Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FISERA Honza
|
Předmět: |
|
|
Zdravim, prosím o změnu auta a to z Fordu Fiesta na Renault Clio s1600, díky |
|
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
FISERA Honza Také zdravím, mě nemusíte nic hlásit, já to vpodstatě vůbec neřeším kdo s čím jezdí.
Na webu visí první asfalt Ypres rally. Měl jsem asi 3 varianty nakonec je tam ta středně těžká. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: po červenec 28, 2008 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
Bych teda řekl že je víc než středně těžká , ale to už nechám na každém |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 9:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Na stránkách " http://kizzcup.kvalitne.cz/harmon_Ypres.php" se píše "v RBR bohužel nemáme moc rovinatých asfaltových tratí, pojedou se hlavně Příbramské RZ". Tak se ptám,proč se nezařadí aspoň nějaké tratě z TARMAC MODU?Asi to sem nepatří ale přímo v diskuzi o Tarmac modu mi nikdo dlouho neodpovídá,jestli se teda aspoň uvažuje o zařazení tohoto módu do RBR.Přiznám se že jsem byl vždycky už od dob Colina jedničky na asfaltové soutěže a ani tady mě ta šotolina nějak dvakrát nebere.Třeba Japonsko by bylo s asfaltem ideální.Sorry za příspěvek,vím že sem nepatří ale rád bych věděl co a jak. |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Nevím proč by to sem nemělo patřit,,,
No já už sem to někde psal, že nechcu turnaj zbytečně zatěžovat modama a texturama,, Stím tarmac modem je problém ten, že to na pluginu prostě nefunguje. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: út srpen 05, 2008 18:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
No já bych byl za tarmac mod taky určitě rád a myslim,že většina.Problém je ale podle mě v tom,jak ty módy vlastně fungují.Já zkoušel jen ten mód na Irsko,tedy asfalt v Británii a jen jako asfalt to vypadalo,chovalo se to ovšem jako šotolina. |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEMNICKY Martin
Založen: 03. 10. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Noo já jezdim na asfalt módu dost často na jiném pluginu.....
Jako jede se pěkně jako asf se to chová ale dost velký mínus je že tam sou hrboly stejný jak na šotolině.....
Takže to dost kope...... |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Chirdohead na asfaltu.......můj bože marja pano........to musí být total adrenalin.......já bych se teda rozhodně posral jet cca 3.min. težce přes 200Km/h.......
Možná se jednoho krásného dne dočkáme...... |
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
PTACEK Martin: Mrsknem tam retarder |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út srpen 05, 2008 22:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Tak je mi jasný ze ne všechy tratě by byly na to ideální,ale jak už jsem psal, Japonsko,to mi v něktré RZ na těch polích připomíná trošku i naše prostředí,jsou tam ostré zatáčky a relativne rovný povrch,takže myslím že by to bylo super,pak snad ještě něco z USA a Austrálie,a nebo jsem na BM viděl předělaný Finsko do šotoliny.Snažil jsem se to stáhnout ale už to nešlo.I to by bylo krásný.Každá trať,i třeba stará,která by se jela jako nová by byla určitě vítaná.Škoda že to nejde na pluginu.Kdybych se aspoň trošku vyznal v programování tak bych do toho tak dlouho vrtal až bych z toho třeba něco vykouzlil.O víc asfaltů nebo jakýchkoliv nových tratí mám velký zájem.Už aby někdo udělal nějaké další České RZ co jsou už rozdělané.Pro mě osobně ta Příbram mě baví daleko víc než všechny ostatní originální tratě ve hře dohromady.Bejt tam ještě trošku rovnější povrch tak je to úplná nádhera.Jo a hlavně kdyby tam nebyli ty sudy...To je jediná věc která mi tam docela vadí,sudy s olovem o který se otřu zrcátkem a v momentě stojím. |
|
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 23:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Ono i v reálu jsou ty sudy snad naplněný vodou. Narazit do sudu nebo balíku slámy, tak s malym šrámem neodjedeš ani v realitě. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: st srpen 06, 2008 0:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Chci se zeptat, to jsem opravdu jediný, komu vadí v jedné sekci Francouzské a České RZ bez možnosti změny setu Tak jak to bylo v právě probíhajícím turnaji To, že jsou 2 rz označeny shodně 0.0 km a žádný obrázek chápu (stačí si tam nahrát svůj a je po problému), ale po Plane II jet Oslí na nízkém setu mi přijde fakt dost HARDCORE a pak ještě jednou....tam jsem ale už nedojel V jiných turnajích se to myslím už odbouralo (sekce buď Fr, nebo CZ). Co na to pořadatel a ostatní |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so srpen 09, 2008 22:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
|
|
já sem se do té sekce ani nedostal, ale sou lidi (jako třeba já) kteří mají v podstatě stejný setup na příbram i francii |
|
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 23:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Nejsi sam komu to vadi, i me to vadi, ale jelikoz jsem tu nedojel tak je me to da se rict fuk, ale reklbych ze to je ve vice turnajich (poharech).Ale jelikoz jezdim IRC s P207, tak to tak nehrotim bo na 207 mam jedinej set, ale za normalnich okolnosti stimto taky nejsem spokojen. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so srpen 09, 2008 23:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA David
|
Předmět: V čem je problém? :-D |
|
|
Chce to koncipovat setup na obojí povrchy (uskákané Česko a rovná Francie), ale dá to strašně moc práce......to je jediná vada na kráse. Já osobně jsem vychytal mouchy a bez problému odjedu veškerý asfalt na jeden setup |
|
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 23:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|