Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUBICEK Lukas
|
Předmět: |
|
|
No MExico už jsem seřadil - snad je to už přehlednější.ALe jak říkám důležítá je úplně ta poslední tabulka s tím přebodováním do SUPERCUPU. |
|
_________________ www.besipsupercup.wz.cz |
Zaslal: po září 15, 2008 19:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Ahoj, možná jsem pomalejší, ale nějak jsem nezachtil jak byl obodován první podnik..... V prvním turnaji jsem dojel třetí, v druhém nedojel a ve třetím druhý ve třídě N4...tak by mě zajímalo jak se došlo k počtu 6 bodů.. (Mě to vychází 10+0+12b = 22) Není to kritika, jen tomu nerozumím jak se dojde k celkovému bodovému kontu. Myslel jsem že za každý turnaj dostane člověk nějaké body a pak se sečtou za všechny tři.....a taky se v bodování psalo, že za první místo je 15, tudíž kdo vyhraje všechny tři bude mít 45....ale tuhle číslovku jsem ve výsledcích nenašel...... jen říkám, nerozumím tomu, ale jinak turnaj super... |
|
|
Zaslal: po září 15, 2008 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
Jo je to právě takto:
BODOVÁNÍ
BESIP SUPER CUP je vypsán pro vozy tříd WRC, S2000, N4 a S1600.
Za každý ze tří turnajů bude bodováno prvních 10 míst v každé třídě.(15,12,10,8,6,5,4,3,2,1)
Vyhodnocení proběhne po každém soutěžním týdnu.
Pro každou třídu bude vyhotovena tabulka se součtovým počtem bodů ze všech tří turnajů daného týdne, která určí pořadí jezdců v dané kategorii. Je tedy možno získat v týdnu ze tří turnajů maximálně 45 bodů. (3 x 15 = 45).
Po každém týdnu si připíše prvních 8 jezdců v celkovém součtu své kategorie body do celkového pořadí BESIP SUPER CUPU. (10,8,6,5,4,3,2,1).
Bodování v BESIP SUPER CUPU bude již pro všechny třídy dohromady.
(tedy i jezdec slabší třídy s1600 může bodově konkurovat díky svým stálým dobrým umístěním jezdci v třídě WRC)
TA pasáž supercup je důležitá |
|
Zaslal: po září 15, 2008 19:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
BESIP SUPER CUP celkové pořadí
tak tuto tabulku uz vobec nechapem,. ako je to mozne ze som 5. ked na rally mexico som bol 2.2.3.miesto celkove |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: po září 15, 2008 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Ale Martine vždyť po 3 rally jsi ve WRC 2.V celkovém pořadí jsi 5 ,protože máš 8 bodů a ti před tebou 10(to jsou ti co ze 3 startů vytěžily maximum bodů) Jestli to dobře chápu tak Super Cup je trochu něco jiného než celkové pořadí.Vidím to jako menší narovnání šancí na celkové vítězství i pro piloty slabších strojů,než WRC.Ale pořadatelům nezávidím různorodost bodování. |
|
|
Zaslal: po září 15, 2008 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
tak to nechapem. v celkovom poradi som bol max. 3 a to v 3.rally,. ostatne vsade druhy,. |
|
Zaslal: po září 15, 2008 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Já třeba všechny 3 Mexica vyhrál,proto mám v Super Cupu víc bodů a jsem na děleném 1 místě ještě se 3 dalšímy.Vše se vyvrbí až v průběhu dalších závodů.nebourej,boduj a budeš Top. |
|
|
Zaslal: po září 15, 2008 23:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
tak to nechapem. v celkovom poradi som bol max. 3 a to v 3.rally,. ostatne vsade druhy,. |
Martine v celkovém pořadí jsi napsán jako pátý,totiž celkově se to započítává společně pro všechny čtyři skupiny.V podstatě jsi druhý,ale před tebou jsou 4 jezdci všech kategorií, kteří během Mexica nazbírali více bodů-jinými slovy na prvním místě jsou po mexicu ti, co vyhráli celkově mexico ve svoji třídě. Tedy i Libor Tomecek co vyhrál Mexico v S1600 je před tebou,ale to pořadí bude v dalších závodech jiné a nebude tam tolik dělených míst.Přibudou i další jezdci atd...Ale hlavní je,že ty máš do SUPER CUPU už 8 bodů a to ti nikdo nevezme
ALe jinak se můžeš podívat na barvu svoji třídy WRC - modrá a jednoduše zjistíš, že jsi celkově ve WRC druhý.
TY body za ty tři dílčí podniky nelze sčítat do celkového součtu, protože po třech - pěti závodech by třeba někdo z třídy kde budou startovat jen 4 jezdci nazbíral i 200 bodů a to by bylo neměřitelné vůči třeba WRC, kde je na startu cca 20 vozů (zatím ).Takže dochází k přebodování prvních OSMI jezdců své kategorie za celý podnik.
NEvěš hlavu, doufám že tě to neodradilo a že tě uvidíme na startu Francie |
|
Zaslal: út září 16, 2008 7:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
aha uz chapem,. a na start FRANCIE sa postavim |
|
Zaslal: st září 17, 2008 17:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Začínám to chápat a začíná se mi to líbit,jen škoda že jsem to tak posral.Taky jsem netušil že to bude tenhle formát.Je to vlastně dalo by se říct něco jako zbůsob bodování v ME v závodech do vrchu že?Když jezdec třeba ze skupiny SP pokud ji vyhrává může nakonec vyhrát absolutně i před třílitrovými speciály jestli se nepletu |
|
|
Zaslal: st září 17, 2008 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
MATOUSEK Vlastimil napsal: |
Začínám to chápat a začíná se mi to líbit,jen škoda že jsem to tak posral.Taky jsem netušil že to bude tenhle formát.Je to vlastně dalo by se říct něco jako zbůsob bodování v ME v závodech do vrchu že?Když jezdec třeba ze skupiny SP pokud ji vyhrává může nakonec vyhrát absolutně i před třílitrovými speciály jestli se nepletu |
Jo je to přesně tak, ale fakt nevím jestli to tak vrchaři mají..
Já sem tu jen tak seděl a dumal nad tím, že většina pohárů sice dává body za umístění ve skupině ale do celkového se započítává většinou pořadí celkově přes všechny skupiny. Tedy ENkaři a ESkaři nemají nárok..
TAkže jsem to takhle navrhnul-říkám je to první (nebo nultý) ročník a vše se ještě utřepe a po novém roce může být tento pohár trochu "profi" s registracema atd....No uvidíme,jsem rád že se to zamlouvá.
Pěkný den |
|
Zaslal: čt září 18, 2008 7:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SIMEK Daniel
|
|
|
Tenhle cup se mi velice libi proto doufam ze to po par podnicich neupadne a taky by to chtelo vetsi konkurenci tak zkusim ukecat kluky z teamu..takze dik poradatelum a hodne zdaru |
|
|
Zaslal: čt září 18, 2008 9:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
Srdečně zvu všechny na druhý podnik BESIP SUPER CUPU, který končí už v neděli. Rádi uvíátem i ty, co nestihli odjet první podnik.
Bodová ztráta nebude tak veliká
Hodně štěstí |
|
Zaslal: st září 24, 2008 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
super,. uz sa tesim |
|
Zaslal: st září 24, 2008 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
|
|
|
Tak a jeto,. skoda 2.rally,. tam som to tukoll,. ale inak ok,. KULHANEK mi dal zabrat |
|
Zaslal: so září 27, 2008 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|