Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUREK Miro
|
Předmět: |
|
|
DOHNAL Rene napsal: |
Tak mě bohužel při rz 7 vyskocil díky programu NOD32(za což mu moooc děkuji) varovne okno a tim mi spadla hra, no neni možné |
Ja jazdim v okne a mám pokoj |
|
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VAREKA Patrik
|
|
|
Čau kluci potřebuji poradit po RZ jedna mi to spadlo do WINDOWSU ale nemam v souboru DMP nevíte jak je to možné a nebo kde by ještě mohl být? Děkuji |
|
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 20:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
tak to byl supr zavod, jelo se me uplne v pohode zadna nervozita ani bych nerkl ze to klouzalo, lehce si vyjedu ze zatacky krapet smykem a zadkem liznu strom, a auto KO, po takovy liznuti malinky. me mrdne, priste pujdu do toho celne a nic se mi nestane. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne říjen 12, 2008 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Dopr*, ja se trápím, že na Noikeru II je vedle stromu nevelky flíček a ona se ztratila cela jedna textura. V notebooku ji mám, ale to je Vám prd platný. Kdo ještě nejel a chce si to opravit tak v adresari se hrou zadejte jednoduchy přikaz
copy maps\track-57_N_textures\wet\ObjectTexturePlateTransparent.dds maps\track-57_N_textures\damp
a ten kdo jel, tomu se omlouvám za pokažený zážitek z celé soutěže. Na vyhlášení se přihlaste a vrátím Vám část startovného, nejspíš tekutou formou
Romane ano, upravene textury jsou jen pro pocasi, eventuelne i povrch, ktery se jede, ostatni jsou puvodni. |
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 21:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ja si to Hroudas vyberu už na Monte Těš se |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne říjen 12, 2008 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nevím, co k tomu říct. Podívejte se sami, s čím taky Vaše auto může zůstat stát (3% převodovka 1% baterie):
http://img80.imageshack.us/my.php?image=rbr001gg6.jpg |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po říjen 13, 2008 13:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
klasika RBR , je to někdy opravdu až komické. Pro odlehčení Mirku. To máš z toho, že jezdíš TR s elektromobilem. Poškodíš baterky a už si neškrtneš. |
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 13:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Tak koukám Míro , že máme podobný problém . Já zůstal viset na Pirce kousek před cílem s nefunkčním motorem a bez nehody . Poškození bylo zhruba to samé - jen okna jsme měl v lepším pořádku . Jen ještě já jel Polo S2000 a zůstal jsme na poslední RZ . |
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 13:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Tento balíček textur hodnotím jako ne příliš povedený. Stromy jsou celkem vpoho a pěkná, ale nemůžu si pomoct a prostě mi tam toho stráááášně moc nějak chybí... Působí to na mě spíš dojmem jako by to bylo místy spíš golfové hřiště (zejména Sipirkakim II). Ale v GB se to povedlo. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po říjen 13, 2008 16:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UHLIR Vojtech
|
|
|
Tak čekal jsem, že to bude horší, po Noikeru II (4. RZ) jsem byl v eNkách šestej, dost mě to překvapilo, hraju teprv tři tejdny...
Ale na Sipirkakimu na 6. km nedotáčivej smyk a bum do stromu, sice to nebylo čelně, asi v 50 km/h a víc bokem, ale i tak to byla pěkná rána = odstoupení.
Nevšimli jste si na Sipirkakimu II na 4.5 km před ostřejší levou fotografa stojícího uprostřed trati?
|
Naposledy upravil UHLIR Vojtech dne po říjen 13, 2008 17:22, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Kizz-me WRT |
Zaslal: po říjen 13, 2008 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Mirek....mě se staně,že mi zastaví Lancer devítka někdy a v servisu neni co opravovat |
|
|
Zaslal: po říjen 13, 2008 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Já mam dojem, že ten servis v SR bere poškození, s jakým člověk nastupuje na start RZ Někdy ale taky ne.
A taky, když se mi to povede rozsekat za cílem greenhillsu, tak do servisu, který následuje po této zkoušce se to někdy načte, jako bych ten crash neměl. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: po říjen 13, 2008 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
VINTR Martin: Nevím, mě zatím SR fungovalo vždy korektně. Nicméně musím přiznat, že ťukanec tam byl. Sice malý, ale byl. Takže si nestěžuju na odstoupení, jen mě zarazilo, že nemám v servisu žádné škody |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po říjen 13, 2008 19:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Ulrich:Všimli,mě tam stál,ale při Sipirkakimu I |
|