Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaky system superrally pro sezonu 2008/09 preferujete ? |
1. SR pen. 5 min, SR sekce cela jedna etapa |
|
40% |
[ 61 ] |
2. SR pen. 5 min, SR sekce dve na etapu, popr. tri v pripade SS |
|
25% |
[ 38 ] |
3. SR pen. 2,5 min, SR sekce cela jedna etapa |
|
5% |
[ 8 ] |
4. SR pen. 2,5 min, SR sekce dve na etapu, popr. tri v pripade SS |
|
15% |
[ 23 ] |
5. Bez superrally |
|
13% |
[ 20 ] |
|
Celkem hlasů : 150 |
|
Autor |
Zpráva |
KOCOUREK Vasek
|
Předmět: |
|
|
Ahoj.Opravdu nevím co tady pořád řešíte.Minulé TR bylo nějak postaveno a nikdo si nestěžoval.Nechal bych to na organizátorovi soutěže jakto udělá a basta. |
|
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
"SR zůstane 5min. Pokud někdo havaruje a odstoupí, nemá mít nárok bojovat o nejvyšší příčky. To už bych tam radši SR nedal vůbec. Ale vzhledem k loňským výsledkům by třeba v závodě bodovalo jenom šest jezdců a to nechci. Takže SR rozhodně zůstane." cituji Michala a kdo už tohle nepochopí,tak....... |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: so srpen 09, 2008 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Ja som za to aby to ostalo tak ako vlani |
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
Ja toho do fora moc nenapíšu , ale sem pro bod 1. A to z důvodu toho že i pomalí jezdci by měly mít šanci vydobýt si pohárek z velkého turnaje. Tak že, když s tím nějaký rychlík sekne do křoví neměl by už mít šanci se dostat hodně vysoko na body. Potom budou moci bodovat i jezdci ,kteří nemají takovou rychlost což jim jistě doda chut do rbr. Každeho totiž nebaví jezdit 12 zavodu o 24 rz a vědět že neurvu ani bod To je muj nazor a třeba to nema s realem co dělat ale RBR je hlavně hra ktera nas musí bavit!!!! Tak si hrajme a real nechme těm co mají to štěstí a odvahu se do opravdoveho specialu posadit . ( už to vidím toto zase schytám ) |
|
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jirko,úplně s tebou souhlasím a pod to se i podepíši |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so srpen 09, 2008 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Nesouhlasím s Tebou v tom, že SR s jedním záchytným bodem a 5min je k ničemu. To je věc názoru. A s Tvým názorem nesouhlasím. Jak jsem již psal. SR je tady proto, aby se nestávalo, že bude bodovat jenom 5-6 jezdců z 20 možných v jedné soutěži. A délka 5min je rozumná proto, aby špička se dvěma neodjetýma RZ neporazila pomaleji jedoucí jezdce. A ted pomaleji jedoucími jezdcemi myslím spíš jezdce průměrné. Za 24 RZ totiž není problém pro pomalé jezce obdržet 10min nálož. Takže já neutínám diskuzi o doladění pravidel, ale utínám diskuzi o které jsem že je zbytečná.
Michale, myslím, že se v této diskuzi objevuje spoustu zajímavých názorů a proto si myslím, že tato diskuze rozhodně zbytečná není.
Situace je taková, že pokud se změní délka SR sekce na celou etapu, tak prostě bude mezi posledními bez SR a prvními se SR ještě větší rozdíl.
Vezměme tedy konkrétně výsledky z loňského ročníku:
1. Montek Rally
WRC - Koch Leoš - ztráta 11:19, předstihnut těsně Dufsem s 10 min penalizací
N4 - žádný jezdec nebyl předjet jezdcem se SR
S1600 - Marcel Reznicek predjel s 10 min pen. tři jezdce o 1, 3 a 4 min
1. RT--WRC-- Rally
WRC - tři jezdci byli předjeti jezdci s penalizací, poslední bez SR měl ztrátu 16 min ale bylo v tom několik výletů mimo trať
N4 - dva jezdci předjeti jezdci se SR, opět jejich ztráta ale byla dána výlety mimo trať
S1600 - jeden jezdec předjet
.... atd.
