Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jste pro zavedení jednotných fyzik? |
Ano, jsem pro jednotné fyziky. |
|
87% |
[ 448 ] |
Ne, jsem pro více fyzik. |
|
12% |
[ 62 ] |
|
Celkem hlasů : 510 |
|
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Mirku pozor, vše jsme zpět nevrátili, jen jsme zkoušeli různé kombinace.... Já fakt nevím čím to je. Nezkoušel jsem vrátit vše zpět kromě té ručky.. to bych ještě mohl zkusit. |
|
|
Zaslal: pá září 19, 2008 18:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Teď jsem odjel asfaltový turnaj z Deltou a ve vracáku když dobržďuji přitom už tahám za ručku pak pustím brzdu i ručku a chci akcelerovat tak mi nepochopitelně auto nejde do powerslidu ale předek se mi stáhne jako u dvoukolky jina jsem to jel se setupem a je fakt že při ostrém brždění lítá zadek ale tak už to chodí i v reálu. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá září 19, 2008 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
To Petr Stejskal. Nejsem sám komu C408 nedojede PlaneII do cíle.S 07 jsem taky problém neměl. Jinak mě se zdá nová fyzika o dost jiná než byla na 07. Auto je na stejný nastavení nervozní, i když to je asi o poladění setu. |
|
|
Zaslal: pá září 19, 2008 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Tak teď jsem ozkoušel fyziku Celicy na asfaltu a šotolině a žádný problém v ní nevidím.Není ale důvod nevěřit,že to někomu může blbnout.Asi zase nějaká RBR záhada.Zkoušel jsem jak v shakedovnu,tak v rychlé rally a nic. |
|
|
Zaslal: pá září 19, 2008 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jakub Štěpánek: Krom motoru jsou obě C4 prakticky totožné. Podvozky zcela. Neměnil jsem na nich nic. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so září 20, 2008 0:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
BRABLEC Jan napsal: |
Teď jsem odjel asfaltový turnaj z Deltou a ve vracáku když dobržďuji přitom už tahám za ručku pak pustím brzdu i ručku a chci akcelerovat tak mi nepochopitelně auto nejde do powerslidu ale předek se mi stáhne jako u dvoukolky jina jsem to jel se setupem a je fakt že při ostrém brždění lítá zadek ale tak už to chodí i v reálu. |
Auto nemá odpojování zadku, bez vyšlápnuté spojky (asistentu) se ručka pere s centrálním diferákem a tudíž částečně brzdí i předek. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so září 20, 2008 0:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
OK Míro,dlouho jsem nejezdil tak se mi to asi zdá.Každopádně asi pujdem do C4 07 na TR,zrovna všude samej asfalt a 08 to nedojede.Nebo...? |
|
|
Zaslal: so září 20, 2008 10:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jiri
|
|
|
Téma s A8 mě velmi zajímá,mám naprosto stejný problém při brždění jako např.Jarda,jezdím taky celicu,se starou fyzikou to bylo bez problému.Před nasezením nových fyzik jsem auto s nimi nezkoušel to se pžiznávám Team rally asi s celikou nebude,budu muset zkusit jiný vůz. |
|
|
Zaslal: ne září 21, 2008 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, prostě to vypadá na Lancer Cup... co už včíl. |
|
|
Zaslal: ne září 21, 2008 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Dotaz na Míru: Odklon v mínusu je odklon nebo příklon? Sbíhavost v mínusu se sbíhavost nebo rozbíhavost? Díky. |
|
Zaslal: ne září 21, 2008 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEZSTAROSTI Jiri
|
|
|
PANCOCHA Jarda: V S1600 to taky byl docela dlouho Clio cup, ale v poslední době už zase tolik Rencků nevidím, a to je moooc dobře, přispívá to k atraktivitě startovního pole.. |
|
_________________ WALDA Motorsport - Jiří Bezstarosti - S1600 4EVER |
Zaslal: ne září 21, 2008 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
BICA Martin napsal: |
Dotaz na Míru: Odklon v mínusu je odklon nebo příklon? Sbíhavost v mínusu se sbíhavost nebo rozbíhavost? Díky. |
Odklon mínus jsou kola do A a plus do V. Sbíhavost mínus je sběh a plus rozběh. Můžeš si to zkusit. Když dáš větší hodnoty, je to na modelu při pohledu z venku vidět. |
|
Zaslal: ne září 21, 2008 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Tak nevím, jestli to tady už nebylo řešeno, nebo jestli to patří vůbec do tohoto tématu, ale stala se mi taková prapodivná věc. Nainstaloval jsem snowmod, dal turnaj a auto sedí na zemi - bez předních kol a zadní kola jsou taky pěkně zdeformovaná (viz přiložený obrázek). Děje se to jen pokud si pustím nějakou trať se sněhem a jako první auto navolím Lancer Evo 6.5 a to jak na snowmod tak i na default fyziku, pokud nejdřív navolím jiné auto, spustím RZ, tak ji hned po načtení mohu vypnout, vrátit se k Lanceru a pak je vše v normálu.
|
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: út září 23, 2008 0:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Nene, špatnou fyzikou to není, potom, jak jsem napsal to už prostě jede a na šoto a asfaltu je to v pohodě. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: út září 23, 2008 10:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|