Právě je so leden 11, 2025 23:40
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DOBES Jan
|
Předmět: |
|
|
Díky všem za pochvaly, jsem rád, že se líbí
Pro Zajíce: na takové počty je ještě brzo, ale všechno se bude projednávat na vyhlášení. (původně o tom hovořil i Šnek ale musel jsem ho trochu sestříhat |
|
Zaslal: út květen 06, 2008 17:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Je to tak. Normálně mě sestříhal. A já se s tím tady tak nakecávám
Jestli jste mrkli na vlákno o vyhlášení, jedním z bodů programu vyhlášení bude debata o pravidlech a systému Team Rally 2008-9. Mám už nějakou představu, jak by to mohlo vypadat. Je to ale zatím opravdu ve fázi představ.
Už teď mě kontaktovalo několik manažerů s přáním pořádat podnik TR 2008. Bude nutné udělat systém už na výběr pořadatelů.
Doufám že se nám ještě doplní počty lidí na vyhlášení a že to probereme v co největším počtu. |
|
Zaslal: út květen 06, 2008 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
určitě už jsem někde děkoval ale tak ještě jednou...za cely team Czech Rally Fans RBR děkuju všem klukům co se na to podílely a dovolili nám pohřbívat náš čas u stolu s volantem nebo klávesnicí:)byla to nadhera Samozřejmě i náš team by měl zájem pořadat podnik TR ale asi se tam mezy špičku nevlezeme v neposlední řadě děkuji za videa na které je radost koukat obzvlášť když se tam ukaže auto s nalepkou CRF díky,díky,díky |
|
|
Zaslal: út květen 06, 2008 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Honzo, moc pekny video, je to opravdu cim dal tim lepsi neli jiz skoro dokonaly ! Diky Tobe za tu praci .
Michal |
|
|
Zaslal: út květen 06, 2008 21:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Honzo budu se opakovat, ale co ti rict? Je to S K V E L Y a doufam ze to dlouho vydrzi... |
|
Zaslal: út květen 06, 2008 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Tak po shlédnutí posledního videa mě tedy padla čelist Co řícit je to dokonalé.... Honzo díky moc TR díky sestřihum nabralo opravdovy punc rally se vším co k tomu patří a ani to nejlepší psané review se nevyrovna když se na to člověk muže podívat. Komentař úúúúúúžasný. Kdyby to viděl někdo z naborového oddělení TV tak maš o práci postarano |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st květen 07, 2008 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Jsou teď přístupný někde stránky TR2007? |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: po září 08, 2008 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|