Ve výsledcích se objevuje opravdu velmi málo jezdců, kteří jeli bez SR a přesto byli za daných podmínek předjeti jezdci se SR. Nicméně, jen z komentářů se dá usuzovat, zda ti jezdci byli opravdu nováčci a jeli bezpečně a pomalu, nebo jeli co to dá a měli štěstí, že udělali pouze výlety mimo trať a nic víc.
Z toho vyvozuji, že bylo jen velmi málo jezdců, jestli vůbec takoví byli, kteří jeli celý podnik bez chyby na jistotu a přesto je pojel někdo se SR. Řekni mi tedy Michale, co tě vede ke změně těchto minulých podmínek k ještě přísnějšímu systému ?? Výsledkem bude jen to, že ti kteří měli smůlu a jejich minimální náraz vyhodnotil systém jako zničení motoru budou zcela mimo a ti co mají štěstí (Ptíca je vzor ) a jejich krkolomné výlety auto přežije budou mít pořád velkou šanci na umístění.
Prostě... podle mne zpřísnění systému nemá žádné, ale žádné opodstatnění a nikdo tady žádné neuvedl, včetně ředitele soutěže.
Můj názor je, nechat systém tak jak je, nebo, když chcete SR na celou etapu, tak zkrátit penalizaci na 2 nebo 3 min. |
|
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Jardo, kurva ty máš výdrž |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: ne srpen 10, 2008 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
nee že jardo ty máš výdrž...chvala bohu že máš výdrž.. máš podla mna uplnu pravdu ,plne stým suhlasím.. |
|
|
Zaslal: st srpen 13, 2008 18:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, jak to tak ale vypadá, tak jsem na to sám a vedení TR neslyší na žádné argumenty. A to je pouze škoda... |
|
|
Zaslal: st srpen 13, 2008 18:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Sice jsem už hlasoval, což není doufám nepodstatné, ale taky jsem pro buď zachovat předešlý systém, nebo SR zrušit. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st srpen 13, 2008 22:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No tak ja sem hlasoval pro bod 1 kdybych si mohl vybrat dale volil bez SR. Psat k tomu nic nebudu nejlépe to podle mě napsal Jirka Bayer k tomu nemam co dodat a plně s ním souhlasím. |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st srpen 13, 2008 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Taky souhlasim s Jirkou, ale vychazi me z toho jen to ze by zadna SR ani nemusela byt a jestli jde o to aby bodovali i ti pomalejsi, tak proc se starat o nejakou SR, kdyz to nekdo posle do krovi, tak by uz nemel mit sanci zavodit dal, jestli jde teda o to aby bodovali i ti trochu vzadu. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, z celkového počtu prozatím hlasujících (93) je jen 27 pro systém SR tak jak to vedení Team Rally zamýšlí.
Myslím, že to jako obrázek stačí a jak se rozhodnou je již na nich |
|
|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 18:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Ale také nezapomeň spravedlivě napsat, že 57 lidí je pro ZACHOVÁNÍ 5 min. penalizace a JEN 23 lidí chce 3 (2.5) min. penále a 13 lidí nechce SR vůbec (23+13=36 chce u SR změnit čas,či úplně zrušit). Stále mi vychází více lidí pro 5 min. SR .... otázka je JEN zda za etapu, či v etapě bude více sekcí se SR Tak to vidím zase já |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá srpen 15, 2008 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Jardo Jirka to napsal přesně a všichni si to dovedou spočítat , že pro 3 min SR je menšina a to drtivá. Spíše bych čekal že napíšeš ferově ,že jsi byl přehlasován. To přece musíš uznat. Tudíž by sme mohli diskutovat pouze tom zda zvolit bod 1 nebo 2 |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: pá srpen 15, 2008 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|