Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

IRC 2008
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FISERA Honza

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, prosím o změnu auta a to z Fordu Fiesta na Renault Clio s1600, díky Smile
Příspěvek Zaslal: ne červenec 27, 2008 21:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JANKU Roman

FISERA Honza Také zdravím, mě nemusíte nic hlásit, já to vpodstatě vůbec neřeším kdo s čím jezdí.

Na webu visí první asfalt Ypres rally. Měl jsem asi 3 varianty nakonec je tam ta středně těžká.

Příspěvek Zaslal: po červenec 28, 2008 22:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BAJGAR Petr

Bych teda řekl že je víc než středně těžká Laughing Laughing Laughing , ale to už nechám na každém Wink
Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 9:44
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MATOUSEK Vlastimil

Na stránkách " http://kizzcup.kvalitne.cz/harmon_Ypres.php" se píše "v RBR bohužel nemáme moc rovinatých asfaltových tratí, pojedou se hlavně Příbramské RZ". Tak se ptám,proč se nezařadí aspoň nějaké tratě z TARMAC MODU?Asi to sem nepatří ale přímo v diskuzi o Tarmac modu mi nikdo dlouho neodpovídá,jestli se teda aspoň uvažuje o zařazení tohoto módu do RBR.Přiznám se že jsem byl vždycky už od dob Colina jedničky na asfaltové soutěže a ani tady mě ta šotolina nějak dvakrát nebere.Třeba Japonsko by bylo s asfaltem ideální.Sorry za příspěvek,vím že sem nepatří ale rád bych věděl co a jak.
Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 17:31
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
JANKU Roman

Nevím proč by to sem nemělo patřit,,,
No já už sem to někde psal, že nechcu turnaj zbytečně zatěžovat modama a texturama,, Stím tarmac modem je problém ten, že to na pluginu prostě nefunguje.

Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 18:28
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
RESL Jan

No já bych byl za tarmac mod taky určitě rád a myslim,že většina.Problém je ale podle mě v tom,jak ty módy vlastně fungují.Já zkoušel jen ten mód na Irsko,tedy asfalt v Británii a jen jako asfalt to vypadalo,chovalo se to ovšem jako šotolina.
Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 20:30
JILEMNICKY Martin

Noo já jezdim na asfalt módu dost často na jiném pluginu.....
Jako jede se pěkně jako asf se to chová ale dost velký mínus je že tam sou hrboly stejný jak na šotolině.....
Takže to dost kope...... Laughing
Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 21:50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PTACEK Martin

Chirdohead na asfaltu.......můj bože marja pano........to musí být total adrenalin.......já bych se teda rozhodně posral jet cca 3.min. težce přes 200Km/h.......
Možná se jednoho krásného dne dočkáme......

Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 22:15
PRIKRYL Roman

PTACEK Martin: Mrsknem tam retarder Laughing

Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 22:52
MATOUSEK Vlastimil

Tak je mi jasný ze ne všechy tratě by byly na to ideální,ale jak už jsem psal, Japonsko,to mi v něktré RZ na těch polích připomíná trošku i naše prostředí,jsou tam ostré zatáčky a relativne rovný povrch,takže myslím že by to bylo super,pak snad ještě něco z USA a Austrálie,a nebo jsem na BM viděl předělaný Finsko do šotoliny.Snažil jsem se to stáhnout ale už to nešlo.I to by bylo krásný.Každá trať,i třeba stará,která by se jela jako nová by byla určitě vítaná.Škoda že to nejde na pluginu.Kdybych se aspoň trošku vyznal v programování tak bych do toho tak dlouho vrtal až bych z toho třeba něco vykouzlil.O víc asfaltů nebo jakýchkoliv nových tratí mám velký zájem.Už aby někdo udělal nějaké další České RZ co jsou už rozdělané.Pro mě osobně ta Příbram mě baví daleko víc než všechny ostatní originální tratě ve hře dohromady.Bejt tam ještě trošku rovnější povrch tak je to úplná nádhera.Jo a hlavně kdyby tam nebyli ty sudy...To je jediná věc která mi tam docela vadí,sudy s olovem o který se otřu zrcátkem a v momentě stojím.
Příspěvek Zaslal: út srpen 05, 2008 23:53
VANIK Jan

Ono i v reálu jsou ty sudy snad naplněný vodou. Narazit do sudu nebo balíku slámy, tak s malym šrámem neodjedeš ani v realitě.

Příspěvek Zaslal: st srpen 06, 2008 0:03
HAZE Jiri

Chci se zeptat, to jsem opravdu jediný, komu vadí v jedné sekci Francouzské a České RZ bez možnosti změny setu Question Exclamation Evil or Very Mad Tak jak to bylo v právě probíhajícím turnaji Question Crying or Very sad To, že jsou 2 rz označeny shodně 0.0 km a žádný obrázek chápu (stačí si tam nahrát svůj a je po problému), ale po Plane II jet Oslí na nízkém setu mi přijde fakt dost HARDCORE a pak ještě jednou....tam jsem ale už nedojel Confused V jiných turnajích se to myslím už odbouralo (sekce buď Fr, nebo CZ). Co na to pořadatel a ostatní Question

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: so srpen 09, 2008 22:31
MATULA Lukas

já sem se do té sekce ani nedostal, ale sou lidi (jako třeba já) kteří mají v podstatě stejný setup na příbram i francii Smile
Příspěvek Zaslal: so srpen 09, 2008 23:30
PRIKRYL Roman

Nejsi sam komu to vadi, i me to vadi, ale jelikoz jsem tu nedojel tak je me to da se rict fuk, ale reklbych ze to je ve vice turnajich (poharech).Ale jelikoz jezdim IRC s P207, tak to tak nehrotim bo na 207 mam jedinej set, ale za normalnich okolnosti stimto taky nejsem spokojen.

Příspěvek Zaslal: so srpen 09, 2008 23:39
KUCERA David

Příspěvek Předmět: V čem je problém? :-D Odpovědět s citátem

Chce to koncipovat setup na obojí povrchy (uskákané Česko a rovná Francie), ale dá to strašně moc práce......to je jediná vada na kráse. Já osobně jsem vychytal mouchy a bez problému odjedu veškerý asfalt na jeden setup Cool
Příspěvek Zaslal: so srpen 09, 2008 23:49
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Další
Strana 10 z 21

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme