Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOPIC Jiri
|
Předmět: |
|
|
Ja sem se teda v posledni dobe a ani snad pred tim s zadnym nerealnym casem mych souperu nesetkel... Kdyz uz teda ma colovek pochybnost, tak at to ukaze na konkretnim pripade a ne jako tohle vseobecne tema... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 18:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
No tak například toto co jsem jel naposled v S1600. Je zajímavé shlédnout časy těch prvních cizinců,pak je skok jak hrom pak už to je vyrovnané. Metvrdím,že tam mám supr čas,to určitě ne,nejel sem ani můj rekord ale určitě tyto časy jsou pitomost. Na Falstonu mi dal hned na prvním mezičase 11 sekund a to ten mezičas tam je kuwa fakt brzo a neudělal jsem žádnou chybu.Takže bych tam bral že rychlejší o 5-6 sekund-to bych asi pochopil ,ale 11 je fakt hovadina..
Odkaz: http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=d5bca191f9cf62d1ebc61083bfb25268&stage=1&class=2 |
|
|
Zaslal: čt srpen 14, 2008 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KVETON Zdenek
Založen: 24. 02. 2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Rožmitál pod Tř.
|
Předmět: Je toto možné |
|
|
No jezdim to už nějaký ten rok a většinou S1600 a časy které ve tvém příkladu zajel LOTOV jsou realné s nastavenim které je v limitech...nevim co se ti na tom nezdá |
|
|
Zaslal: čt srpen 14, 2008 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Lukáš Kubíček: Chlape, radši trénuj a míň mluv. Jestli budeš každého na potkání nazývat podvodníkem, tak se Ti to jednoho dne vrátí |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 19:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
KUBICEK Lukas: Tady nejde o to ze by podvadeli, ty jsi proste a jednoduse pomalej! Tak se skus nad tim co jsi tady vypalil zamyslet! |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
Sakra, tak to se kajím, jsem taky podvodníkem! |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
KUBICEK Lukas: To si děláš pr..l Já sice jezdím jako šnek,ale na tomto příkladě co jsi dal bych byl také podvodníkem Mé časy jsou asi o 10-15 sec. rychlejší než ty Tvé a vím, že mám rezervy Ono si stačí sednout a jezdit,jezdit a jezdit No a jestli jsi měl 3 měsíce pauzu, tak jsi dost zpomalil a nemáš takové návyky, sám to teď pociťuji na vlastní kůži Takže, nepiš bludy úřední obludy a trénuj a snaž se ZLEPŠOVAT Koukni se na nějaké videa lidí, co jezdí dle Tebe šílené časy.... nebo se koukni na jejich sety a pak vykřikuj něco o podvodech Zkus si nastavit auto MIMO hodnoty a jdi na plugin-nepustí tě |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZDEK Filip
Založen: 06. 04. 2008 Příspěvky: 280 Bydliště: valašské klobouky
|
|
|
Když jsem se vrátil z chorvatska a celý týden co jsme byl přič tak jsme se RBR ani nedotkl a přišel jsem a neuměl jsme jezdit a musel jsme se půl dne učit jezdit. |
|
_________________ Red Bull, Bujaček RBR Team
Citroën DS3 WRC |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
to KUBICEK: nezmysel,. skus si potrenovat v shakedowne a potom chod na trat |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt srpen 14, 2008 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
Založen: 23. 01. 2008 Příspěvky: 126 Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko
|
|
|
KUBICEK Lukas:To co pises je totalna blbost.nejazdil si tri mesiace,a teraz ked si vysiel z cviku a nedari sa ti ides obvinovat druhych za to ze su lepsi?to je fakt sila.Ja mozem len suhlasit s HAZE Jirim. |
|
|
Zaslal: čt srpen 14, 2008 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
No omlouvam se,ale prostě se mi to nějak nezdá.Neobviňuju nikoho konkrétně.Ty moje časy tam jsou zle-to jsem taky napsal...
Ale nebudu se už opakovat. Prostě jsem jenom vyjádřil svůj názor-je fajn že s tím nesouhlasíte-takže budu trénovat a uvidíme...Ale poochybuju že bez zkrácení tratě nebo něčeho jiného udělám zlepšení 11 sekund.N2co jiného je snaha,trénink,zlepšování a něco jiného je skok z trabantu do ferari .
NEchtěl jsem nikoho z vás urazit nebo nas..at,ale prost ěse mi něco nezdálo,pročetl jsem názory a udousil jsem,že zřejmě borci z východu jsou asi fak nejlepší a budu muset holt trénovat.
Díky za všechny reakce a někdy na trati zdarec. |
|
|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 11:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
No, já když fakt jezdil denně, tak jsem si své rekordy zlepšil i o 15 sec. a více, záleží hodně na nastavení vozu a jak si trať pamatuješ Krácení hlídá plugin a dává nekompromisně penalty.... občas ale i tak jde zkrátit bez postihu,ale není to na každé rz a zase o tolik to není |
|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 11:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
Jirka HAZE: Díval jsem se na tvůj rank a jezdíš celkem dobře.TAkže:
KAšlu na cizozemce a jdu po tvojem ranku POkud se dostanu do první 20tky-bude to můj životní úspěch,.Ale je fakt,že za ty tři měsíce co jsem nejel,se vytratila trochu jistota v některých úsecích...
Jinak pěkný zbytek dne. |
|
|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Jinak na osvětlenou, já ani nevím, jaký rank mám Na rank jezdí jen svátečníci a nemá vypovídající hodnotu, snad jen tu, že máš moře času na ježdění Raději než rank se snaž dostat do TOP v úspěšnosti dojetých turnajů Na co ti je být v TOP 20 v ranku, když nedojedeš skoro žádný turnaj a máš 20-30 % úspěšnost Ale je to Tvůj boj A rychlost je také dobrá ... |
|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 12:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|