Souvisí to s poloměrem kola v RBR, který neodpovídá přesně valivému poloměru skutečného (je větší).
Co se týče couvání, tak jediná možnost je zkrátit zpátečku, což asi udělám. Jinak je to problém asistenta spojky stejně jako dopředu. Jen dozadu je to v RBR markantnější, asi kvůli zatížení náprav... |
Díky za podrobné vylíčení a né nabubřelou odpověď typu nemáš spojku tak to máš blbý a jedeš bez turba tak co čekáš . Přitom ta otázka byla směřovaná na vás co děláte fyziky .
Čest vaší práci !
Gajda |
|
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 22:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GREITAS Vairuotojas
|
|
|
Hi friends
Tomas fix many problem on model but put new 207_s2000.sgc file plugin dont identify |
|
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Yes, it is all right. We can't change models whenever we want. It's not so easy and it needs noone with 207 online for the time of changing model or physics. Model will be changed with a physics evolution in early august. |
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GREITAS Vairuotojas
|
|
|
Thx for information |
|
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOFANAK Stanislav
|
|
|
Prave som natiahol 207-ku do hry a hned som dal prvu jazdu. Ked som pozeral replay tak som si vsimol ze predne kolesa su trochu viac vzadu oproti vykrojeniu blatnikov. Model aj fyzika stiahnuta z tejto stranky. Neviete v com bude problem??? |
|
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 18:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
SVOBODA Venca napsal: |
to vim taky ale nemoh jsem tam tu čásst auta nikde najít, je docela dobře ukrytá |
Cau mohl bych se zeptat kde teda ta svetelana rampa je |
|
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
Díky tak ta byla zašitá pořádně |
|
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
STOFANAK Stanislav napsal: |
Prave som natiahol 207-ku do hry a hned som dal prvu jazdu. Ked som pozeral replay tak som si vsimol ze predne kolesa su trochu viac vzadu oproti vykrojeniu blatnikov. Model aj fyzika stiahnuta z tejto stranky. Neviete v com bude problem??? |
Důvod je jednoduchý, máš tam jinou fyziku. Jinak to není možné. |
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|