Právě je so listopad 09, 2024 10:51
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOFBAUER Jakub
|
Předmět: |
|
|
To já dostávám po letech ježdění furt. A většinou s tím taky ještě říznu |
|
_________________ |
Zaslal: čt srpen 28, 2008 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINS Vojta
|
|
|
mym cílem ani tak neni patřit mezi nejrychlejší, kvůli tomu to nejezdim. mnohem větší radost mi udělá když závod odjedu čistě a bez chyb. když je někdo dobrej - já mu to přeju a nikoho neobviňuju. jenom jsem chtěl v tomhle Pavla podpořit, protože se tu podvádění objevilo (ne podle mně, ale podle toho, co jsem tu už někde četl). |
|
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Je zajímavé, že o podvádění píši JEN nováčci zde na foru..... Ono je něco jiného jezdit a vyhrávat v NFS, CMR, nebo jezdit a prohrávat v RBR Pak to mnozí neunesou a hned píší o podvodech, ale konkrétní důkazy NEJSOU A to, že někdo jede se švestkou rychleji než nějaký začátečník s N4,S2000 či WRC a tudíž podvádí je NESMYSL |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt srpen 28, 2008 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINS Vojta
|
|
|
4Jiří: o nikom tu nepíšu že podvádí, ale taky nepřipouštim, že třeba něco takovýho neni možný. nechci nikoho podezřívat z podvodů. a rozhodně to nepíšu proto, že bych se potřeboval "vybrečet" (kvůli výsledkům ((číslům ve statistice)) na který stejně kašlu), jak si to vysvětlujete. |
|
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pak zcela nechápu smysl tohohle vlákna.
1) Samozřejmě se podvod vyskytnout může, ALE pokud někoho chceš obviňovat z podvodu, jako že to je závažné obvinění, tak jedině konkrétně a s důkazy. Jinak jde plácnutí do vody, ne-li přímo o pomluvy.
2) Přečti si svůj první a svůj poslední příspěvek v tomhle vlákně. Dává Ti to smysl? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt srpen 28, 2008 23:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Je to mlácení prázdné slámy, pramenící z toho, že nováčci prostě nepřečtou všechno na foru (ani nemohou). Je rozhodně snazší přečíst si něco o tom, že si posunu start, upravím fyziku, odstraním stromy a kdo ví co ještě, než si přiznat, že světová a česká špička mi naloží pokaždé, když si vzpomene.
5:40 na Plane je bídný čas a takový David Kučera to se S1600 jezdíval za 5:11 mám ten pocit. Já s Celicou ST205 za 5:14.
Anonymita internetového fóra umožňuje takovéhle očerňování, které nikam nevede. Zdržte se prosím podobných výkřiků do tmy. Napiště - podzřelý čas v tom a tom turnaji u toho a toho jezdce a basta. Před tím, ale ještě mrkněte minimálně na časy v ranku, alespoň ČR, ať nejste za neználky.
Příjemný den |
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 8:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
@ Kuba: jn máš pravdu ale už se pomalu vracim do RBR, na další TR budu připravenej |
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 12:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|